2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkidaşlar, bebeğim 2 gündür meme emmiyor. Daha doğrusu sadece uyku arasında emiyor, 2 -3 kere.
Meme istiyor, çok fena istiyor hem de, ama alınca iki çekip bırakıyor ve ters tarafa dönüp kaçmak istiyor. Meme reddi bu mu? Ne yapmak lazım acaba? (Biberon kullanmıyordu, hani alışma muhabbeti vs de yok.)

benim kızım da benzer şey yaptı emzirme danışmanı ile konuştum değişen deterjan parfüm varsa veya yediğimiz farklı bişey varsa etkilermiş ama bunlar yok ise fazla ek gıda meme reddi yapar dedi. gerçekten de o sıra fazla yedirmiştim. biraz azalttım emmeye döndü. memeye kafasını çevirip kaçıyordu. bi kaç güç sonra yine yaptı karnı tok olunca memeye bakınca bile öğürüyor bazen. o yüzden ek gıda - meme aralığına dikkat etmeye başladım. inşallah sebep böyle basit bişeydir. bir de diş geleceği zaman meme reddi olabilirmiş.

Anneler, oglum soguk alginligina yakalandi. Daha once hastalik gecirenler neler yaptiniz yazar misiniz? Biizmkinin burnu cok akiyor ve hapsiriyor. Gozleri de yasariyor. Dayanamiyorum boyle gormeye. Ben su an calpol ve burun spreyi kullaniyorum. Dr. A gidecegiz. Yiyecek olarak etkili bir seyler bilen varsa yazabilir mi? Buyuk hastaligi olan ailelere allah sabir sifa versin. Ne zor bir sey. Sirf bu yuzden cocuk istemiyodum. Cok uzuluyorum

Bağışıklığını kuvvetlendirmek için birşeyler yapmak lazım, alerji olmuş olabilir polen toz gibi alerji damlaları var zyrtec ti sanırım bebekler için doktor yazar. Hindi eti ve suyuyla çorba yapabilirsin, etli kemik suyuyla da. Meyvelerden karışık püre içerisine ezilmiş ceviz, fındık badem ekleyebilirsin alerjisi yoksa. Mama takviyesi yapıyorsan aptamil bu konuda en iyisi. Emzirmek tabiki en önemlisi.Cok geçmiş olsun yavrumuza iyileşir annesi üzme kendini

Benimle bi iki hafta aralikli olan iki tanidigimin bebei emekliyomus..panik oldum benim neden emeklemiyo diye...daha bi yere tutunma kalkma da yok
Emeklemesi önemli değil demişti bzim doktorumuz :)
Çünkü bir gelişim basamağı değilmiş kimi çocuk emekler kimisi sürünür kimi totosu üzerinde gider kimisi ise direkt yürür demişti.. son 1 haftaya kadar totosu üzerinde gidiyordu benim kızım bir şekilde :) ama su 4-5 gündür emekliyor. 2 gün önce de bacağı kaydı ve ağzını yere çarptı evde bir kıyamet kooptu o günden beride emeklemiyor al sana bebeklik travması
Ama heryere tutunup kalkıyor

Kızlar benim kızın boyu çok minnak ya
Kızımı görünce bu niye bu kadaaa minnak diyesim geliyor hala 69.5 cm .. Şuan 71-72 fln olması lazımdı yani
Ama kısa doğdu ztn 48 cm doğmuştu herhalde minik minyon bişi olcak

Cok tesekkurler dr. gittik az once ust solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ilaclar verdi. Simdi ilikli kemik suyu vericem. Tesekkur ederim Allah herkesin cocuguna saglik sifa versin.

Canım birden de uzayabilir
Bizimde 48cm doğdu 1 ay önce kontrolde 74 cm di ve geçen ay birden sıçramıştı karnesi yanımda değil yanlış hatırlamıyorsam 68 den 74 oldu gibi bir durum oldu yani.
Bu ay daha gitmedik ama tulumlar küçüldü uzadı sanırım yine.

Bizimki son 2 aydır 68lerde valla
artık umudum kalmadı 1.50 idda oranı gibi bir kızçem olacak sanırım

Kızlar merhaba nasılsınız, sürekli kucak isteyen bir bebeğim var. Uyumayı hiç ama hiç sevmiyor. Bu yüzden hala tam anlamıyla bir uyku düzenimiz yok. Çok hareketli durduğu yerde 5 10 saniyeden fazla asla durmuyor. Ayrıca hep mızmız bir ruh halinde çoğunlukla ağlıyor, kendi kendine vakit geçiremiyor henüz haklı olarak. Tüm bunlar bi yana benim için kendisinin ve bana tattırdığı duyguların eşi benzeri yok. Onu çok ama çok seviyorumm.. Dağılmış saçlarım, uykusuz gözlerim, yorgun ve bitkin bedenim ona feda olsun Sizler de durumlar nasıl ? Benimle aynı durumda olan var mı bir kişi bile olsa varsa ses versin ben de destek bulayım en azından

+1
Sürekli MıZ MıZ hep ağlamaklı ..
kendi kendine oyun asla kuramaz yanında otursam hemen kucak asla oturup 2 dk sohbet edemiyoruz oyun oynayamıyoruz
Bildiği tek oyun otururken koltuğu tutup ayağı kalkmak, ayaktayken geri oturmak bnu yaklaşık 527272 kere yapıyor ve zevk alıyor bundan

Eşime diyorum milletn çocuğu ne kdar mutlu bizim kız neden böyle nasıl bir ruh hali ile yaptık bnu diyorum kavgalı mıydık mutsuz muyduk o an bilmem hiç hatırlamıyorum mesela kızım 9 ay 3 günlük suana kadar hiç öyle ağız dolusu bir kahkahasını duymadım annesi olarak gerçekten duymadım kızım nasıl gülüyor bir fikrim yok bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…