- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #39.941
ciddi misin: ))) hipp ve ibb'nin bebe bisküvilerinden bir kaç kere verdim, içlerinde şeker var onların da. şükür sevmedi: )Ben şeker veriyorum ya geçen tiramisu yedirdim ğmğkğkğk ekran daha yok ahahcıvgıgı rahat anneliğin en önemli kuralı beben yemediğinde dert etmemek baktın sinirleniyorsun o gün aç uyusa sorun değil sabah kahvaltıyı güzel yapar boşver her şey olduğu kadar
gerçekten kolay gelsin.. iş yerinde güzel kahve vardır umarım: )Ben de dün bu noktadan sınandım bide sabah 4.30 dan 6 ya kadar ayaktaydı şu an işteyim elimi başımı tutamıyorumgeçecek Zorlama hiç yemiyorsa sabah yer biliyorum zor belki ama büyüdükçe daha da akıllanıp kırk takla attıracaklar bize ben dün yemeyen oğlumu kaldırdım sofradan yok yani halim yok canı isterse yesin dedim. Yalnız değilsin komple yorgunuz ama geçecek büyüdükçe bağımsızlaşacaklar bu yemek yeme olayında
Hiç farkında degilim dün gece sinirlendm artık kızdım yorgunluktan ve uykusuzluktan yani baska arkadaslarmın bebeleri deliksiz uyuyor oğlum dogdugundan beri hep böyle nasıl çözücez bilmiyorum.meme vermeyince düzeldi miBiz böyleyiz biz de hep seninle uyku konuşuyoruz fark ettin miben gece emzirmeyi kestim ağlasa da vermiyorum uyurken bi emiyor onun dışında kalktığında ağlayarak kucağıma alıyorum hafif sallanıyorum tabi ki ağlıyor inmek istiyor ağlayarak kucağımdan indirince ben de onunla eğiliyorum tabi ağlama şiddeti artıyor sonra bana sarılmak istiyor sarılıyorum tekrar kucağıma alıyorum bunu yüz kere yaptık bu sabah 4.30-6.00 arasında. Ben artık ağlama işine üzülmeyi bıraktım ağlayacak daha da çok ağlayacak muzu soydum diye ağlayacak onu neden öyle yaptın diye ağlayacak. Sadece yanında oluyorum burdayım diyorum sarılıyorum o isterse beni itmezse… bu kadar
Benimki şekeri aşırı seviyo zaten meyve sevgisinden anlamıştım bi çkiloata tattırdığım video var dehşete düşüp ağzından çektiğim an ağlamıştı mğpmpm ben evde değil dışarda yedirdim bilmiyorum gerçekten bu konuda çok rahatım tabii ki günlük olarak değil arada veriyorum günlük hayatımızın “henüzciddi misin: ))) hipp ve ibb'nin bebe bisküvilerinden bir kaç kere verdim, içlerinde şeker var onların da. şükür sevmedi: )
tiramisu yapılsa evde veririm ama öyle bir hayatımız yok ne zaman olacak bilmiyorum: )
Bunu gün sonunda okudum kahkaha attımgerçekten kolay gelsin.. iş yerinde güzel kahve vardır umarım: )
Ben de kızıyorum niye niye diyorum ben neden 1 yıl oldu hala uyuyamıyorum (oğlum 13 aylık bu 13 ayda sadece iki gece 02.00-.07.30 arası kesintisiz uyudu onun dışında hep kalktı) Hayır düzelmedi emzirmesem de ki üç haftadır emzirmiyorum düzelmiyor muhtemelen meme durumu bitse de 2 yaşında düzelmeyecek ben de hep uyuyan bebeklere bakıp imreniyorum neden diyorum sabah 6 da pişpiş açıp bırakıp çıktım iki mıkmık yaptı uyudu gerçekten artık halim kalmamıştı o gün ağarıyor ve biz hala çocuk uyutuyoruz psikolojisi kötü… bi video var ya efendim diyorum doğdu güneşim valla benim içime güneş doğmuyor sanırım tükendim uyku noktasında emzirme bitsin antidepresan başlayacağım. O derece tükendim. Ama uyku konusu hariç oğlumla çok iyiyiz oyunlar kitaplar parklar yemekler yani ilişkimiz çok iyi çok memnunum ama uyku konusu diğer taraf ne kadar iyiyse o kadar kötü. Uyumayan çocuğun anasının halinden diğer uyumayan çocuğun anası anlar benim de sabrım tükeniyor ben de tükeniyorum…Hiç farkında degilim dün gece sinirlendm artık kızdım yorgunluktan ve uykusuzluktan yani baska arkadaslarmın bebeleri deliksiz uyuyor oğlum dogdugundan beri hep böyle nasıl çözücez bilmiyorum.meme vermeyince düzeldi mi
Evet canım bizde geçen hafta yaşadıkkızlar 13. ay atağı, uyku gerilemesi bi şeyi var mı? dün gece çok fena ağlayarak uyandı. çok çok zor sustu.
bugün de ikinci uykuya direndi ve hala yatmadı gece uykusuna. 3 kere yatırıp kaldırmak zorunda kaldık. nasıl ağlıyor.. diş belki de..
Aynı beni anlatmıssınız sabrım kalmadı cok sinirliyim sürekli ugrasmaktan cok yoruldum bari gece kesntsz uyusun gğndz de bi şry yaptrmıyor sirekli paçamda evdeki her seyi atıyor sürekli etrafı topluyorum cok yoruldumBen de kızıyorum niye niye diyorum ben neden 1 yıl oldu hala uyuyamıyorum (oğlum 13 aylık bu 13 ayda sadece iki gece 02.00-.07.30 arası kesintisiz uyudu onun dışında hep kalktı) Hayır düzelmedi emzirmesem de ki üç haftadır emzirmiyorum düzelmiyor muhtemelen meme durumu bitse de 2 yaşında düzelmeyecek ben de hep uyuyan bebeklere bakıp imreniyorum neden diyorum sabah 6 da pişpiş açıp bırakıp çıktım iki mıkmık yaptı uyudu gerçekten artık halim kalmamıştı o gün ağarıyor ve biz hala çocuk uyutuyoruz psikolojisi kötü… bi video var ya efendim diyorum doğdu güneşim valla benim içime güneş doğmuyor sanırım tükendim uyku noktasında emzirme bitsin antidepresan başlayacağım. O derece tükendim. Ama uyku konusu hariç oğlumla çok iyiyiz oyunlar kitaplar parklar yemekler yani ilişkimiz çok iyi çok memnunum ama uyku konusu diğer taraf ne kadar iyiyse o kadar kötü. Uyumayan çocuğun anasının halinden diğer uyumayan çocuğun anası anlar benim de sabrım tükeniyor ben de tükeniyorum…
Yanliz değilsin.Ayni seyleri hep bende yaşıyorum ve söylüyorum 1 yaşını 1 ay gecti hala deliksiz uyku yok.Bebeksiz hayatimda en cok özlediğim şey uyku...Benimki meme ile uyuyor arada sallanma.Ben de kızıyorum niye niye diyorum ben neden 1 yıl oldu hala uyuyamıyorum (oğlum 13 aylık bu 13 ayda sadece iki gece 02.00-.07.30 arası kesintisiz uyudu onun dışında hep kalktı) Hayır düzelmedi emzirmesem de ki üç haftadır emzirmiyorum düzelmiyor muhtemelen meme durumu bitse de 2 yaşında düzelmeyecek ben de hep uyuyan bebeklere bakıp imreniyorum neden diyorum sabah 6 da pişpiş açıp bırakıp çıktım iki mıkmık yaptı uyudu gerçekten artık halim kalmamıştı o gün ağarıyor ve biz hala çocuk uyutuyoruz psikolojisi kötü… bi video var ya efendim diyorum doğdu güneşim valla benim içime güneş doğmuyor sanırım tükendim uyku noktasında emzirme bitsin antidepresan başlayacağım. O derece tükendim. Ama uyku konusu hariç oğlumla çok iyiyiz oyunlar kitaplar parklar yemekler yani ilişkimiz çok iyi çok memnunum ama uyku konusu diğer taraf ne kadar iyiyse o kadar kötü. Uyumayan çocuğun anasının halinden diğer uyumayan çocuğun anası anlar benim de sabrım tükeniyor ben de tükeniyorum…
Aynı biz de öyleyz bu ara geç uykuya dalıyor sanli bi gerileme var daha da kötüleşti tek basına bakmak cok zor asırı yorucuYanliz değilsin.Ayni seyleri hep bende yaşıyorum ve söylüyorum 1 yaşını 1 ay gecti hala deliksiz uyku yok.Bebeksiz hayatimda en cok özlediğim şey uyku...Benimki meme ile uyuyor arada sallanma.
İlk uykuya yattiginda yarim saat içinde uyanir genelde meme alıp tekrar uyur.Koca 1 senede deliksiz uyuduğu 2 kere.Bana herkes cok zayifladın bekarken bile bu kadar değildin diyor.Çünkü uykusuz bol koşturmalı,stresli bir hayat.Evin yemeği,temizliği,bebeğin yemeği,kişisel bakımı kendime bazen zor vakit ayiriyorum.Allahtan 1 yil ücretsiz izne ayrildim birde bunlara ilave işe gitmek çok yoruyordu.Seneye kreş vs durumlari tekrar çalışma hayatina dönecek olmam bunlarin stesi bile şimdiden sardı.
Bende içimi döktüm böyleHepimiz için güzel günler gelsin artik dilerim
Yalnız değilsiniz bir uykusuz anne de benimAynı beni anlatmıssınız sabrım kalmadı cok sinirliyim sürekli ugrasmaktan cok yoruldum bari gece kesntsz uyusun gğndz de bi şry yaptrmıyor sirekli paçamda evdeki her seyi atıyor sürekli etrafı topluyorum cok yoruldum
Geçmiş olsun valla. İnatlaşmak istemedik bugün, ok tamam uyuma dedik ikinciyi. 20.00yi geçirmeden uyumadı o da: ) Artık uyku aralıklarına göre değil de saate göre uyuyorlar galiba. Bu aylarda da o konu başlıyor. Öbürü bitiyor bu başlıyor: )Evet canım bizde geçen hafta yaşadık
Gece uyanması hiç yapmadı ama 2. Uykuyu 1 hafta boyunca uyumadı haliyle yorgun olduğu için gece uykusuna çok ağlayarak geçti
1 hafta rutini korumak için sabrımın son damlasına kadar direndim ve başardık düzene geri döndü
Ya var bence. Bizimkide tek uykuya düştü. Uykusu olmasına rağmen direniyo uyumamak içinkızlar 13. ay atağı, uyku gerilemesi bi şeyi var mı? dün gece çok fena ağlayarak uyandı. çok çok zor sustu.
bugün de ikinci uykuya direndi ve hala yatmadı gece uykusuna. 3 kere yatırıp kaldırmak zorunda kaldık. nasıl ağlıyor.. diş belki de..
İnanın bizde aynıyız, okadar çok yoruldum ki. Doğduğundan beri hiç deliksiz uyumadı. Bu aralar birde geç uyuyor, uyumak istemiyor, uykuya direniyor ve sadece beni istiyor, yapışık ikiz gibiyiz resmen. Gerçekten tükendimBen de kızıyorum niye niye diyorum ben neden 1 yıl oldu hala uyuyamıyorum (oğlum 13 aylık bu 13 ayda sadece iki gece 02.00-.07.30 arası kesintisiz uyudu onun dışında hep kalktı) Hayır düzelmedi emzirmesem de ki üç haftadır emzirmiyorum düzelmiyor muhtemelen meme durumu bitse de 2 yaşında düzelmeyecek ben de hep uyuyan bebeklere bakıp imreniyorum neden diyorum sabah 6 da pişpiş açıp bırakıp çıktım iki mıkmık yaptı uyudu gerçekten artık halim kalmamıştı o gün ağarıyor ve biz hala çocuk uyutuyoruz psikolojisi kötü… bi video var ya efendim diyorum doğdu güneşim valla benim içime güneş doğmuyor sanırım tükendim uyku noktasında emzirme bitsin antidepresan başlayacağım. O derece tükendim. Ama uyku konusu hariç oğlumla çok iyiyiz oyunlar kitaplar parklar yemekler yani ilişkimiz çok iyi çok memnunum ama uyku konusu diğer taraf ne kadar iyiyse o kadar kötü. Uyumayan çocuğun anasının halinden diğer uyumayan çocuğun anası anlar benim de sabrım tükeniyor ben de tükeniyorum…
Tek uyku için erken ya, yoruluyolar daha minikler, uyusunlar işte mis gibi iki uykuyu, neden direniyorlar: ) bugün ikinciyi bebek arabasında yaptırıcam.Ya var bence. Bizimkide tek uykuya düştü. Uykusu olmasına rağmen direniyo uyumamak için
Yapışma, annecilik bizde de var, çok yorucu. Galiba gerçekten bu haftaların olayı bu.İnanın bizde aynıyız, okadar çok yoruldum ki. Doğduğundan beri hiç deliksiz uyumadı. Bu aralar birde geç uyuyor, uyumak istemiyor, uykuya direniyor ve sadece beni istiyor, yapışık ikiz gibiyiz resmen. Gerçekten tükendim
Ben de kızıyorum niye niye diyorum ben neden 1 yıl oldu hala uyuyamıyorum (oğlum 13 aylık bu 13 ayda sadece iki gece 02.00-.07.30 arası kesintisiz uyudu onun dışında hep kalktı) Hayır düzelmedi emzirmesem de ki üç haftadır emzirmiyorum düzelmiyor muhtemelen meme durumu bitse de 2 yaşında düzelmeyecek ben de hep uyuyan bebeklere bakıp imreniyorum neden diyorum sabah 6 da pişpiş açıp bırakıp çıktım iki mıkmık yaptı uyudu gerçekten artık halim kalmamıştı o gün ağarıyor ve biz hala çocuk uyutuyoruz psikolojisi kötü… bi video var ya efendim diyorum doğdu güneşim valla benim içime güneş doğmuyor sanırım tükendim uyku noktasında emzirme bitsin antidepresan başlayacağım. O derece tükendim. Ama uyku konusu hariç oğlumla çok iyiyiz oyunlar kitaplar parklar yemekler yani ilişkimiz çok iyi çok memnunum ama uyku konusu diğer taraf ne kadar iyiyse o kadar kötü. Uyumayan çocuğun anasının halinden diğer uyumayan çocuğun anası anlar benim de sabrım tükeniyor ben de tükeniyorum…
komşu topicten geliyorum. 31 Ağustos doğumlu bebeğim ve ben de sizler gibiyimYanliz değilsin.Ayni seyleri hep bende yaşıyorum ve söylüyorum 1 yaşını 1 ay gecti hala deliksiz uyku yok.Bebeksiz hayatimda en cok özlediğim şey uyku...Benimki meme ile uyuyor arada sallanma.
İlk uykuya yattiginda yarim saat içinde uyanir genelde meme alıp tekrar uyur.Koca 1 senede deliksiz uyuduğu 2 kere.Bana herkes cok zayifladın bekarken bile bu kadar değildin diyor.Çünkü uykusuz bol koşturmalı,stresli bir hayat.Evin yemeği,temizliği,bebeğin yemeği,kişisel bakımı kendime bazen zor vakit ayiriyorum.Allahtan 1 yil ücretsiz izne ayrildim birde bunlara ilave işe gitmek çok yoruyordu.Seneye kreş vs durumlari tekrar çalışma hayatina dönecek olmam bunlarin stesi bile şimdiden sardı.
Bende içimi döktüm böyleHepimiz için güzel günler gelsin artik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?