- 15 Aralık 2020
- 94
- 120
- 8
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #6.281
Ben 11+2’de yaptırdım ama 12’de gitmek daha mantıklı. Çünkü bu hafta tekrar gideceğim. Bazı şeyler tam görünmedi.11. Haftada ikili test yaptıran var mı yoksa doktor hep 12.haftada mı çağrıyor
hayirli olsun. boyle sık ve erken gidip kendinizi strese sokmasaniz. ben yurtdisindayim, burada 8 haftadan once bakmiyorlar keseye, kalp atisina. ben 7+2deyim henuz hic dr gormedim, randevu vermediler.4+6da görmedi doktora 5+4 de gideceğim
Gitmesem daha stres olacağım en azından keseyi görmek için gitmek istiyorum ilaçla hamile kaldıö çünkühayirli olsun. boyle sık ve erken gidip kendinizi strese sokmasaniz. ben yurtdisindayim, burada 8 haftadan once bakmiyorlar keseye, kalp atisina. ben 7+2deyim henuz hic dr gormedim, randevu vermediler.
gözünüz aydin:=) ben daha ögrenemedim, gecen hafta kontrolüm vardi. bir sonraki de 3 hafta sonra. sabredecegiz artik.Kızlar merhaba bugün pek takip edemedim burayı herkesin keyfi yerindedir umarım, kontrolümüz vardı sanırım ilk cinsiyet öğrenen benim net olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledive ekledi bir çıkıntı var bakın dedi onun görüntüsü kıza işaret ediyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor dedi, herşeyi bir kenara bırakın ramzi, çin takvimi, rus takvimi, maya takvimi hepsi hikaye nub teorisi gerçek araştırın mutlaka
Saglikla dogsun insallahKızlar merhaba bugün pek takip edemedim burayı herkesin keyfi yerindedir umarım, kontrolümüz vardı sanırım ilk cinsiyet öğrenen benim net olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledive ekledi bir çıkıntı var bakın dedi onun görüntüsü kıza işaret ediyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor dedi, herşeyi bir kenara bırakın ramzi, çin takvimi, rus takvimi, maya takvimi hepsi hikaye nub teorisi gerçek araştırın mutlaka
Aaa canım hayirli olsun ne güzel haber cok sevindimKızlar merhaba bugün pek takip edemedim burayı herkesin keyfi yerindedir umarım, kontrolümüz vardı sanırım ilk cinsiyet öğrenen benim net olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledive ekledi bir çıkıntı var bakın dedi onun görüntüsü kıza işaret ediyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor dedi, herşeyi bir kenara bırakın ramzi, çin takvimi, rus takvimi, maya takvimi hepsi hikaye nub teorisi gerçek araştırın mutlaka
benim 2.gebeligim. 12.haftada karin cikmaz hareket de hissedilmez ilk gebeliginizse en erken 16.dan sonra hissedersiniz yani cok minik su anda nasil hissedilsin kigözünüz aydin:=) ben daha ögrenemedim, gecen hafta kontrolüm vardi. bir sonraki de 3 hafta sonra. sabredecegiz artik.
sizde benim gibi 12.haftanizdasiniz, birsey merak ettim. bebegin haraketlerini vs hissedebiliyor musunuz? karniniz cikti mi? ilk gebeliginiz mi?
ben henüz hicbirsey hissetmiyorum. her gece kanamam var diye kabus görüyorum. cok kafama takiyorum herseyi..
Teşekkür ederimgözünüz aydin:=) ben daha ögrenemedim, gecen hafta kontrolüm vardi. bir sonraki de 3 hafta sonra. sabredecegiz artik.
sizde benim gibi 12.haftanizdasiniz, birsey merak ettim. bebegin haraketlerini vs hissedebiliyor musunuz? karniniz cikti mi? ilk gebeliginiz mi?
ben henüz hicbirsey hissetmiyorum. her gece kanamam var diye kabus görüyorum. cok kafama takiyorum herseyi..
AminnnSaglikla dogsun insallahnub fotosu varmi merak ettim cünkü daha erken sanirim yaniltici olabilir
Çok teşekkür ederimAaa canım hayirli olsun ne güzel haber cok sevindimsaglikla kızını kucagina al insallah. ama yanlis hatirlamiyosam senin ramzi de de kız demisti ikra meyra. Bende cok merak ediyorum ama en son 9. Hafta usg var o da erken. 12 haftada gidicem dr söyler artık nuba uymadı tarihler
Ya maşallah bayıldımTeşekkür ederimBenim ilk gebeliğim karnım çok çıktı progestan şişiriyormuş onun etkisi dedi doktorum ama 4 kg aldım ben kanamam benim de 2 kere oldu şükür yok ben de çok evhamlı ve detaycıyımdır ama Allah’ a emanet biraz rahat olmamız gerek ki bebişlerimiz de huzurlu olsun Bebişlerimizi hissetmemiz için daha erken 1 ay var hemen hemen
AminnnEvet var usg eklerim şimdi
Çok teşekkür ederimsağlıkla gelsin inş çok kaptırmıyorum kendimi tahminde bulundu sadece doktorum ama çıkıntı dediği şey nub ve bebişin cidden nubu vücuduna paralel Benim ilk usgde yolk sac vardı sadece orda kızdı sonrakilerde hep erkekti
Vallahi ben de erkek diye düşünmüştüm okadar düşündüm ki rüyalarımda hep erkek gördümYa maşallah bayıldımyerim onu evet canım hatirladım ilki kızdı. Hatta erkek diye dusunmustum bende gözünüz aydın tekrardan
Bana 12. Haftanın içinde gel dedi bende 12+1 de gidicem11. Haftada ikili test yaptıran var mı yoksa doktor hep 12.haftada mı çağrıyor
AA geçen hafta 10+1 de bana da kıza benzio dedi ama ultrasonda 10+5 çıkmıştı sana kaçta sölediKızlar merhaba bugün pek takip edemedim burayı herkesin keyfi yerindedir umarım, kontrolümüz vardı sanırım ilk cinsiyet öğrenen benim net olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledive ekledi bir çıkıntı var bakın dedi onun görüntüsü kıza işaret ediyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor dedi, herşeyi bir kenara bırakın ramzi, çin takvimi, rus takvimi, maya takvimi hepsi hikaye nub teorisi gerçek araştırın mutlaka
Bende ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim 2.cide daha geç hissediliyormuşbenim 2.gebeligim. 12.haftada karin cikmaz hareket de hissedilmez ilk gebeliginizse en erken 16.dan sonra hissedersiniz yani cok minik su anda nasil hissedilsin ki
11+5 te söyledi çok ısrar ettim ben öylelikle kıza benziyor ama yanılabiliriz bu haftalar çok erken dediAA geçen hafta 10+1 de bana da kıza benzio dedi ama ultrasonda 10+5 çıkmıştı sana kaçta söledi
2.de daha erken hissediliyor diyorlar herhalde nasil bir his oldugunu bildiğimizden oyle soyleniyor. Bi de sanirim zayif olmak da erken hissedilmesini sagliyormusBende ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim 2.cide daha geç hissediliyormuş
Kızlar merhaba bugün pek takip edemedim burayı herkesin keyfi yerindedir umarım, kontrolümüz vardı sanırım ilk cinsiyet öğrenen benim net olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledive ekledi bir çıkıntı var bakın dedi onun görüntüsü kıza işaret ediyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor dedi, herşeyi bir kenara bırakın ramzi, çin takvimi, rus takvimi, maya takvimi hepsi hikaye nub teorisi gerçek araştırın mutlaka
Bu hafta da cinsiyet belli olmaz ki benim bebegim de dun 2.4 cm cikti dra cinsiyetini sorsam dedim güldü onunla ilgili tahmin yapmam mümkün degil dedi :) ama hisleri guclu biri yorum yapabilir belki ben ne dersem tersi cikar ondan hic yorum yapmayayim :)Bu gün biraz stres yaşadım sağolsun kayınanam yüzümçnden ve sinirden kasıklarıma ağrı gitirdi acile gittik bi hafta geriden geliyor kalbi iyi atıyor sıkıntı yok dedi Dr ama fotoda belki cinsiyet hsseden olur bi bakın içinzden ne geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?