- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.681
İNşallah canımBende 13+4 oldum ama mide bulantı ilacımı almadıpımda çok kötü oluyorum kusuyorum sabahları özellikle Bi kaç gündür biraz yemeye başladım ama ağır şeyler et türü yiyemiyorum inşallah normale bir an önce döneriz
Ablama 12 sene cocuk olmadi 4. Tup bebek denemesinde Yani 35 yasinda tutundu. Herseyi normaldi ultrason da falan hic bir sekilde sorun olmadi. aslinda tup bebek merkezinin hatasi cunku kromozomlar dan kaynakli birsey. Akraba evliligi Yok. Ailed genetik rahatsizligi olan yok . Nasip iste .Su an 11 yasinda yegenim cok tatli baska bi rahatsizligi yok sadece yasitlarindan cok geride.Ablanız kaç yaşında doğurdu acaba ve eşi ve/veya sizin ailenizde var mı down sendromu ya da akraba evliliği acaba?
Hayırlı olsun canım. Benim gördüğüm kadarıyla sana nub ve ramzi teorisinde erkek denmiş zaten.Çin takviminde hesaplamak biraz zor bence gerçek yaşınızına ekleme yapmak lazım diye biliyorum.Sağlıkla gelsin bebişin.Kızlar benim bebişim erkek
Ramzi ve Nub teorisi tuttu Çin takvimi tutmadı haberiniz olsun
Merhaba ben kullandım ama sorun yaşamadım yalnız gebelikten kaynaklı nabız yüksekliği de olabiliyor. Bir de hafif açken almış olmak belki etkilemiş olabilir. Bence birkaç gün kullan eğer çarpıntılar devam eder seni rahatsız ederse bırakırsın. Keyifli hamilelikler.Merhaba ağustos anneleri. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben bu gruptan değilim ama siz benden gebelik olarak daha ileride olduğunuz için birşey danışmak istiyorum size. Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
7+2 hamileyim. Çok yoğun bulantım ve kusma olduğu için prilam dr aldım. 5.30 gibi hafif açken bir tane içtim. Şükür bulantına iyi geldi ama 2 saat sonra bir çarpıntı başladı. Nabzım 85den aşağı çıkmaz oldu. 95i buluyor, bazen 100. Akıllı bileklik ten takip ediyorum.
İlacın prospektüsünde çarpıntı ve nabız yüksekliği yapabilir yazıyor. Aranızda prilam Dr içip nabız yüksekliği veya çarpıntı yaşayan oldu mu? Devam etsem çarpıntılar sorun çıkarır mı acaba?
Merhaba. Dediğin gibi birkaç gün deneyip, duruma göre bakayım. Sen acaba ne şekilde kullandın canım? Aç almış olmak acaba nabzı tetiklemiş olabilir mi?Merhaba ben kullandım ama sorun yaşamadım yalnız gebelikten kaynaklı nabız yüksekliği de olabiliyor. Bir de hafif açken almış olmak belki etkilemiş olabilir. Bence birkaç gün kullan eğer çarpıntılar devam eder seni rahatsız ederse bırakırsın. Keyifli hamilelikler.
Allah bağışlasın Allah tüm evlatlarımıza uzun ömür versinAblama 12 sene cocuk olmadi 4. Tup bebek denemesinde Yani 35 yasinda tutundu. Herseyi normaldi ultrason da falan hic bir sekilde sorun olmadi. aslinda tup bebek merkezinin hatasi cunku kromozomlar dan kaynakli birsey. Akraba evliligi Yok. Ailed genetik rahatsizligi olan yok . Nasip iste .Su an 11 yasinda yegenim cok tatli baska bi rahatsizligi yok sadece yasitlarindan cok geride.
Ben prilam kullanmadım da nabza takildim benimki hiç 100 altına düşmez normali kaç olmalıymış kiMerhaba ağustos anneleri. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben bu gruptan değilim ama siz benden gebelik olarak daha ileride olduğunuz için birşey danışmak istiyorum size. Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
7+2 hamileyim. Çok yoğun bulantım ve kusma olduğu için prilam dr aldım. 5.30 gibi hafif açken bir tane içtim. Şükür bulantına iyi geldi ama 2 saat sonra bir çarpıntı başladı. Nabzım 85den aşağı çıkmaz oldu. 95i buluyor, bazen 100. Akıllı bileklik ten takip ediyorum.
İlacın prospektüsünde çarpıntı ve nabız yüksekliği yapabilir yazıyor. Aranızda prilam Dr içip nabız yüksekliği veya çarpıntı yaşayan oldu mu? Devam etsem çarpıntılar sorun çıkarır mı acaba?
60-100 arası yetişkinlerde normaldir diyor ama bana 90nabız sanki çarpıntı yaptı gibi geliyor, rahatsız ediyor. Ya da prospektüste çarpıntı yazar diye okudum, psikolojik mi bilmiyorum yaBen prilam kullanmadım da nabza takildim benimki hiç 100 altına düşmez normali kaç olmalıymış ki
O ilacın çok yan etkisi olduğunu duymuştum halsizlik sersemlik falan. Çarpıntı yazıyorsa psikolojik değildir muhtemelen. Cok rahatsız ederse doktora yaz canım ilacı değiştirir bari.60-100 arası yetişkinlerde normaldir diyor ama bana 90nabız sanki çarpıntı yaptı gibi geliyor, rahatsız ediyor. Ya da prospektüste çarpıntı yazar diye okudum, psikolojik mi bilmiyorum ya
Prilam'ı kaç tane kullanıyorsunuz? Bende bir yan etkisi olmadı günde 1 alıyorum. 75-85 arası gibi genelde. Bi tek sabah aile hekimliğinde izlemde 104 çıktı o da benim o ortamlarda geriliyor olmamdan kaynaklı ama evde hep takip ettiğimde düzenli.Merhaba ağustos anneleri. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de tam tersi yüksek çıkmıştı o değer 6 idi doktorum hemen dahiliyeye yönlendirmişti ve ilaca başladım normal değerin 2.5 ve altı olduğunu söylemişti ama sizinki de düşük benim tiroit bezlerim yeterince çalışmadığı için yüksek çıkmıştı sizinkininde çok çalıştığı için değerler düşükArkadaşlar troid deger Düşük mü Yüksekmi benim durumda yaşan vardır diye merakdan sordum. doktora gitcemde benim durumda olan vardır diye sordum bilgilensirebilirmisiniz .
Ben gece yatmadan önce alıyordum çünkü uyku yapiyor. Bulantıya dayanamadığım zaman da bulantı ne zaman yoğunlaştıysa o zaman alıyordum. Prospektüsü okumadım ve çarpıntı şikayetim olmadı. Sadece uyku hali oldu bende. Prospektüs okuyunca tüm yan etkileri dinledigim için okumuyorumMerhaba. Dediğin gibi birkaç gün deneyip, duruma göre bakayım. Sen acaba ne şekilde kullandın canım? Aç almış olmak acaba nabzı tetiklemiş olabilir mi?
Ben multi mam diye bir krem kullanıyorum.Şimdiden başlamak gerek göğüs ucunu nemlendirmeye. İlk hamileliğinden bana bir öneri ver deseler tek söyleyeceğim şey bu olur.Okadar ağrılı bir süreç ki ilk başlarda emzirmekİlerde göğüs ucunun yara olmaması için herhangi bir krem kullanan var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Kırsal kesimde yaşıyorum. Doktorla pek iletişim kuramıyoruz malesef.
Ben şimdiden aldım ama daha kullanmak için çok erken gibi geliyor bilemedim. 25ten sonra başlarım diye düşünmüştüm şimdiden kullanmaya başlayayım o zaman.Ben multi mam diye bir krem kullanıyorum.Şimdiden başlamak gerek göğüs ucunu nemlendirmeye. İlk hamileliğinden bana bir öğüt ver deseler tek söyleyeceğim şey bu olur.Okadar ağrılı bir süreç ki ilk başlarda emzirmekŞimdiki hamileliğimde ilk yaptığım şey göğüs ucu kremi almak oldu
Sonuçta yağ işe yarar tabiki ama şimdiden başlayın çünkü o göğüs acısı emzirmeyi bile bıraktırır benim göğüs uçlarım kanamıştıBen şimdiden aldım ama daha kullanmak için çok erken gibi geliyor bilemedim. 25ten sonra başlarım diye düşünmüştüm şimdiden kullanmaya başlayayım o zaman.
Karnımı nemlendirirken göğüslerime de bebek yağı sürüyorum gerci uçlarına da gelmesine dikkat ediyorum etkisi olur mu ki?
Vıy terbiyesiz minnoşlarSonuçta yağ işe yarar tabiki ama şimdiden başlayın çünkü o göğüs acısı emzirmeyi bile bıraktırır benim göğüs uçlarım kanamıştıdişlerimi sıkıp ağlıyordum işkence gibi anlayacağınız.o minik ağızlarıyla öyle bir sıkıştıyorlar ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?