- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.701
Troitleriniz fazla calisiyor ben 0.17 idi deger gecen ay bu ay yine baktirmam lazim...0.1 degeri altinda ilac kullandiriliyo bence bi endokrinciye gorunun sizinki 0.02Arkadaşlar troid deger Düşük mü Yüksekmi benim durumda yaşan vardır diye merakdan sordum. doktora gitcemde benim durumda olan vardır diye sordum bilgilensirebilirmisiniz .
Cnm biraz temizlik yaptım mı agrılar basılıyor bende özellikle evi süpürürken karnım sırtım çok agrıyor o yüzden süpürme işini eşine yaptırıyorum yada yürüyüs yaptığımda ama onun dıaında agrım olmaz Durup dururken agrın varsa dikkat et cnm kendini hiç yorma dinlenmeye gayret et eğer adet gibiyse agrın dinlendikten sonra geçmediyse hemen Bi Dr görün inş bişey de yokturKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı sanki adet olacak gibi
Sanırım haftaya giderdim daha bekleyemem. Bir tuhaflık varmış gibime geliyorCnm biraz temizlik yaptım mı agrılar basılıyor bende özellikle evi süpürürken karnım sırtım çok agrıyor o yüzden süpürme işini eşine yaptırıyorum yada yürüyüs yaptığımda ama onun dıaında agrım olmaz Durup dururken agrın varsa dikkat et cnm kendini hiç yorma dinlenmeye gayret et eğer adet gibiyse agrın dinlendikten sonra geçmediyse hemen Bi Dr görün inş bişey de yoktur
sürekli agrı var mi cnm idrar enfeksiyonu olabilirSanırım haftaya giderdim daha bekleyemem. Bir tuhaflık varmış gibime geliyor
Canım bende gebelik oncesinde vardi. Graves rahatsizligi yani zehirli troid. Hipertroid. Hatta hamile kalmamam onerildi dusuk olur diye. 1 sene tedaviden sonra hamile kaldim hamilelikte de kullandim ilaclari her ay kan verip ilaclarim ayarlandi tahlil sonuclarima gore. Cok sukur ki bebegimde troid rahatsizligi olmadiiş stresim, kisisel stresimin cok fazla.oldugu donem tshım yerlerdeydi.
Kaçıncı ayınızda kullanmaya başlayacaksınızçBen de yurtdışında yaşıyorum ülkeden ülkeye değişiyor herşey. Ben nasipse doğuma ülkeme gelmeyi planlıyorum. Bulunduğum yerde de imkan çok ama ülkemde olmak bana güven veriyor.
Ben özele gidiyorum ama devlette doğum yapan akraba ve arkadaşlarım da var ve avrupadan kötü değiller.
Kızımda kullanmıştım lansiloh krem. Nasipse bu sefer de kullanacağım.
51 kilo ile hamile kaldım. 47 kadar düştüm. 15. haftada göbeğim çıkmaya başladı.Arkadaslar gobeginiz kacinci haftadayken cikmaya basladi veya siz farkettiniz acaba?bEn artik her sabah mezru ile ölcecegim bu gidislecunku anlayamiyorum bebek mi yemek mi diye
Allah şifa versin.Yok canım ben 8 haftaliğimdan beri bomba gibiyim o konuda herşeyi rshat yiyorum iciyorum sadece kiyma yyiyemiyorum hala baska sorunuyom yok mide bulantisi fln hic yok . Hamileligim riskli canim kanamalarim oluyor hastanede 2 defa yatim suan bile hakverengi kanamam var cokta suan oyle kucuk tefek sorunlara takamiyorum bunlari dusunmekten
Süreciniz nasıl ilerledi.Evet gebelikte çıkmıştı zehirli guatr
4. aylığım hemen kullansam iyi olur sanırım. Direk multi mam ile mi başladınız yoksa herhangi bir nemlendirici şuan için yeterli miBen multi mam diye bir krem kullanıyorum.Şimdiden başlamak gerek göğüs ucunu nemlendirmeye. İlk hamileliğinden bana bir öneri ver deseler tek söyleyeceğim şey bu olur.Okadar ağrılı bir süreç ki ilk başlarda emzirmekŞimdiki hamileliğimde ilk yaptığım şey göğüs ucu kremi almak oldu
Göğüs kreminden bahsediyorsanız son ayımda başlamıştım ama bu kez daha erken başlarım herhaldeyaşadığım yer kırsal kesim. her ay kontrole gitmeme rağmen kimse nu konudan bahsetmedi. Büyükşehire gidince bir doktora gorunmek istedim. O fark etti. Burada süreç nasıl ilerler bilmiyorum.
Kaçıncı ayınızda kullanmaya başlayacaksınızç
51 kilo ile hamile kaldım. 47 kadar düştüm. 15. haftada göbeğim çıkmaya başladı.
Allah şifa versin.
Süreciniz nasıl ilerledi.
4. aylığım hemen kullansam iyi olur sanırım. Direk multi mam ile mi başladınız yoksa herhangi bir nemlendirici şuan için yeterli mi
Hemen baktım ama bulamadım, sadece amazon.com.tr de görünüyor, orada da kalmamış: )Ben multi mam diye bir krem kullanıyorum.Şimdiden başlamak gerek göğüs ucunu nemlendirmeye. İlk hamileliğinden bana bir öneri ver deseler tek söyleyeceğim şey bu olur.Okadar ağrılı bir süreç ki ilk başlarda emzirmekŞimdiki hamileliğimde ilk yaptığım şey göğüs ucu kremi almak oldu
Sürekli değil canım ama sık olarak geliyor yani beni rahatsız ediyor. Enfeksiyon olduğunu pek sanmıyorumsürekli agrı var mi cnm idrar enfeksiyonu olabilir
Ben 10 gun once yasamistim kasik bel ve bacak agrisindan duramiyordum ve bildiginiz adet olacakmisim gibiydi sonra dayanamayip doktora gitmsitim sukur hersey yolundaydiSürekli değil canım ama sık olarak geliyor yani beni rahatsız ediyor. Enfeksiyon olduğunu pek sanmıyorum
Eb son 2 hafta önce gittim kalbi mi durdu diye düşünüyorum sürekli büyük ihtimalle haftaya giderim. Böyle ağrı dediğim gibi adete yakın ağrılar gibi genelde sağda oluyorBen 10 gun once yasamistim kasik bel ve bacak agrisindan duramiyordum ve bildiginiz adet olacakmisim gibiydi sonra dayanamayip doktora gitmsitim sukur hersey yolundaydigitme imkaniniz var ise elbette gorunun iciniz rahat eder ama bu tarz agrilar arada oluyirmus gebelikte
merhaba benim de yüksek riskli çıktı. dün periontoloji doktoruna gittim. bayağı inceledi. bütün ultrason verileri normal. büyük ihtimalle bir şey çıkmayacak dedi. ultrasonda ensesi kalın çıkıp ya da 1 bölü 50 gibi risklerle amniyosentez yapıp temiz sonuç alan çok kişi oldu dedi. ama emin olmak için, yüzde yüz, 15. hafta amniyosentez yapılacak.İkili test sonucum çıkmış. Doktorum aradı. Değerler sınırda. Gelin konuşalım dedi.
çok
Ben de çıkmadı arkadaşımda cıktı ilaç kullandı, kızı 3 yaşında gayet sağlıklı daha fazla detayı bilemiyorum açıkcası, Allah şifa versin size de sağlıkla doğsun bebişinizyaşadığım yer kırsal kesim. her ay kontrole gitmeme rağmen kimse nu konudan bahsetmedi. Büyükşehire gidince bir doktora gorunmek istedim. O fark etti. Burada süreç nasıl ilerler bilmiyorum.
Kaçıncı ayınızda kullanmaya başlayacaksınızç
51 kilo ile hamile kaldım. 47 kadar düştüm. 15. haftada göbeğim çıkmaya başladı.
Allah şifa versin.
Süreciniz nasıl ilerledi.
4. aylığım hemen kullansam iyi olur sanırım. Direk multi mam ile mi başladınız yoksa herhangi bir nemlendirici şuan için yeterli mi
SiZin test sonucu nasıldı kaçtı risk benimde ense kalınlığı normal burun kemiğide var ama bhcg yüksek papp a düşük.1/50 çıktı hormonsal risk yüksek çıktı bu yüzden serklajımda atılamadı perinatolog için erken diye gitmedim başka hastanede bidaha test verdim onu bekliyorum şimdilikmerhaba benim de yüksek riskli çıktı. dün periontoloji doktoruna gittim. bayağı inceledi. bütün ultrason verileri normal. büyük ihtimalle bir şey çıkmayacak dedi. ultrasonda ensesi kalın çıkıp ya da 1 bölü 50 gibi risklerle amniyosentez yapıp temiz sonuç alan çok kişi oldu dedi. ama emin olmak için, yüzde yüz, 15. hafta amniyosentez yapılacak.
gönlüm sizinle, inşallah bir sorun çıkmaz.
Canım öyle şeyler getirme Allah korusun aklına brn 9. Hastadan brri her hafta giditorum kontrole. 9. Haftada kanama alanım oluştu. Geçen hafta kadıpım öyle çok acıdı ki. Sonra sanki cımbızla etimi ceker gibi sancı saplandı. Meğere3 enfekyon olmuşum idrarımda enfeksiyon çıktı. İlaç da yazmadı 3 litrenin altına düşmemem gerekiyor sende bol su iç sık tuvalete gidince ağrı geçiyor. Ne zaman az su içsem sağ kasığım ağrıyor suyu bugun biraz fazla iç bak düzelirEb son 2 hafta önce gittim kalbi mi durdu diye düşünüyorum sürekli büyük ihtimalle haftaya giderim. Böyle ağrı dediğim gibi adete yakın ağrılar gibi genelde sağda oluyor
hormonal risk 1/50 kombine risk 1/145. aynı sizin gibi. inşallah sizin de bişey çıkmaz.SiZin test sonucu nasıldı kaçtı risk benimde ense kalınlığı normal burun kemiğide var ama bhcg yüksek papp a düşük.1/50 çıktı hormonsal risk yüksek çıktı bu yüzden serklajımda atılamadı perinatolog için erken diye gitmedim başka hastanede bidaha test verdim onu bekliyorum şimdilik
Öyle yapıyorm canım inşallah başka bşey değildir sürekli ultrasona da girmek istemiyorumCanım öyle şeyler getirme Allah korusun aklına brn 9. Hastadan brri her hafta giditorum kontrole. 9. Haftada kanama alanım oluştu. Geçen hafta kadıpım öyle çok acıdı ki. Sonra sanki cımbızla etimi ceker gibi sancı saplandı. Meğere3 enfekyon olmuşum idrarımda enfeksiyon çıktı. İlaç da yazmadı 3 litrenin altına düşmemem gerekiyor sende bol su iç sık tuvalete gidince ağrı geçiyor. Ne zaman az su içsem sağ kasığım ağrıyor suyu bugun biraz fazla iç bak düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?