- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.721
Bence kotu dusunmeyinEb son 2 hafta önce gittim kalbi mi durdu diye düşünüyorum sürekli büyük ihtimalle haftaya giderim. Böyle ağrı dediğim gibi adete yakın ağrılar gibi genelde sağda oluyor
Ya ben mecbur her hafta giriyorum hep kasıklarımda batma var diyotum doktor normal suyu çoğalt diyot her defasında bebeğe birşey olmuşmudur diyr muayneye giriyorum ama bi kaç gündür çok su içince geçti batmayalarımÖyle yapıyorm canım inşallah başka bşey değildir sürekli ultrasona da girmek istemiyorum
adet tarihine yakında benzer agrılar olabiliyor. belki ondandırSürekli değil canım ama sık olarak geliyor yani beni rahatsız ediyor. Enfeksiyon olduğunu pek sanmıyorum
Amin inşallah elim ayağım bağlandı kaç gündür bütün neşem kayboldu bebek normalse bile serklaj atılması gerekiyordu onuda yapmadılar iki ucu keskin kılıç çaresiz bekliyoruz tek ümidimiz dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınhormonal risk 1/50 kombine risk 1/145. aynı sizin gibi. inşallah sizin de bişey çıkmaz.
Canım bi de benım herşey üst üste geldi. Diş ağrısı mahvetti beni. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahBence kotu dusunmeyinbazilarinda rahim genislerken agri olabiliyor..dinlenin meslea aksama kadar gecmezse bir acile gidersiniz...Rabbim hepimizin bebegini korusun insallah boyle evhamliyiz ve inanin yalniz degilsiniz .burdaki hepimizin eli bogrumuzde...ben sabah uyaninca ilk is memelerime bakiyorum damarlari daha varmi diye veya karnima bakiyom buyudumu diye...en ufak bir sancidan cocuguma bisey oldu korkusunu tasiyorum...saglikla alalim kollarimiza Rabbimin izniyle
2. bebiste de göğüs problemi yaşar mıyız ki? Ben çevreden 2.sinde pek sorun olmuyo diye duydumBen multi mam diye bir krem kullanıyorum.Şimdiden başlamak gerek göğüs ucunu nemlendirmeye. İlk hamileliğinden bana bir öneri ver deseler tek söyleyeceğim şey bu olur.Okadar ağrılı bir süreç ki ilk başlarda emzirmekŞimdiki hamileliğimde ilk yaptığım şey göğüs ucu kremi almak oldu
Plasentanın yukarı çıkmasına çok sevindim canım inşallah kanaman da dururBügün bebişimi görmeye gittim kizlarÇok şukur plasenta yukarı çikmiş ama rahimde hala kanama var malesef .
bebeğim 130 gram 75mm olmuş dedi doktor sizce iyi mi nasil ?
13 haftalık ken hastanedeki doktor erkek dedi ama benim doktorum gelecek ay soyleyecegim diyor tahmin et diyorum edemem diyor.
normalde bügün 15+0 olduk ama annepasıma 16+0 yazmiş çok kafam karıştı
Ben şimdiden aldım ama daha kullanmak için çok erken gibi geliyor bilemedim. 25ten sonra başlarım diye düşünmüştüm şimdiden kullanmaya başlayayım o zaman.
Karnımı nemlendirirken göğüslerime de bebek yağı sürüyorum gerci uçlarına da gelmesine dikkat ediyorum etkisi olur mu ki?
Herhangi bir göğüs kremi olur burda o vardı ben onu aldım. Bence mutlaka kullanmaya başlayın zararı yok sonuçta benim vücudumda hiç çatlak olmadı ama göğüslerimden çok çektim.Hemen baktım ama bulamadım, sadece amazon.com.tr de görünüyor, orada da kalmamış: )
Kızlar göğüs ucuna sürülebilecek en güzel şey doğal zeytin yağı bence ben 6 aydan sonra haftada iki kez karnım ve göğüs ucuna suruyodum bazen haftada bir kez bile surdugum oluyodu emzirmede hiç sıkıntı yaşamadım vücudumda en küçük çatlak bile olmadı
Basladıgın kılodan hesaplanıyorKızlar bu kilo alma muhabbetinde şimdi ben 60 kg ile hamile kaldım. Bulantılardan 55e indim. Şimdi tartıldım 57 kg olmuşum. Şimdi ben gebelik içinde kilo aldım mı almadım mı?60ı geçersem mi kilo almis sayiliyorum nasıl oluyor.. ortalama bi gebelikte kaçıncı haftalarda kilo alımı basliyor?
Bende anlamadımKızlar bu kilo alma muhabbetinde şimdi ben 60 kg ile hamile kaldım. Bulantılardan 55e indim. Şimdi tartıldım 57 kg olmuşum. Şimdi ben gebelik içinde kilo aldım mı almadım mı?60ı geçersem mi kilo almis sayiliyorum nasıl oluyor.. ortalama bi gebelikte kaçıncı haftalarda kilo alımı basliyor?
Aaa ne tatlı inş vaktinde gelirler doğumdaş olurlar :) Normal canım son aylar alınıyormuş genelde. Ben en son 8 şubatta gördüm canım, iyiydi kilosunu daha doğrusu gramını bilmiyorum ama boy falan normaldi. Adetimden 2 gün geride çıkıyor hep ama bi problem yok dedi doktor. Tabi evhamlı kişilik ben kaşar ve pekmez yiyorum internette bebeğe kilo falan aldırdığını duydum belki tam ultrasona uyumlu olur diye bi umut saçmasapan şeyler işteBende anlamadımben 1 ay içinde 250gr almışım normal herahlde canim ikimizde 12.08 de duğum yapacagiz en son ne zaman doktordaydin bebegin nekadar buyumus ?
Cok gecmis olsun.. Allah sifa versin.. nasil ögrendiniz.. belirtileri nelerdi acabaMerhaba kızlar.
4aylık hamileyim.
Zehirli guatırım olduğunu öğrendim. ilaç tedavisine başladım.
Benim durumumda olan, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Bi dönem çok kötü olduğumda acile gitmiştim 16. haftaya kadar çekersin dediler, kendi doktorum 20. hafta tamamen normale dönersin dedi. Bende 15 oldum ve halen tiksiniyorum özellikle dışarıda yemek fotoğrafı gördüğüm an fenalık basıyor15 haftalik oldum kizlar.. ne zaman gececek bu bulanti tiksinme olayi..
Cok yoruldum ben..
Allah baksa dert vermesin ama cok yiprandim.. 10 haftadir mahvoldum..
Bende aynıyım canım 14+5 oldum hala bulantılarım var sabahları ıyıyım ama aksamları cok kötuyum. Tek ögün beslenıyorum sadece sabahları bıseyler yıyebılıyorum15 haftalik oldum kizlar.. ne zaman gececek bu bulanti tiksinme olayi..
Cok yoruldum ben..
Allah baksa dert vermesin ama cok yiprandim.. 10 haftadir mahvoldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?