- 29 Kasım 2014
- 1.727
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.741
Bulantının verdiği halsizlik çok kötü bende yaşıyorum gün içinde bazen yediğim ağır geliyor midem yanıyor gaviscon şurup bastırıyor bazı gecelerde uyurken prilam Dr içiyorum ertesi günüm rahat geçiyor. Ama bide benim ağzımda tükürük çok oluşuyor sürekli su içiyorum konuşurken rahatsız ediyor bulantılar geçse de bitse bu zorlu günler@Rengeyigimilenart S Sonbahar12345 Kızlar yalnız değilsiniz haftalardır sizinle aynı durumdayım.. Şükrediyorum önceki haftalara göre daha iyiyim ama özellikle akşamları heran cikaracakmisim gibiyim ve bir gün bu olay olmasa ertesi gün yine oluyor.. 1hafta sonra okula başlayacağım dua ediyorum o zamana kadar geçsin diye.. Bulantılar geçmediği için halsizlik hali de hiç geçmiyor.. Merak ettim ilaç kullanıyor musunuz bu durum için ben azaltmaya çalışıyorum ama bazı günler icmeme gibi bir şansım olmuyor
Ben bügün gördüm boy 75mm ve 130gr olmuş dedi doktor normal mi ?Aaa ne tatlı inş vaktinde gelirler doğumdaş olurlar :) Normal canım son aylar alınıyormuş genelde. Ben en son 8 şubatta gördüm canım, iyiydi kilosunu daha doğrusu gramını bilmiyorum ama boy falan normaldi. Adetimden 2 gün geride çıkıyor hep ama bi problem yok dedi doktor. Tabi evhamlı kişilik ben kaşar ve pekmez yiyorum internette bebeğe kilo falan aldırdığını duydum belki tam ultrasona uyumlu olur diye bi umut saçmasapan şeyler iştehamilelik çok evhamlı yapti beni.. bi de kendimi sakinleştirmiş halim bu. Sen en son ne zaman gördün canım, cinsiyet belli olmuş muydu? Umarim sende de her şey yolundadir
Senin kilosu çok çok iyi canım ben 15+2de gittim biri 125 biri 130 gramdı. Gerçi benimkiler de iyiymiş demek bu haftalarda 120 130 falan olması lazımBen bügün gördüm boy 75mm ve 130gr olmuş dedi doktor normal mi ?
13 haftalık erkek dedi bir doktorum simdiki soylemiyor tahmin bile yorutmuyor gelecek ay geldiginde söylerim dedi ben bugun 15+0 yaptim ama doktorum annepasima 16+0 yazmış anlamadım
Canim boyu kacti Bende 15+4 te boy 12 cm kilo 123 gr dedi doktor normalmi senceSenin kilosu çok çok iyi canım ben 15+2de gittim biri 125 biri 130 gramdı. Gerçi benimkiler de iyiymiş demek bu haftalarda 120 130 falan olması lazım
Bence seninki de normal simdi alttaki hamilelik imzasına baktım 110 gram yazmış hatta bence bizimkiler çok iyi.Canim boyu kacti Bende 15+4 te boy 12 cm kilo 123 gr dedi doktor normalmi sence
Ahh çook sağol canim rahatladim internette baktim bu haftada bebek 50/80 gr arasiymis korktum birden hani normal mi kilosu fln diye boy da 85mm fln diyor benimki kisa diye korktum ama doktor 1 hafta fazla yazmis beni bunu gidince sormam lazim neden 15+0 i 16+0 yazmis hayretSenin kilosu çok çok iyi canım ben 15+2de gittim biri 125 biri 130 gramdı. Gerçi benimkiler de iyiymiş demek bu haftalarda 120 130 falan olması lazım
Ölçümlerle ilgilidir canım o ultrasonra 1 mm 1 gün fark ediyor. Bebeğin pozisyonu da değişiyor ya bazen bir hafta önde çıkıyor bazen geride çıkıyor.Ahh çook sağol canim rahatladim internette baktim bu haftada bebek 50/80 gr arasiymis korktum birden hani normal mi kilosu fln diye boy da 85mm fln diyor benimki kisa diye korktum ama doktor 1 hafta fazla yazmis beni bunu gidince sormam lazim neden 15+0 i 16+0 yazmis hayret
Aa Evet ben o yazilari hic okumuyorum. Benim kiziminda durusu garipti farkli acilardan ugrasti doktor. Seninkiler ikiz birde ne guzel allahim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsinBence seninki de normal simdi alttaki hamilelik imzasına baktım 110 gram yazmış hatta bence bizimkiler çok iyi.
Doktor boyuyla ilgili bir şey demedi canım zaten çok tuhaf bi pozisyondaydılar salyangoz gibi yuvarlanıp popolarinin üstüne oturmuşlardı
İçime su serptinÖlçümlerle ilgilidir canım o ultrasonra 1 mm 1 gün fark ediyor. Bebeğin pozisyonu da değişiyor ya bazen bir hafta önde çıkıyor bazen geride çıkıyor.
Ay gebeligi cok zor ama simdiden şiştim ayakkabimi falan esim bagliyor egilince karnım sıkışıyor. 30lu haftalarda ne olacaz Allah bilir. Sağ salim gelsinler deAa Evet ben o yazilari hic okumuyorum. Benim kiziminda durusu garipti farkli acilardan ugrasti doktor. Seninkiler ikiz birde ne guzel allahim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin
Odemmi ? Kilo mu? Bende ikiside oldu. AMA gercekten ikiz gebelik zor hem karindayken hem cikinca allah kolaylik versin .Ay gebeligi cok zor ama simdiden şiştim ayakkabimi falan esim bagliyor egilince karnım sıkışıyor. 30lu haftalarda ne olacaz Allah bilir. Sağ salim gelsinler de
Ikisi de var bende de canım. Aman kız ikiz zor da tek kolay mı diye kendimi avutuyorum. Bir bakacağıma iki bakarımOdemmi ? Kilo mu? Bende ikiside oldu. AMA gercekten ikiz gebelik zor hem karindayken hem cikinca allah kolaylik versin .
Ben ilac alamıyorum malesef hıcbır ılac alamıyorum dırek kusuyorum vıtamınlerımı bıle alamıyorum@Rengeyigimilenart S Sonbahar12345 Kızlar yalnız değilsiniz haftalardır sizinle aynı durumdayım.. Şükrediyorum önceki haftalara göre daha iyiyim ama özellikle akşamları heran cikaracakmisim gibiyim ve bir gün bu olay olmasa ertesi gün yine oluyor.. 1hafta sonra okula başlayacağım dua ediyorum o zamana kadar geçsin diye.. Bulantılar geçmediği için halsizlik hali de hiç geçmiyor.. Merak ettim ilaç kullanıyor musunuz bu durum için ben azaltmaya çalışıyorum ama bazı günler icmeme gibi bir şansım olmuyor
Almanyadaydın galıba burda cok yanıldıkları ıcın ve emın olamadıkları ıcın 20. Haftadan önce tahmınde bulunmuyor cogu doktor... 13 de cok erken söylemısler gercekden emın olmak ıcın bırdahakı randevunu bekle.Ben bügün gördüm boy 75mm ve 130gr olmuş dedi doktor normal mi ?
13 haftalık erkek dedi bir doktorum simdiki soylemiyor tahmin bile yorutmuyor gelecek ay geldiginde söylerim dedi ben bugun 15+0 yaptim ama doktorum annepasima 16+0 yazmış anlamadım
Bende balı ekmek ve kaşar yiyorum sma oyle araştırdığimdan değil gebeliğim simdiye dek balli ekmek sütlüaç ve kaşar yemekle geçiyor başka birşey yiyemiyorum malesef yemektelden tiksiniyorumbu sabah aç karına şeker olçtuler 124 çikti normalde 90 olmaliymiş aç karına
Bızım yaz sonu kıs baslangıcı gıbı bısey oluyorKızlarrr bana bi yardım ediverin ya1 Ağustos tahmini doğum günümüz şimdilik ve benim alışveriş konusunda kafam çok karışık... ya ben ne almalıyımm uzun kol mu kısa kol mu ? Kaç takım almalı ne almalı birden büyüyor diyorlar çok alma diyorlar ne yapmalı yaaa
Anladım canım benimde vitaminleri doktor bir ay erteleyelim dedi içince onları da çıkardım maalesef.. Bulantı hapını azaltmak için elimden geleni yapıyorum ama icmedigim gün çok nadir oluyor.. Akşam bulantilari da bitse artık normale dönsek biz deBen ilac alamıyorum malesef hıcbır ılac alamıyorum dırek kusuyorum vıtamınlerımı bıle alamıyorum
Aynen canım inşallah sende gunduz ıyımısın?benım sımdı ıyı ama aksamları cok kötü oluyorumAnladım canım benimde vitaminleri doktor bir ay erteleyelim dedi içince onları da çıkardım maalesef.. Bulantı hapını azaltmak için elimden geleni yapıyorum ama icmedigim gün çok nadir oluyor.. Akşam bulantilari da bitse artık normale dönsek biz de
Normal canım çok iyi hatta maşallahBen bügün gördüm boy 75mm ve 130gr olmuş dedi doktor normal mi ?
Bende balı ekmek ve kaşar yiyorum sma oyle araştırdığimdan değil gebeliğim simdiye dek balli ekmek sütlüaç ve kaşar yemekle geçiyor başka birşey yiyemiyorum malesef yemektelden tiksiniyorumbu sabah aç karına şeker olçtuler 124 çikti normalde 90 olmaliymiş aç karına
Bu doktorum alman ama hastanede bana bakan doktor suriyeliydi ve cook iyi bi doktordu cok memnun kaldim ama simdiki doktorum cok sinir bozucuAlmanyadaydın galıba burda cok yanıldıkları ıcın ve emın olamadıkları ıcın 20. Haftadan önce tahmınde bulunmuyor cogu doktor... 13 de cok erken söylemısler gercekden emın olmak ıcın bırdahakı randevunu bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?