2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bulantının verdiği halsizlik çok kötü bende yaşıyorum gün içinde bazen yediğim ağır geliyor midem yanıyor gaviscon şurup bastırıyor bazı gecelerde uyurken prilam Dr içiyorum ertesi günüm rahat geçiyor. Ama bide benim ağzımda tükürük çok oluşuyor sürekli su içiyorum konuşurken rahatsız ediyor bulantılar geçse de bitse bu zorlu günler

Ben bügün gördüm boy 75mm ve 130gr olmuş dedi doktor normal mi ?
13 haftalık erkek dedi bir doktorum simdiki soylemiyor tahmin bile yorutmuyor gelecek ay geldiginde söylerim dedi ben bugun 15+0 yaptim ama doktorum annepasima 16+0 yazmış anlamadım
Bende balı ekmek ve kaşar yiyorum sma oyle araştırdığimdan değil gebeliğim simdiye dek balli ekmek sütlüaç ve kaşar yemekle geçiyor başka birşey yiyemiyorum malesef yemektelden tiksiniyorum bu sabah aç karına şeker olçtuler 124 çikti normalde 90 olmaliymiş aç karına

Senin kilosu çok çok iyi canım ben 15+2de gittim biri 125 biri 130 gramdı. Gerçi benimkiler de iyiymiş demek bu haftalarda 120 130 falan olması lazım

Canim boyu kacti Bende 15+4 te boy 12 cm kilo 123 gr dedi doktor normalmi sence
Bence seninki de normal simdi alttaki hamilelik imzasına baktım 110 gram yazmış hatta bence bizimkiler çok iyi.
Doktor boyuyla ilgili bir şey demedi canım zaten çok tuhaf bi pozisyondaydılar salyangoz gibi yuvarlanıp popolarinin üstüne oturmuşlardı

Senin kilosu çok çok iyi canım ben 15+2de gittim biri 125 biri 130 gramdı. Gerçi benimkiler de iyiymiş demek bu haftalarda 120 130 falan olması lazım
Ahh çook sağol canim rahatladim internette baktim bu haftada bebek 50/80 gr arasiymis korktum birden hani normal mi kilosu fln diye boy da 85mm fln diyor benimki kisa diye korktum ama doktor 1 hafta fazla yazmis beni bunu gidince sormam lazim neden 15+0 i 16+0 yazmis hayret

Ölçümlerle ilgilidir canım o ultrasonra 1 mm 1 gün fark ediyor. Bebeğin pozisyonu da değişiyor ya bazen bir hafta önde çıkıyor bazen geride çıkıyor.

Aa Evet ben o yazilari hic okumuyorum. Benim kiziminda durusu garipti farkli acilardan ugrasti doktor. Seninkiler ikiz birde ne guzel allahim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin

Aa Evet ben o yazilari hic okumuyorum. Benim kiziminda durusu garipti farkli acilardan ugrasti doktor. Seninkiler ikiz birde ne guzel allahim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin
Ay gebeligi cok zor ama simdiden şiştim ayakkabimi falan esim bagliyor egilince karnım sıkışıyor. 30lu haftalarda ne olacaz Allah bilir. Sağ salim gelsinler de

Ay gebeligi cok zor ama simdiden şiştim ayakkabimi falan esim bagliyor egilince karnım sıkışıyor. 30lu haftalarda ne olacaz Allah bilir. Sağ salim gelsinler de
Odemmi ? Kilo mu? Bende ikiside oldu. AMA gercekten ikiz gebelik zor hem karindayken hem cikinca allah kolaylik versin .

Kızlarrr bana bi yardım ediverin ya 1 Ağustos tahmini doğum günümüz şimdilik ve benim alışveriş konusunda kafam çok karışık... ya ben ne almalıyımm uzun kol mu kısa kol mu ? Kaç takım almalı ne almalı birden büyüyor diyorlar çok alma diyorlar ne yapmalı yaaa

Ben ilac alamıyorum malesef hıcbır ılac alamıyorum dırek kusuyorum vıtamınlerımı bıle alamıyorum

Almanyadaydın galıba burda cok yanıldıkları ıcın ve emın olamadıkları ıcın 20. Haftadan önce tahmınde bulunmuyor cogu doktor... 13 de cok erken söylemısler gercekden emın olmak ıcın bırdahakı randevunu bekle.

Bızım yaz sonu kıs baslangıcı gıbı bısey oluyor yanı bence dogdukdan sonra yavas yavasda alınabılır mevsıme göre ama uzun kollu kısa kollu zıbın alınabılır ındırımler varken,,, benım yasadıgım yer 9. Ayda tısort gıyılmez cogunluk uzun kollu alıcam,,,

Ben ilac alamıyorum malesef hıcbır ılac alamıyorum dırek kusuyorum vıtamınlerımı bıle alamıyorum
Anladım canım benimde vitaminleri doktor bir ay erteleyelim dedi içince onları da çıkardım maalesef.. Bulantı hapını azaltmak için elimden geleni yapıyorum ama icmedigim gün çok nadir oluyor.. Akşam bulantilari da bitse artık normale dönsek biz de

Aynen canım inşallah sende gunduz ıyımısın?benım sımdı ıyı ama aksamları cok kötü oluyorum

Normal canım çok iyi hatta maşallah Şekere dikkat etmek gerek malesef gebelikle de değerler çabuk artıyor.

Bu doktorum alman ama hastanede bana bakan doktor suriyeliydi ve cook iyi bi doktordu cok memnun kaldim ama simdiki doktorum cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…