2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benımde göbek baya buyudu bu haftada bukadar hızlı beklemıyordum sanırım ılk cocuk olmayınca daha cabuk buyuyor .. bende egılınce zorlanıyorum keske trde olsaydım hıc dusunmez kuaförde hallederdım

Cok gecmis olsun.. Allah sifa versin.. nasil ögrendiniz.. belirtileri nelerdi acaba

Belirti falan hissetmedim. Daha sonra googleden kilo alamama yazıyordu. Bende kilo alamıyordum.

Gittiğim kadın doğum doktoru tahlil sonuçlarını görünce dahiliyeye yönlendirdi. Hamilelikte olan bilen bir durum ama bu zehirli olduğu için takip etmemiz gerekiyor dediler.

Ben lazere gidiyordum, dr’a sorup devam etmeyi düşünüyorum.

1 ay kaldı ya bısey degıl en azından kesın belli olur ona göre alısverıs yapmaya baslarız benımde 20. Haftamda detaylı randevum dört gözle beklıyorum
Bana da detaili utrason icin kagit verdi doktorum ama daha termin yapmadım merak ediyorum ilk hamileligim diye neden yapiyorlar detaili ne icin bakiyolar

Benımde göbek baya buyudu bu haftada bukadar hızlı beklemıyordum sanırım ılk cocuk olmayınca daha cabuk buyuyor .. bende egılınce zorlanıyorum keske trde olsaydım hıc dusunmez kuaförde hallederdım
Yurtdışında ki kuaförler almıyorlar mı? bilmiyordum valla
Gerçi belki orda ağdadan çok lazer yaygındır.

Hayır evdekiler değil, güzellik mrrkezinde ya

kol bacak içinde geçerli değil mi?
Güzellik merkezindekilerden bahsediyorum hepsi yasak dedi özellikle sordum bacak kol yüz olsa orası olmasa diye hayır dedi..

milenart ev tipi olanları bilmiyorum. Klasik epilatörlerden bahsediyosan onlar kullanılıyor galiba ama evde kullanılan atış cihazları hakkında fikrim yok

Sanırım başka paylaşım yeri konuşmaları yakalandı banlandilar umarım kısa süreli olur
sanırım Umutumut82 baska topikte banlanmıs diğer kızlarda bizim topikte konusurken oldu galiba daha önce hiç ban yemediğim için bende sürelerini bilmiyorum. Kızlar sizsiz topik sessiz

benim sormak aklıma gelmedi. zararlı diye biliyorum. bende de ev tipi lazer var. onunla kollarımı bacaklarımı yapıyordum.

gebelikten sonra tüy artışı oldu bende.

benim sormak aklıma gelmedi. zararlı diye biliyorum. bende de ev tipi lazer var. onunla kollarımı bacaklarımı yapıyordum.

Benim de aynı şekil oldu tahammül edemiyorum o yüzden İstersen bir sor gitiğinde bazı doktorlar izin veriyor çünkü

Bende zararlı diye biliyorum. Sorduktan sonra Dr n ne dediğini merak ettim doğrusu bilgi verir misin cnm
Tabi ki canım, Salı günü gideceğim. İyi donanımlı bi dr güvenirim dediğine söylerim ne dediğini. Benim bi çok arkadaşım doğuma girmeden lazerini yaptırdı. Dr Banu Çiftçi yi de dinledim belli bi haftadan sonra yapılabilir lazer ışını bebeğe ve rahime ulaşacak kadar güçlü değil diyor.

1 ay kaldı ya bısey degıl en azından kesın belli olur ona göre alısverıs yapmaya baslarız benımde 20. Haftamda detaylı randevum dört gözle beklıyorum
Herkese sordum sana da sorayim detaylı randevusunu perinatologa mi aldın? Benim doktor perinatolog diyor başka da bir sey demiyor memlekette perinatolog bulamadim delirecem

Kızlar sabah sol tarafımda çok ağrı vardı. Doktoru arayıp gittim şimdilik biraz iyiyim ama ağrı geçmezse yatış yapalım dedi. Progesteron hap olarak verdi hiç istemiyorum iğneye razıyım ama hap olarak devam edelim dedi. Bu arada ikili tarama sonucunu aldım yaş faktöründen dolayı risk yüksek çıktı ama diğer değerler normal dedi. Amniyosentez yapalım diyor ısrarla. Of bilemedim.

Herkese sordum sana da sorayim detaylı randevusunu perinatologa mi aldın? Benim doktor perinatolog diyor başka da bir sey demiyor memlekette perinatolog bulamadim delirecem
Ben özel kliniğe gidiyorum doktorum burada yapıyoruz detaylı ultrason dedi ama geçen devlet hastanesine öylesine gitmiştim kesinlikle perinatolog bakmalı detaylıya dedi. Özel doktorlar bakıyor ama genelde pek bişey görmüyorlar kesinlikle bir perinatolog gözünden bakılması lazım dedi. Kendi doktoruma da burada yaptırmayacağım perinatologa gideceğim demekten çekiniyorum

Bende de aksine azaldı şimdilik demek ki hormonal dengeler herkeste aynı işlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…