2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Normal canım çok iyi hatta maşallah Şekere dikkat etmek gerek malesef gebelikle de değerler çabuk artıyor.
Evt dikat etmeye calisacagim seker konusunda ama tatli yemezsem elim ayagim titiriyor oyle canim istiyor ki tatliya daha duskun oldum bu siralar aka kendimi stope etmeye calisacagim

aynen kelebk94 canım benim de kafam karışık ağustosun 24ü bizimde ne yapmalıyız ??????

Teşekkür ederimm
Aynen canım Ramzi ve nub tuttu oyuzden belirtmek istedim :)

Bu doktorum alman ama hastanede bana bakan doktor suriyeliydi ve cook iyi bi doktordu cok memnun kaldim ama simdiki doktorum cok sinir bozucu
Yabancı oldumu tahmınde olsa söylerler benımkı kesınlıkle agzını bıle acmaz 20. Haftadan önce ama artık hak verıyorum gerek bu topikde gerek cevrede cok degıseni gördüm 20. Haftadada bı baktın göstermedı hopppp 30. Haftayı beklıycem mecbur...bu yuzden acaba doguma suprızmı kalsın dıyorum bezen herkes dogunca ögrensin

Magnezyum kullanmaya başladınız mı? Benim henüz doktorum vermedi bugün sabah kalktığımdan beri sol tarafımda acayip bi ağrı var resmen nefes aldıkça batıyor.

Hem kısa kollu hem uzun kollu alınır bence. Ağustos sıcak olsa da Eylül'de serinlemeye başlıyor havalar. Çok aşırı almamakta fayda var alışveriş elimizin altında artık ihtiyaç oldukça almak en iyisi, havaya göre, bebeğin büyümesine göre alınır, çok alma bence

ben egedeyim burda, kasım a kadar havalar sıcak. o yüzden 0-3 ay kıyafetlerini yazlık almakta fayda var. ama erzurumdaki biri için durum farklı tabi:) zaten kıyafet stoklamayın. bazı bebekler çoook hızlı büyüyor. ihtiyaç oldukça alın.

Magnezyum kullanmaya başladınız mı? Benim henüz doktorum vermedi bugün sabah kalktığımdan beri sol tarafımda acayip bi ağrı var resmen nefes aldıkça batıyor.
Benim doktorum da geçen hafta verdi kasılmalarım olduğu için bir sonraki randevunuz ne zaman

Canım ben birer tane 10lu beşer tane de 5li hastane çıkışı alicam sadece. Gerisini ihtiyaç duydukça alırım kıyafet. Belki yanina 2-3 tane de zıbınlı pijama takımı alırım.

Çatlarım o zamana kadar

Kızlar bu agda işini yapabiliyor musunuz? Dün yaptım zorlandım zaten göbekliyim artık eğilmek rahatsizlık veriyor sanırım bir sonrakine kuaföre gidecem.
Oğlumda hamileyken 4. aydan sonra agdayı bırakmıştım. Daha öncede kuaföre yaptırmadığım için utanıp gitmemiştim ve geri kalan ayları tüy dökücüyle hallettim tabii o zamana kadar azalan tüyler ilk günkü gibi oldular doğum sonrasında da tüy dökücü ye devam ettim. ama bu gebeliğim de bu kadar azalmıs ken kuaföre gidecem emeğimin bosa gitmesini istemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…