2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aaa süpermiş valla bende lazer düşünüyordum artık doğum sonrasına kaldı.

Ben prilam dr iciyorum.. bazi günler idare edilebilir oluyor o zaman almiyorum.. ama bazen cok kötü oluyorum bugun oldugu gibi o zaman iciyorum 1 tane.. genelde aksam ustu 3 gibi cok artiyor geceye kadar her an cikaracak gibi oluyorum.. halsizlik bende de var.. yataktan kalkasim olmuyor cogu zaman.. 16 haftada gecer diyor herkes bekliyorum bakalim

Şu ikili taramaların ileri yaşa takılmasından nefret ediyorum. böyle çıkıpta, hamileliği boyunca sıkıntı geçirenlerin çoğunun bebeişi saglıklı keşke daha kesin sonuç veren taramalar herkese ücretsiz yapılsa

Bende aynı durumdayım hala kılo almadım gündüzleri yıne birseyler yıyorum ama aksamları felaketım yanı tek ögün besleniyorum ve hala kusmalarım bulantılarım devam edıyor
Benimde aksamlari cok kotu oluyor midem.. yatana kadar gözumü acamiyorum bulantidan.. kusmalari artik baskilamaya basladim bogazim cok tshris oldu yara oldu yutkuburken bile aciyor.. insallah yakinda normale döneriz
20 haftaya daha cok var ama ben her sabah bir umut gecmistir diye kalkiyorum ama gecmiyor.. disari hic cikmiyorum desem yalan olmaz.. kokulara dayanamiyorum hic.. disarda tutamam kendimi kusarim diye ödüm kopuyor

Banada kaç sefer olduda merak ettim doktora gittiniz mi?

Ikisine de baktır
Ben olsam öyle yaparım iki kere bebiş görcen kız
Beni de pimi çekilmiş el bombasıymışım gibi herkes birbirine atıyor. O diyor perinatolog baksin o diyor özel klinik baksın

benim sormak aklıma gelmedi. zararlı diye biliyorum. bende de ev tipi lazer var. onunla kollarımı bacaklarımı yapıyordum.

gebelikten sonra tüy artışı oldu bende.
Gebelikte artış olabiliyor maalesef hormonlar değiştiği için bebiş faslını kapatınca lazer yaptırıp tüylerden kurtulmak en iyisi

ben de gidicem de havaların azcık ısınmasını, vakaların düşüşe geçmesini bekliyorum. ağdaya gitmek konusunda salgın dışında başka bir çekincem yok.. alttan muayene olacağımı biliyorsam veriyorum jileti: )

Gerçekten iyi mi kuzum
Bacım ben şimdiye kadar bir doktorun kötü olan bir şeye iyi dediğini hiç duymadım. Normal bir duruma ucunda ölüm varmış gibi tepki verirler ama iyi diyorsa iyidir tecrübeyle sabit
Gözün aydın canım şaka bi yana gayet güzel çıkmış sonucun. Sağlıkla gelsin inşallah

sanırım @Umutumut82 baska topikte banlanmıs diğer kızlarda bizim topikte konusurken oldu galiba daha önce hiç ban yemediğim için bende sürelerini bilmiyorum. Kızlar sizsiz topik sessiz
Geçen gün whatsap da grup kurma muhabbeti geçtiya sanırım ordan banlandı lar canım

Canım bende onu düşünüyorum kaçıncı hafta da gitsek acaba. Bir de ücretleri nedir acaba hiç bilmiyorum ben
Temmuz annelerinde biri 21.haftaya randevu almış doktoru erken demiş 22.haftaya çekmiş. 22 tam sırası herhalde ama millet randevusunu almış şimdiden ben de hastane araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadim. Ücretler de 300 tl den başlıyor sanırım.

Anladım canım iyi hatırlattın sağol bende bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…