- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.801
Aaa süpermiş valla bende lazer düşünüyordum artık doğum sonrasına kaldı.Tabi ki canım, Salı günü gideceğim. İyi donanımlı bi dr güvenirim dediğine söylerim ne dediğini. Benim bi çok arkadaşım doğuma girmeden lazerini yaptırdı. Dr Banu Çiftçi yi de dinledim belli bi haftadan sonra yapılabilir lazer ışını bebeğe ve rahime ulaşacak kadar güçlü değil diyor.
Cnm sonuçlar gayet ii gözün aydınMerhaba kızlar sizce sonuç nasıl çıkmış? Doktor beni ararsın demişti sonuç için. Aradım gayet normal dedi kapadı. Sonra wp üzerinden bunu istedim. Sizce ?
Ben prilam dr iciyorum.. bazi günler idare edilebilir oluyor o zaman almiyorum.. ama bazen cok kötü oluyorum bugun oldugu gibi o zaman iciyorum 1 tane.. genelde aksam ustu 3 gibi cok artiyor geceye kadar her an cikaracak gibi oluyorum.. halsizlik bende de var.. yataktan kalkasim olmuyor cogu zaman.. 16 haftada gecer diyor herkes bekliyorum bakalimRengeyigi @milenart @Sonbahar12345 Kızlar yalnız değilsiniz haftalardır sizinle aynı durumdayım.. Şükrediyorum önceki haftalara göre daha iyiyim ama özellikle akşamları heran cikaracakmisim gibiyim ve bir gün bu olay olmasa ertesi gün yine oluyor.. 1hafta sonra okula başlayacağım dua ediyorum o zamana kadar geçsin diye.. Bulantılar geçmediği için halsizlik hali de hiç geçmiyor.. Merak ettim ilaç kullanıyor musunuz bu durum için ben azaltmaya çalışıyorum ama bazı günler icmeme gibi bir şansım olmuyor
Şu ikili taramaların ileri yaşa takılmasından nefret ediyorum. böyle çıkıpta, hamileliği boyunca sıkıntı geçirenlerin çoğunun bebeişi saglıklı keşke daha kesin sonuç veren taramalar herkese ücretsiz yapılsaKızlar sabah sol tarafımda çok ağrı vardı. Doktoru arayıp gittim şimdilik biraz iyiyim ama ağrı geçmezse yatış yapalım dedi. Progesteron hap olarak verdi hiç istemiyorum iğneye razıyım ama hap olarak devam edelim dedi. Bu arada ikili tarama sonucunu aldım yaş faktöründen dolayı risk yüksek çıktı ama diğer değerler normal dedi. Amniyosentez yapalım diyor ısrarla. Of bilemedim.
Gerçekten iyi mi kuzumCnm sonuçlar gayet ii gözün aydın
Cnm Dr söylemiş zaten içini ferah tut gayet iiGerçekten iyi mi kuzum
Benimde aksamlari cok kotu oluyor midem.. yatana kadar gözumü acamiyorum bulantidan.. kusmalari artik baskilamaya basladim bogazim cok tshris oldu yara oldu yutkuburken bile aciyor.. insallah yakinda normale dönerizBende aynı durumdayım hala kılo almadım gündüzleri yıne birseyler yıyorum ama aksamları felaketım yanı tek ögün besleniyorum ve hala kusmalarım bulantılarım devam edıyor
20 haftaya daha cok var amaBi dönem çok kötü olduğumda acile gitmiştim 16. haftaya kadar çekersin dediler, kendi doktorum 20. hafta tamamen normale dönersin dedi. Bende 15 oldum ve halen tiksiniyorum özellikle dışarıda yemek fotoğrafı gördüğüm an fenalık basıyor
Banada kaç sefer olduda merak ettim doktora gittiniz mi?Lütfen aynısını yaşayan varsa yazabilir mi bu gece nasıl geçecek bilemedim.. ya da bilen biri. Şu an 14. Haftadayım 1 kaç haftadır su gibi bi akıntı geliyo kokusuz renksiz. Doktoruma sorduğumda bu haftalarda su gelmesi beklenmez yarın gel bakalım dedi. Netten araştırdıkça paniğe girdim. Yaşıyo musunuz sizde? Su gibi bi akıntı
Ikisine de baktırBen özel kliniğe gidiyorum doktorum burada yapıyoruz detaylı ultrason dedi ama geçen devlet hastanesine öylesine gitmiştim kesinlikle perinatolog bakmalı detaylıya dedi. Özel doktorlar bakıyor ama genelde pek bişey görmüyorlar kesinlikle bir perinatolog gözünden bakılması lazım dedi. Kendi doktoruma da burada yaptırmayacağım perinatologa gideceğim demekten çekiniyorum
Gebelikte artış olabiliyor maalesef hormonlar değiştiği için bebiş faslını kapatınca lazer yaptırıp tüylerden kurtulmak en iyisibenim sormak aklıma gelmedi. zararlı diye biliyorum. bende de ev tipi lazer var. onunla kollarımı bacaklarımı yapıyordum.
gebelikten sonra tüy artışı oldu bende.
Sonuç güzel bende yarın alıcam sonucu bakalımMerhaba kızlar sizce sonuç nasıl çıkmış? Doktor beni ararsın demişti sonuç için. Aradım gayet normal dedi kapadı. Sonra wp üzerinden bunu istedim. Sizce ?
ben de gidicem de havaların azcık ısınmasını, vakaların düşüşe geçmesini bekliyorum. ağdaya gitmek konusunda salgın dışında başka bir çekincem yok.. alttan muayene olacağımı biliyorsam veriyorum jileti: )Kızlar bu agda işini yapabiliyor musunuz? Dün yaptım zorlandım zaten göbekliyim artık eğilmek rahatsizlık veriyor sanırım bir sonrakine kuaföre gidecem.
Oğlumda hamileyken 4. aydan sonra agdayı bırakmıştım. Daha öncede kuaföre yaptırmadığım için utanıp gitmemiştim ve geri kalan ayları tüy dökücüyle hallettim tabii o zamana kadar azalan tüyler ilk günkü gibi oldular doğum sonrasında da tüy dökücü ye devam ettim. ama bu gebeliğim de bu kadar azalmıs ken kuaföre gidecem emeğimin bosa gitmesini istemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu da
Bende baktım da sanırım ban yemiş öyle duruyor gelir heralde bir kaç güne@Umutumut82 2 gündür ortada yok haberi olan var mı ? Kanaması vardi kaç gündür benimle ayni durumdaydi 2 gundur yok acaba birsey mi olsu allah korusun
Bacım ben şimdiye kadar bir doktorun kötü olan bir şeye iyi dediğini hiç duymadım. Normal bir duruma ucunda ölüm varmış gibi tepki verirler ama iyi diyorsa iyidir tecrübeyle sabitGerçekten iyi mi kuzum
Ahsen kız detaylı için randevu aldın mı kime gitcen?Bende baktım da sanırım ban yemiş öyle duruyor gelir heralde bir kaç güne
Geçen gün whatsap da grup kurma muhabbeti geçtiya sanırım ordan banlandı lar canımsanırım @Umutumut82 baska topikte banlanmıs diğer kızlarda bizim topikte konusurken oldu galiba daha önce hiç ban yemediğim için bende sürelerini bilmiyorum. Kızlar sizsiz topik sessiz
Canım bende onu düşünüyorum kaçıncı hafta da gitsek acaba. Bir de ücretleri nedir acaba hiç bilmiyorum benAhsen kız detaylı için randevu aldın mı kime gitcen?
Temmuz annelerinde biri 21.haftaya randevu almış doktoru erken demiş 22.haftaya çekmiş. 22 tam sırası herhalde ama millet randevusunu almış şimdiden ben de hastane araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadim. Ücretler de 300 tl den başlıyor sanırım.Canım bende onu düşünüyorum kaçıncı hafta da gitsek acaba. Bir de ücretleri nedir acaba hiç bilmiyorum ben
Anladım canım iyi hatırlattın sağol bende bakayım biTemmuz annelerinde biri 21.haftaya randevu almış doktoru erken demiş 22.haftaya çekmiş. 22 tam sırası herhalde ama millet randevusunu almış şimdiden ben de hastane araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadim. Ücretler de 300 tl den başlıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?