2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ikisine de baktır
Ben olsam öyle yaparım iki kere bebiş görcen kız
Beni de pimi çekilmiş el bombasıymışım gibi herkes birbirine atıyor. O diyor perinatolog baksin o diyor özel klinik baksın
Hahahaa çok mantıklı bunu sevdim öyle yapayım 2 kere ödeme yapmış olacağım ama değer

Ben de perinatologa gidiyorum riskli gebelik diye basindan sonuna kadar insallah perinatologla devam edecegim ayda 600 tl muayene ucreti oduyorum...doktorum 20 li haftalarda bakilan detayliyi da kendisi yapacak zaten...perinatolog fiyatlari az da olsa fazla olabiliyor

nosking aldın mı heyet raporu canım? benim rahim agzını tam kapatmıyorrmuş plasenta sadece aşagıdaymış. dün kanamamam oldu igne haftaya bire düşmüştü progestron.
proluton vurdular . bebek iyi ama korktım bşldigin kandı. şuan azaldı cok az leke leke geliyor. yatmadım ben hastanede serum yerine bol su iç dediler .
belki plasenta yukarı cıkıyor ondan kanadı ya da kanama alanım boşaldı bilmiyrm. 14+1 iz bugün . doktor da bişi diyemedi.

bende perinatologa gidiyorum. bence de daha iyi en azından farklı bir gözle baktıklarına inanıyorum ben.

İi yapıyorsun cnm yalnız jiletten sonraki ağdanın acısı da kötü oluyor

Kızlar aman dikkat Watsapp, Facebook, instagram vb uygulamalarda grup kurmak pis, tüüü, kaka uzak durun Kadınlar Kulübü candır buradan devam

bende perinatologa gidiyorum. bence de daha iyi en azından farklı bir gözle baktıklarına inanıyorum ben.
Bence de oyle her muayenemizde detaylica inceliyor tum olusan organlarina dokularina bakiyo ..rahim uzunluguma ve bebege gidrn kan akisina kadar bakar bu da benim.icin aldigi parayi haketmesi demek surekli tel ile de ulasabiliyorum doktoruma

Duyduğuma göre ikizlere iki katı ücret alınıyormuş bulsam bi tane onu ödemeye de razıyım

Kızlar aman dikkat Watsapp, Facebook, instagram vb uygulamalarda grup kurmak pis, tüüü, kaka uzak durun Kadınlar Kulübü candır buradan devam
Evet canım bizim Aralık 2017 Anneleri diye bir grubumuz vardı orada da whatsap grubu kurdular ve bam yediler. Bizim grup dağıldı. Onlar tamamen engellendiler. Geri dönüşleri de olmadı.

Çok sevindim kız icim rahatladı resmen rahim ağzını kapatmamasi çok iyi. Yukarı çıkma ihtimali de daha yüksek öyle olunca inşallah bir sonraki kontrolde doktor yukarı çıkmış der sürekli dua ediyorum sana
Proluton ne kadar süreyle vurduracaksın? O iğne de çok iyi kanamayı anında kesiyor. Sen yine bol su iç bebeğin suyunu da çok etkiliyor yat dinlen kalkma hiç. Sonraki kontrolde güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Aldım canim ben de raporu 45 gün doktor bitince bi 40 gün daha yazıcam dedi. Raporun bitişi 20.haftaya falan denk geliyor o 4 haftayı da bağlarsak idari izin doğum izni diye gebeliği sağlıkla tamamlayacağız inşallah.

Kızlar dün gece rüyamda bir kiz bebek gördüm.altini değiştiriyodum.yesil bir takım ggiydirmisti.beyaz tenli açık renkli ssaçlarıvardı.nasil tatlıydı ya.Benim tenim beyaz saçlarımda açık kumral kızım siyah sacli babaya çekti.belki doğacak olan kız olacak ve öyle olacak.cok heyecanlandım.biran önce cinsiyetini ogrenseydim

Bence çokta saçma zaten. Buradan da çok rahat herkes derdini anlatabiliyor iletişime geçiyor niye başka bşeye gerek duyuluyor ki

Bence çokta saçma zaten. Buradan da çok rahat herkes derdini anlatabiliyor iletişime geçiyor niye başka bşeye gerek duyuluyor ki
bence de yaa Bende burda konusmayı seviyorum baska Bi uygulamaya ihtiyaç duymuyorum.Oğlumda hamileyken üye değildim sessiz sedasız takip ettim7 ay boyunca anca cesaretlenip ( sanki sonradan yazdiğim için beni aralarına almayacaklarını düşünmüştüm) haziran 2017 de üye olup topiğe katılmıstım zaten 26 temmuzda da oğlum doğdu ayy ne günlerdi ne kadar da çekingenmişim

sanırım Umutumut82 baska topikte banlanmıs diğer kızlarda bizim topikte konusurken oldu galiba daha önce hiç ban yemediğim için bende sürelerini bilmiyorum. Kızlar sizsiz topik sessiz
Ama o grup.muhabbeti cok kısa konusuldu ve icraate gecmedi bildigim kadariyla. Nasil gorduler de banladilar her mesaji okuyolar mi teker teker. Benimde banlanma oncesi son sozlerim oluyomus

Ama o grup.muhabbeti cok kısa konusuldu ve icraate gecmedi bildigim kadariyla. Nasil gorduler de banladilar her mesaji okuyolar mi teker teker. Benimde banlanma oncesi son sozlerim oluyomus
Bence de ondan değil çünkü Umutumut82 hiç o konuya değinmemişti diğer arkadadlar da bizim topikte kısa süreli Bi polemiğe girdiler bence ondan banlandı lar Umutumut82 oda baska Bi konuda polemiğe girmişse ondan banlanmıstır. ki bu WhatsApp konusunda konusan 2,3 kişi daha vardi isimleri hatırlayamadım ama onlar bilirler kendilerini onlar banlanmamiş onlarda yazarlarsa daha net olur ban yemedik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…