- 26 Mayıs 2018
- 357
- 536
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #10.841
Cnm yoneticilere yasaklı kelimeler hakkında konuşulduğunda bildirim falan gidiyordur. Onlar o sistemi kurmuşlardır bence ee birde şikayet et butonu var sonuçta kendileri geliştiriyorlar bu siteyi bizim ulamayacagımız şeylere onlar Bi tıkla ulaşıyorlardır.Ama o grup.muhabbeti cok kısa konusuldu ve icraate gecmedi bildigim kadariyla. Nasil gorduler de banladilar her mesaji okuyolar mi teker teker. Benimde banlanma oncesi son sozlerim oluyomus
Gerçekten çekinginmişsin canımbence de yaa Bende burda konusmayı seviyorum baska Bi uygulamaya ihtiyaç duymuyorum.Oğlumda hamileyken üye değildim sessiz sedasız takip ettim7 ay boyunca anca cesaretlenip ( sanki sonradan yazdiğim için beni aralarına almayacaklarını düşünmüştüm)haziran 2017 de üye olup topiğe katılmıstım zaten 26 temmuzda da oğlum doğdu ayy ne günlerdi ne kadar da çekingenmişim
Oda vardı dimi
aynen cnmGerçekten çekinginmişsin canımbana burası çok şey kattı belki tüp bebek doktorumun falan burdaki yorumlardan buldum
zaten grup kuranların üyeliğine son veriliyor. ama uyarı verildikten sonra mı yoksa direk mı onu bilmiyorumEvet canım bizim Aralık 2017 Anneleri diye bir grubumuz vardı orada da whatsap grubu kurdular ve bam yediler. Bizim grup dağıldı. Onlar tamamen engellendiler. Geri dönüşleri de olmadı.
çok çok sevindim rapora bende 20. nci haftaya kadar yatıcam . kısa çalışma olursa , olmazsada rapor alıcam.Çok sevindim kız icim rahatladı resmen rahim ağzını kapatmamasi çok iyi. Yukarı çıkma ihtimali de daha yüksek öyle olunca inşallah bir sonraki kontrolde doktor yukarı çıkmış der sürekli dua ediyorum sana
Proluton ne kadar süreyle vurduracaksın? O iğne de çok iyi kanamayı anında kesiyor. Sen yine bol su iç bebeğin suyunu da çok etkiliyor yat dinlen kalkma hiç. Sonraki kontrolde güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Aldım canim ben de raporu 45 gün doktor bitince bi 40 gün daha yazıcam dedi. Raporun bitişi 20.haftaya falan denk geliyor o 4 haftayı da bağlarsak idari izin doğum izni diye gebeliği sağlıkla tamamlayacağız inşallah.
Ay ne güzel olur bebelerimizle vallaçok çok sevindim rapora bende 20. nci haftaya kadar yatıcam . kısa çalışma olursa , olmazsada rapor alıcam.
prolutonu bir kere vuruldum. şuan bin şükür cok azaldı leke.
progestron yerine proletux aldırcam igneye bile gitmek istemiyrm merdiven inip vıkıyorım diye.
kanama korkuttumama bi yanım plasentaya sevindi.
inş plasenta falan erken çözülmemiştir yatıyorum iştebana 24 ten sonra idari izim yok ama inşallah toparlarım da kalkabilirim .
perimatolog baktı bana o yüzden rahatladım .
kız sana da içim ısındı ha :) dogurunca yasaklar kalksa damyakn şehirdekiler görüşsek
aylık o kadar etkili olan bir igne yani proluton .Ay ne güzel olur bebelerimizle valla
Prolutex tek dezavantajı pahalı olması onun dışında çok rahat olduğunu söylüyorlar kullananlar. Doktorla da konuş istersen bir sureligine aylık proluton yatırabilirsin kontrole gittikçe bak o da iyi gelir
Proluton haftalık progestan haftalıktan daha etkili zaten biri 50 mg diğeri 500 mg nasıl bir olsun. Proluton aylık kullanılıyor mu bilmiyorum ama kontrole gittikçe demek istedim yani 2 haftada bir gidiyorsan yaptır o ara hiç yoktan iyidir.aylık o kadar etkili olan bir igne yani proluton .
olabilir aslında amann pahalı olsun evet devlet ödemiyormuş ama artık hareket etmek istemiyrm hiç. 3 kat merdiven in arabaya bin falan . sürekli yattım ama igneleri bıraktıgım an kanama oldu .
fitili de kullanıcam kanama tamamn kesilsin.sende kullanıyordun dimi ? adam birden kesti igne fitil ne varsa haftalık progestron vurul dedi . ondan oldu . perinatlog gibi en azındqn haftalık proluton da yazdırabilirdi . progestron 50 mg yerine .
Iki kat odeme degil 100 tl fark aliniyordu...nerde ikamet ediyorsunuz?ben izmirdeyim doc.baris buke ye gidiyorum kendisi baya basarili bir doktor...Duyduğuma göre ikizlere iki katı ücret alınıyormuş bulsam bi tane onu ödemeye de razıyım
Ay yakınlarda olsam kesinlikle giderdim oraya. Ben tekirdağdayım burda zaten perinatolog yok. Istanbuldakiler de hep cift ücret talep etmişler ikizlereIki kat odeme degil 100 tl fark aliniyordu...nerde ikamet ediyorsunuz?ben izmirdeyim doc.baris buke ye gidiyorum kendisi baya basarili bir doktor...
Bennn...izmirde yasiyom gebeligimin basindan beri Baris Buke adli doktora gidiyom kendisi basarili bir perinatologtur ve tam ultradon da yapiyor zaten...oneririm...fiyat 600 tl muayene ama tek seferlik icin bi arayin isterseniz...bi de yorumlari da inceleyin memnun olan cokKızlar İzmir de olanınız var mı ? Detaylı ultrason için gitmeyi planladığınız İyi bir perinatolog var mı ?
Yani soyle diyim bir onceki yani dusuk yasadgim gebeligimde baska bir perinatologtaydim 2 sene evvel ...kendisi prof tu ve arayan ikiz bebek bekleyen gebelerde 100 tl fark aliyoruz diyordu sekreteri...istanbul icin bisey diyememAy yakınlarda olsam kesinlikle giderdim oraya. Ben tekirdağdayım burda zaten perinatolog yok. Istanbuldakiler de hep cift ücret talep etmişler ikizlere
Şeytan diyor bin uçağa izmire git detaylıya gorümcem de orda eşimin canına minnetYani soyle diyim bir onceki yani dusuk yasadgim gebeligimde baska bir perinatologtaydim 2 sene evvel ...kendisi prof tu ve arayan ikiz bebek bekleyen gebelerde 100 tl fark aliyoruz diyordu sekreteri...istanbul icin bisey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?