2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabs ben haftalik proluton vuruluyom gebeligimin basindan beri...ve saglik ocaginda doktoruma yazdiriyom devlet 3 kutuya kadar her defasinda karsiliyo...yani 3 kutu birden veriyo ucretsiz

Teşekkürler canım tamam not ediyorum bunu

Merhabs ben haftalik proluton vuruluyom gebeligimin basindan beri...ve saglik ocaginda doktoruma yazdiriyom devlet 3 kutuya kadar her defasinda karsiliyo...yani 3 kutu birden veriyo ucretsiz
Proluton karşılıyor prolutex karşılamıyor onu demiş tuğçe. Proluton ben de kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

Kızlar merhaba. Eski çalıştığım iş yerinde 2018 yılında bir doz tetanoz aşısı vurulmuştum şimdi aklıma geldi benim ya. Özel bi iş güvenliği merkezinden gelmişlerdi, personel dosyamda vardi ama unuttum şimdi tam tarihini falan. Şimdi 20. haftada aşı diyorlar ya.. gerekli mi olmak bu durumda bi zararı falan olmasın

Arkadaşlar ben henüz bebeğim için kıyafet, eşya vs gibi şeyler almadım ancak ona hazırlık aşamasında okumaya başladığım ve sizlere de faydalı olacağını düşündüğüm kitapları paylaşabilirim isteyen olursa. Şuanda bu kitabı okuyorum gebelik döneminin önemini araştırmalara dayanak anlatan bir kitap

Eklentiler

• 8F12341D-AF7C-44A4-9000-C69C0322D0F7.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Bende zararlı diye biliyorum. Sorduktan sonra Dr n ne dediğini merak ettim doğrusu bilgi verir misin cnm
Kızlar ben lazeri doktoruma sormuştum yüz için gidiyorum normalde daha önce lazere gitmiştim ama bi kaç seanslık daha işim vardı diğer bölgelerde sordum bende istediğin bölgene yaptırabilirsin dedi. Lazer sadece kıl kökünü etkiliyo ama tabi merkezler yapar mı orasını bilemem dedi. Sonuç olarak yaptırdım. Yüzüme ve bir diğer bölgeme. Normalde karın bölgesini de düşünüyordum hamilelik öncesinde ama ona korktum cesaret etmeye.
Banada kaç sefer olduda merak ettim doktora gittiniz mi?
Tedbir maksatlı gittim canım. Muayene oldum. Mantar nedeniyle olan bi akıntıymış. Ama yine de suyunu her defasında bakalım dedi. Şimdilik bi problemim yok çok şükür.

Kuzum devam ediyor musun hala proluton ve progestana, var mı risk ya da kanama alanı, nasılsın

Çok şükür yaaa bende lutınus fitil kullanıyorum ona yoruyorum da inş ondandır. Lazer konusunda işimize karışmak istemem ama yapmayınbenim kuzenım lazer salonu işletir asla hamileye yapmam dedi. Lazer yapmada inat eden biri yaptırmış sonra baya sıkıntı yaşamış açık anlatmıyımda ben duyduğumu demek istedim tabi herkesin kendi kararı.

Merhaba kızlar bugun doktora gittim 17.haftadaymısım 170 gram olmus bızım bebek ama amnıyotik bant varmıs kısa oldugu için tehlıkle olusturmuyor dıyorda içim artık dogana kadar rahat edemck

Merhaba kızlar bugun doktora gittim 17.haftadaymısım 170 gram olmus bızım bebek ama amnıyotik bant varmıs kısa oldugu için tehlıkle olusturmuyor dıyorda içim artık dogana kadar rahat edemck

Masallah bebegine canim. Amniyotik bant ilk kez duydum. Rabbim korusun benislerimizi. Sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…