2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Direk yogurdu degilde yemekle karistirarak da yiyemezmisiniz mesela havuc tarator yapin hafif sarimsakli veya koz patlicnali ezmeye karistirin cok iyi oluyor

Benımde aynı sekılde basım agrıyo bır ara ıkı hafta hıc gecmedı nerdeyse ama suan bır tık daha ıyıyım yıne basımda agro var tabı doktora dedım artan hormonlardan olabılır dedı
inşallah bir daha ağrımaz. aramızda bir hafta filan varmış, belki benim de geçer bir hafta sonra..

Benim de bu aralar baş ağrım var hoş ben kanamadan dolayı yatıyorum sürekli belki artık içim şiştigi için de ağrıyo olabilir ama umarım hem kanamam, hem yatışım, hem baş ağrısı, hem iştahsızlık heeeepsi geçer. ay çok şey istedim

Benımde aynı sekılde basım agrıyo bır ara ıkı hafta hıc gecmedı nerdeyse ama suan bır tık daha ıyıyım yıne basımda agro var tabı doktora dedım artan hormonlardan olabılır dedı

Benimde sürekli basim agriyor. Gözüme ve kulagima vuruyor. Ya hastaligindan ya hamikelikten bende anlamadim

amin: )
hareketsizlik baş ağrımı arttırıyor gibi hissediyorum ben de.

Banada bakarmışsınız 11+4 deyim

Eklentiler

• BFEDB073-4677-440C-9928-912618A2274F.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 57
  • DB196659-3B6F-4194-82DD-668A089B9445.webp
    45 KB · Görüntüleme: 53
  • 6481F2A3-CBD9-4AD9-91D6-5EEE99EA81AF.webp
    29 KB · Görüntüleme: 61
  • F2BDB240-B68A-4B5B-A051-3AD406BE59B2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar dörtlü test ne zaman yapılıyor? İkili test sonuçların çok iyi demişti dr bana üçlü yapılmayacak zaten de bir sorunum var Doktor bana 8 Mart gibi gel kontrole dedi. Fakat eşim görevde şu an ve ultrasona ben tek ya da annemle gidince bozuluyor bildiğiniz beni niye beklemiyosun diye Hem görmek istiyorum hem kendim uyanıp gitmesem ikili test veremeyecektim.ona bile triplendi ne bu acele diye, Neyse eşim gene 13 mart gibi gelecek, o zaman da ben 18+1 faln oluyorum 19. Haftamın içinde, ultrasondaki son tarihe göre konuşuyorum tamamen. Bi gecikme olmasından korkuyorum. Hangi haftalar arasında vermek en sağlıklısı, ve dedigim gibi verilecek mi bu da ikili gibi yapılması tavsiye ediliyor mu? Offf yani bana kalsa gününde giderim ama kıyamıyorum da o da görmek istiyor..

Ben 13 e girene kadar göbekten vuruldum şimdi kanma alanım oldugu için kalpadan haftada bir olan iğneden vuruluyorum tüp bebek doktoru 12 bitince bırakıcaz demişti
12 bitince neden bırakıcaz dedi peki? göbeginden vurulması sakıncalı falan ondan mı acaba?
bir açıklama yaptı mı size

12 bitince neden bırakıcaz dedi peki? göbeginden vurulması sakıncalı falan ondan mı acaba?
bir açıklama yaptı mı size
Yoo bi açıklama yapmamıştı 12 bittikten sonra progestanı da prolutex ide bırak demişti tüp bebek doktorum ama başka doktora gidiyorum suan kanama alanım olunca progestana devam iğnede haftada 1

Kızlar geçen gun bahsetmıstınız ama bulamadım gogus ucu catlak kremı benım normaldede tenım kuru oldugundan catlaklar olusuyordu ne kullanıyorsunuz onerılerınız ne

Çaktırmadan sende attın havanı şaka bir tarafa da her ne kadar emin olsamda bir o kadar da emin olamıyorum bebiş miydi diye

Bende tereddütteyim hep canim. Acaba benim kalp sesimmi yoksa bebeginmi emin olamiyorum. En rahat 20.haftada net ses gelirmis. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kızlar geçen gun bahsetmıstınız ama bulamadım gogus ucu catlak kremı benım normaldede tenım kuru oldugundan catlaklar olusuyordu ne kullanıyorsunuz onerılerınız ne

Canim ben simdilik bebeyagi sirüyorum ama önümüzdeki haftalarda bitkisel bir krem arastiracağim. Bazı kremler zor temizleniyor. Simdiden bebeğe zararsiz birseyler arastircam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…