2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar benim doktorum 4lü test yapalım dedi Ailemlerin şehrine geldim burda bebeği görmek için bana doktor ayarlamışlardı o doktorla sohbet ettik ben ikili test temiz çıktıysa üçlü tavsiye etmem benim hastam olsaydın önermezdim dedi yani doktora göre değiştiğini düşünüyorum bu durumun

Yaptirdın mı canım peki, hangi haftaya kadar yapılabiliyor?

Bende tereddütteyim hep canim. Acaba benim kalp sesimmi yoksa bebeginmi emin olamiyorum. En rahat 20.haftada net ses gelirmis. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bebişleri kucagımıza aldığımızda bunlar hepsi unutulur cnm bakk 4 ayı geride bırakıyoruz artık

Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see Bakın burda link neden yurtdısında 20. Haftadan önce tahmın etmıyor cogu doktor ve neden yanılma oluyor
Benim doktor da en az 16 dan sonra cinsiyet için konuşalım çünkü organlar çok benziyor bu dönem dedi hatta çıkıntı görüyorum ama her iki cinsiyetin de aynı olur bu dönem dedi.Biz fetal dna yaptırdık artık kontrole gidene kadar kesin öğreniriz testin sonucuyla

Her bölgeye deva gibi bende düşünüyordum kara kara daha göğüse bişi almadım diye
İnşallah öyledir ben lierac ve bio oil aldım ama sanki gönlüm bio oilden yana yumuşacık yapıyor akşama kadar nemli kalıyor lierac da çabuk emiliyor Ama benim daha çocuk doğurmadan basenlerimde var çatlak şimdi neler olur kimbilir Genetikse krem jel yağ fark etmez ama kullanıyorum işte bi umut

benimde popomda var geçen haftalarda farkettim hemen lieraca sarıldım olsun en azından umudumuz var ben de bio oil ile lierac arasında kalmıştım tercihim lierac oldu umarım pişman etmez beni sen daha sağlama almışsın ikisini alarak

Canım zahmet olmazsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Tabii ki ne zahmeti estagfurullah yukarıda eksik yazmışım burda tek seferlik gittiğim doktor ikili test temiz çıktıysa üçlü de dörtlü de yapmam ben demişti sadece üçlü gibi yazmışım yanlış olmasın

Evet canım bio oil daha uygun lieraca göre alayım demiştim. Benim geçen sol alt arka bacağımın arkasında kırmızı damar toplanması oldu eşim varis bu dedi kuru fırça aldım at kılı fırçası diye geçiyor yukardan aşağıya tarayarak masaj yaptım geçti şu an aile evindeyim yapamıyorum evime döneyim devam edicem diyolar ki o at kılı fırçayı kullanın 5-10 dk hamilelikte çok oluyormuş varis üstüne çatlak kremi/jeli/yağı ne kullanıyorsan nemlendirin selülittir çatlaktır varistir geçiyor ya da olmuyor diye. Kendimde işe yaramasa inanmazdım resmen bir haftada geçirdim olursa sizde şimdiden tavsiye edeyim

Canm şükür bugün ağrılarım azaldı bebişi görünce psikolojik olarak sanırım rahatladım o pipiyi yine soktu gözümüze sağlıkla kucağımıza alacağımıza çok inanıyorum ben inşallah tabisenden de güzl haberler bekliyorum canım benim

Hahaha benim oğlum da öyle her gittiğimizde gösterirdi pipi göre göre geçirmiştik bütün ultrasonlari sağlıcakla şimdi de kavuşuruz inşallah bebislerimize

Yaa şukurrr insan o minnos kalp atisini gorunce ekranda bir rahatliyor ki varaa da bi agri kalmaz zati Rabbim saglikla kollarimizda da gormeyi nasip etsin canimm cok sevindim hem bebisini gormene hem de agrilarinin gecmesinebiz de saglik olursa cuma gunu randevumuz var...mapus gorusu gibi ayri bir gerginlik ve ote yandan ayri bir mutluluk var icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…