- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.041
Merhabalar benim doktorum 4lü test yapalım dedi Ailemlerin şehrine geldim burda bebeği görmek için bana doktor ayarlamışlardı o doktorla sohbet ettik ben ikili test temiz çıktıysa üçlü tavsiye etmem benim hastam olsaydın önermezdim dedi yani doktora göre değiştiğini düşünüyorum bu durumunKızlar dörtlü test ne zaman yapılıyor? İkili test sonuçların çok iyi demişti dr bana üçlü yapılmayacak zaten de bir sorunum varDoktor bana 8 Mart gibi gel kontrole dedi. Fakat eşim görevde şu an ve ultrasona ben tek ya da annemle gidince bozuluyor bildiğiniz beni niye beklemiyosun diye Hem görmek istiyorum hem kendim uyanıp gitmesem ikili test veremeyecektim.ona bile triplendi ne bu acele diye, Neyse eşim gene 13 mart gibi gelecek, o zaman da ben 18+1 faln oluyorum 19. Haftamın içinde, ultrasondaki son tarihe göre konuşuyorum tamamen. Bi gecikme olmasından korkuyorum. Hangi haftalar arasında vermek en sağlıklısı, ve dedigim gibi verilecek mi bu da ikili gibi yapılması tavsiye ediliyor mu? Offf yani bana kalsa gününde giderim ama kıyamıyorum da o da görmek istiyor..
Yaptirdın mı canım peki, hangi haftaya kadar yapılabiliyor?Merhabalar benim doktorum 4lü test yapalım dedi Ailemlerin şehrine geldim burda bebeği görmek için bana doktor ayarlamışlardı o doktorla sohbet ettik ben ikili test temiz çıktıysa üçlü tavsiye etmem benim hastam olsaydın önermezdim dedi yani doktora göre değiştiğini düşünüyorum bu durumun
Ben lierac kullanıyorum canım, ek olarakta birkaç doğal yağ alıcamKızlar geçen gun bahsetmıstınız ama bulamadım gogus ucu catlak kremı benım normaldede tenım kuru oldugundan catlaklar olusuyordu ne kullanıyorsunuz onerılerınız ne
Bende lierac aldım göğüse kullanabiliyo muyuz onuBen lierac kullanıyorum canım, ek olarakta birkaç doğal yağ alıcam
Bebişleri kucagımıza aldığımızda bunlar hepsi unutulur cnm bakk 4 ayı geride bırakıyoruz artıkBende tereddütteyim hep canim. Acaba benim kalp sesimmi yoksa bebeginmi emin olamiyorum. En rahat 20.haftada net ses gelirmis. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yok canım henüz yaptırmadım haftaya çarşamba günü 17. Haftam oluyor randevum var istersen gittiğimde doktoruma sorayım kaçıncı haftaya kadar yapılıyor diyeYaptirdın mı canım peki, hangi haftaya kadar yapılabiliyor?
Ben göğsüme de sürüyorum komple göbek göbek yanları bacaklar kalça popo memeBende lierac aldım göğüse kullanabiliyo muyuz onu
Bebişleri kucagımıza aldığımızda bunlar hepsi unutulur cnm bakk 4 ayı geride bırakıyoruz artık
Her bölgeye deva gibiBen göğsüme de sürüyorum komple göbek göbek yanları bacaklar kalça popo memehatta çocuğu olan arkadaşım memelerinin tamamına sür dedi alt üst yan
İkiz mi bebişlerBen geçen haftadan beri sağ tarafta hep aynı yerde hissediyorum kontrole gidince ultrasonu doktorun hissettiğim yere tuttuğunu fark ettimbugün de ilk defa soldaki bebeği hissettim
Benim doktor da en az 16 dan sonra cinsiyet için konuşalım çünkü organlar çok benziyor bu dönem dedi hatta çıkıntı görüyorum ama her iki cinsiyetin de aynı olur bu dönem dedi.Biz fetal dna yaptırdık artık kontrole gidene kadar kesin öğreniriz testin sonucuylaEmbryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see Bakın burda link neden yurtdısında 20. Haftadan önce tahmın etmıyor cogu doktor ve neden yanılma oluyor
İnşallah öyledirHer bölgeye deva gibibende düşünüyordum kara kara daha göğüse bişi almadım diye
İnşallah öyledirben lierac ve bio oil aldım ama sanki gönlüm bio oilden yana yumuşacık yapıyor akşama kadar nemli kalıyor lierac da çabuk emiliyor Ama benim daha çocuk doğurmadan basenlerimde var çatlak şimdi neler olur kimbilir Genetikse krem jel yağ fark etmez ama kullanıyorum işte bi umut
Canım zahmet olmazsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdidenYok canım henüz yaptırmadım haftaya çarşamba günü 17. Haftam oluyor randevum var istersen gittiğimde doktoruma sorayım kaçıncı haftaya kadar yapılıyor diye
Ben sürüyorum canım şimdilik yetiyo nemlendirmesiBende lierac aldım göğüse kullanabiliyo muyuz onu
Tabii ki ne zahmeti estagfurullahCanım zahmet olmazsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Evet canım bio oil daha uygun lieraca göre alayım demiştim. Benim geçen sol alt arka bacağımın arkasında kırmızı damar toplanması oldu eşim varis bu dedi kuru fırça aldım at kılı fırçası diye geçiyor yukardan aşağıya tarayarak masaj yaptım geçti şu an aile evindeyim yapamıyorum evime döneyim devam edicem diyolar ki o at kılı fırçayı kullanın 5-10 dk hamilelikte çok oluyormuş varis üstüne çatlak kremi/jeli/yağı ne kullanıyorsan nemlendirin selülittir çatlaktır varistir geçiyor ya da olmuyor diye. Kendimde işe yaramasa inanmazdım resmen bir haftada geçirdim olursa sizde şimdiden tavsiye edeyimbenimde popomda var geçen haftalarda farkettim hemen lieraca sarıldım olsun en azından umudumuz var ben de bio oil ile lierac arasında kalmıştım tercihim lierac oldu umarım pişman etmez beni sen daha sağlama almışsın ikisini alarak
Canm şükür bugün ağrılarım azaldı bebişi görünce psikolojik olarak sanırım rahatladım o pipiyi yine soktu gözümüzeYaaa canim rahim buyudugundendir hepimiz arada yasiyoruz o sikintiyi ve her seferinde de ayni telasi yasiyoruz elbetsagliklq minnagimiz iyidir gonlunu ferah tut canim benim yarin da gidicen gorucen onu Rabbimin izniyle guzel haberlwr vericen bize canim bizim saglik olursa haftaya cuma gunu var randevumuz bakalim 14. Haftada olmus olacagiz insallah soyler belki bebisimizin cinsiyetini artik
Hahaha benim oğlum da öyle her gittiğimizde gösterirdiCanm şükür bugün ağrılarım azaldı bebişi görünce psikolojik olarak sanırım rahatladım o pipiyi yine soktu gözümüzesağlıkla kucağımıza alacağımıza çok inanıyorum ben inşallah tabi senden de güzl haberler bekliyorum canım benim
Yaa şukurrrCanm şükür bugün ağrılarım azaldı bebişi görünce psikolojik olarak sanırım rahatladım o pipiyi yine soktu gözümüzesağlıkla kucağımıza alacağımıza çok inanıyorum ben inşallah tabi senden de güzl haberler bekliyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?