2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aminnn inşş sere serpe bacakları ayırıp yatıyor hep edepsizz
İkra meyra kız dedi ama 2 erkek diyenim var derece 30 dedi doktorum da /80 erkek diyor ben erkek olmasını istiyorum bir tane kızım var taramada erkek dedi ikili taramada ama degişebilir dedi renkli de baktı inş sağlıklı bir pglusum olur

Merhaba normalde migrenim var zaten, gebelikten beri arttı. Tek tarafli oluyor kulagima vuruyor enseme kadar iniyor, tansiyonumu da olcuyorum oyle oldugu zaman yukseklikten korkup ama normal cikiyor, bazen 2 gun devam ediyor felaket bisey. Okumustum bi yerde, eger migreniniz varsa hamilelikte daha sık ataklar yasayacaksiniz hazir olun diye. Doktora sormadim bile ama burada cok yasayan var ayni seyi. Tek ise yarayan sey karanlik odada uyumak bi de şakaklarima okaliptüslü jel suruyorum pek ise yaramiyor ama ferahlatiyor biraz.

Meyra bana da kız dedi ama erkek benim bebiş belli olmuyor yanılabiliyor insan doktorlar bile yanılıyor, inş gönlünce olur sağlıkla gelsin miniğin

inşallah gerek kalmaz ama teşekkür ederim tavsiyen için canım

Bu arada önceki sayfalarda kaldı ama göğüs hassasiyetiniz azaldı mı sizinde ? Benim bugün resmen yok. Kanamam vs bişim yok ama normal mi ki

At kestanesi Jeli diye birşey var onu deneyin isterseniz hamileler kullanabiliyor.Eskiden viks vardı ya onun gibi birşey benim ağrılarımda bölgeye sürerek masaj yapıyorum ferahlatiyor ve rahatlatıyor.Bende baş boyun ağrıları çok çektiğim için

Bu arada önceki sayfalarda kaldı ama göğüs hassasiyetiniz azaldı mı sizinde ? Benim bugün resmen yok. Kanamam vs bişim yok ama normal mi ki
Benim de bugün azaldı ama bildiğim kadarıyla normalmiş bu aylarda hassasiyet azalıyormuş
Henüz bebeği hissedemediğimiz için herhalde insan her şeyden tedirgin oluyor

Benim de bugün azaldı ama bildiğim kadarıyla normalmiş bu aylarda hassasiyet azalıyormuş
Henüz bebeği hissedemediğimiz için herhalde insan her şeyden tedirgin oluyor
Ben iştah artışı ve hassasiyet haricinde doğru düzgün bi belirti yaşamadığımdan bi belirtimi kaybettim gibi bişi oldu ☺ ilk de olduğundan buluttan nem kapabiliyorum galiba zayıf biriyim normalde karnımda da bişiler var ama bebek hareketi de değil sanırım nasıl hissedicem merakla bekliyorum ❤

Evet o jelden bahsediyordum da isim vermek istemedim zarari olup olmadigini bilmedigim icin

Seni çok iyi anlıyorum canım benim de tek belirtim hassasiyetti dediğin gibi ilk hamilelik olunca insan tedirgin oluyor ben de bugün durup durup ağrı sızı var mı diye göğüslerimi yokladım durdum ama ikinci trimesterde hassasiyet azalıyormuş

Bugün ben neyse azaldığı bi yandan iyi oldu acısı bazen zorlayabiliyodu yatarken bile inşallah bir an önce hareketlerinide hissederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…