2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de iki hafta önce baya adet kanaması gibi oldu sonra toparlanmaya başlamıştı kanama alanı ama yine aynı yerde kanama oluşmuş bu kez kırmızı gelmedi şükür ama az az kahverengi lekeler geliyor ben de yatıyorum iki haftadır umarım bir an önce geçer tum kanaması olan arkadaslarin benim de ilk çocuğum tüp bebis ve onda da kanama yaşamıştım o korkuyu panigi cook iyi biliyorum
Aaa ben de düşük tansiyonluyumdur ve baş ağrısı yaşıyorum birkaç gündür ama benim kanama alanım olduğu için yatıştayim ondandır diye düşünüyorum
Kızlar sağlık ocaklarında da bebeğin kalp atışını falan dinlemek için bir cihaz var midır bilgisi olan var mı
Evet canım oluyor sağlık ocağında
Sezeryanla yaptım ben ilk doğumu canım şu an öyle çok değil kilon ama biraz yavaslamazsa artış çok olabilir belli saatten sonra yememeye dikkat et canım sonrasında bir de o kiloları geri vermek var. Sezelaryen kişiye göre degisiyor sanırım beni çok zorlamıştı ama görümcem de sezaryen olmuştu o uzuun süre kalkamamıştı. umarim çabuk toparlanirsin emzirirken tatli yemeyi abartmayinca kilo da cabuk veriliyor

Kızlar demir ilacı kullanıyor musunuz? Kullanmaya kaçıncı haftadan itibaren başladınız?
Ben de 1 aydır kullanıyorum demir hapı ama bu ay tahlil yaptirdim Aralık ayında 100 ken değerim bu ay 60 a düşmüş ilaç kullanmama rağmen.. Yarın doktorla görüscem bakalim..
Dün tam 5 yıl oldu sezeryan olalı doktor ilk 6 ay spor yapma dediğini hatırlıyorum ben..ic dikişler ancak iyileşiyor..ben çok ağır geçirdim zaten dr demese bile 6 ay zaten hayatta yapamazdım..

Canım valla stresı çok oluyor işte ara ara kahve lekem geliyor korkuyorum ama yapacak bırsey de yok elden gelen bu. İnşallab tez zamanda kurtuluruz

Canım valla stresı çok oluyor işte ara ara kahve lekem geliyor korkuyorum ama yapacak bırsey de yok elden gelen bu. İnşallab tez zamanda kurtuluruz
Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canım inşallah içerdeki kanama alanı boşalıyor kahve lekelerle umarım hemen geçer de keyfini süreriz gebeliklerimizin

Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canım inşallah içerdeki kanama alanı boşalıyor kahve lekelerle umarım hemen geçer de keyfini süreriz gebeliklerimizin
İnşallah hiç azalma yok 1 aydır. Ya yatmaktan yoruldum ilk çocuk birazda imkansız bır ildeyiz suan çok sıkıntı valla idrar yolu enfeksiyonu da dertlere eklendi anaam ne zormuş hamılelık

Merhaba kızlar. Tek tek alintılamadım mesajları ama kahverengi akıntısı olan arkadaşlar varmış benim gibi. 10 gündür aralıklı devam ediyor bir kere kırmızıya döndü kısa sürdü. Progestan da kullanıyorum neden geçmiyor anlamadım çok stres yaptım. Iki kere acile gittim ilkinde muayene ettiler bir şey yok dediler. Ikincide kırmızı gelince gittim onda muayene bile etmediler progestan+iğne verip gönderdiler. Güya kadın doğum acildi. Yarın normal randevu aldım özelden. Inşallah bebis iyidir çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…