2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
AminnBen onceki dusuklerimde baska bir prof perinatologtaydim ama inanin hoc ilgilenmiyordu...ben bisey soylemezsen hatirlatmazsam paylasmiyordu benle ....veya mesaj attigimda genelde cevap almiyordum havaya yazmis oluyordum...bunu baya arastirarak gittim.sukur baya ilgili ve detayci biri ..ben demeden herseye bakiyor en azindan ve icimi ferahlaatiyor anlatimiyla

Saglikla alalim kollarimiza bebisleri insallahben ege univde prof dr mert kazandiya gidiyirdum kan testi felan hersey ucretsizdi ama gercekten ilgi sifirdi ve guya ozel muayenesine gidiyordum ...adam meslegini zorla yapiyor gibiydi ...kuretaj etti beni kalp atisi alamadik diye ve kuretajdan sonra kendime gelmemi beklemden hastaneden gitmisti ve ben asiri sinir olmustum bu hareketine yani 2 bin tl ucret aldi ve o an psikolojilmen cok kotuydum Rabbim ne bana ne kimseye yasatmasin bi daha...ama gozumu bi actim doktor efendi evine kacmisti bi daha da gitmedim yani insan kendi parasiyla nasil rezil olunir ogrenmis oldum...sonra amh testi istedim ondan gerek yok sen gemcsin dedi adet gunlerim azalmisti 3 gunde tamamen adetlerim kesiliyordu ve baska sorun yoktu neyse zorla testi istettim sonuc 0.60 ve arayip tek bi sey bile demedi bana onlarca mesajima ragmen...o yuzden doktor.cok onemli sevmiyorsa da kimse yapmasin bence bu meslegi

Çok haklısın .. ya gercekten boyle doktorlarla karsilastirmasin Allahim .. kimseyi böyle insanları eline düşürmesin..üzüldüm adına..
ben de kimyasal gebelik yasadim hic bilmiyordum bile ne oldugunu kimyasalın.. bi anda kanama olunca çiğli acile gittim doktor bana bağırdı gece gece ne geliyorsun hastaneye, düşürmüşsün işte bebeğini daha ne geldin ki defol git düşmüş işte diye bana bağırdı defalarca kez.. hem de doktor kadındı..ağlaya ağlaya hastaneden ayrıldım eşim hastaneyi ayağa kaldırdı..şikayet de ettim.. geçen hafta sonu ilk kez kahverengi lekelenme yaşayınca 6 ay sonra yine cigli acile gittim ama dua ede ede nolur o kadın orda olmasın diye

Aaaa bagirinca vallahi tutanak tutardim ben manyak kari ne diye bagiriyormus.....benim zaten ilk gebeligimdeki doktorum bayandi ve cok kotu deneyimler yasamistim o gunden beri yillardir hango doktora gidersem gideyim yani kadin dogumcu olarak asla kadin olan dogumcu doktoruna gitmiyorum ...hemcinsimizdeki asabiyet ve trip kimsede yok asiri egolular bilemiyorum...doktor ne akdar iyi olursa olsun ne kadar onerirlerse onersinler ilk baktigim sey kadin olmamasi

Aranızda İstanbul Pendik bölgesinde hastaneye giden var mı
Aaa pendikte misin? Ben sakin diye ersoy da başladım gittiğim doktordan da şu anlık çok memnunum, özellikle kanama dönemimde ben ağlarken kadının da gözleri doldu
Emsey de bir doktor var adını unuttum o kadın iyiydi ama pahalı olduğu için gidemiyorum ben
Sen de mi pendiktesin

Ümmühan molak avcı doktorum dediğim gibi ilk ona gittim memnunum şu an için yardımcısı da çok tatlı ve ilgili. Sakin bir hastanede şu pandemi sürecinde en aradığım özellik
Yeni gelmiştir heralde hiç duymadım o doktoru doğumu da orada mı düşünüyorsun

Yeni gelmiştir heralde hiç duymadım o doktoru doğumu da orada mı düşünüyorsun
Memnun devam edersem isterim heralde ama anestezi doktorlari da çok önemli onlari da araştırmam lazim, sezarjen olacak çünkü lokal istiyorum yine sonrasında bel ağrısı falan yaşamak istemem

Kaçıncı haftadasınız? Benim 10-13. hafta arası çoktu ağrım, şimdi 16. haftadayım ve çok çok azaldı. artacak diyor doktor evet ama belki de artmaz: )
Yarın 16 haftaya giriyorum bulantım çok kötüydü geçer gibi oluyordu ki bu hafta ağrılar başladı midem yine çok kötü oldu.

Genelleme yapmak istemiyorum ama hakikaten kadin doktorlar ustelik her brans icin soyluyorum beni de geriyorlar ya da bana denk gelenler oyleydi. Erkek drlar daha bi sakin daha rahatlatici sanki. Ben de o yuzden erkek kadin dogumcu tercih ediyorum

Genelleme yapmak istemiyorum ama hakikaten kadin doktorlar ustelik her brans icin soyluyorum beni de geriyorlar ya da bana denk gelenler oyleydi. Erkek drlar daha bi sakin daha rahatlatici sanki. Ben de o yuzden erkek kadin dogumcu tercih ediyorum
Bence kadin doktorlar kaprisli oluyor valla hele hastasi da hemcinsiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…