2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah hiç azalma yok 1 aydır. Ya yatmaktan yoruldum ilk çocuk birazda imkansız bır ildeyiz suan çok sıkıntı valla idrar yolu enfeksiyonu da dertlere eklendi anaam ne zormuş hamılelık
Yaa gözümü korkuttun benim de gecsin bi an önce diye beklerken bir ay dedin benim evde ilgi bekleyen 3bucuk yaş bebesi de var zor oluyor yatmak alıştı hos artık baya yanima tasiyor oyuncaklarini oyle oynuyoruz ama bitsin de ayaklanayim artik ayaklanalim hepimiz

Kanama bu haftalarda niye oluyor bende anlamıyorum canım artık risk azalıyor ama işte oluyor bi sebeple. Kötü denk gelmiş bakmamaları. Yarın özelde ilgilenirler içini ferah tut. Kanama alanı ile ilgili birşey dediler mi ilk muayenede. Umarım hepimizin lekelenmeleri kanama alanları bir an önce geçer

Gebelikle birlikte myom oluşan var mı benim gibi? Durmadan büyüyorlar Ağrı ve bulantı yapıyor.
Benim var bir sürü ve büyüyorlar. Son kontrolümde hamilelikten önce görülmeyen yeni miyomlar da görüldü. Benimkilerin en büyüğü 5 cm oldu. Bebeğime zararı yokmuş ama ağrın çok olacakmış. Bası yaptığı yere göre değişiyor bu miyomların etkisinin nasıl olacağı bildiğim kadarıyla. Östrojen arttıkça büyüyeceklermiş rahimle birlikte.

Valla ilk 2mm di 2 gün sonra 11 mm oldu hala da geçmedi hep yatıyorum sadece tuvalete kalk dedi kayınvalıde bakıyor nasıl geçmedi bende anlamadım ki şöyle geçse de gebeliğin tadını çıkarsak

Doktor bana magnezyum ve minoset plus verdi migren için. Ayrıca biberiye yağını deneyin şakaklara ve boyuna. Başlayacağını hissettiğiniz an yapın

Valla ilk 2mm di 2 gün sonra 11 mm oldu hala da geçmedi hep yatıyorum sadece tuvalete kalk dedi kayınvalıde bakıyor nasıl geçmedi bende anlamadım ki şöyle geçse de gebeliğin tadını çıkarsak
Benm ilk 5cm dedi sonra aynı yerde oluşan kanamada 6cm dedi. yarın tekrar gidecegim umarım toparlanmistir biraz. Bende ayni sekilde sadece wc ve yemege kalkiyorum görümcem geldi benim de o yardimci oluyor. Seninle ayni gebelik zamanlarimiz toparlanalim da güzel şeyler konusuruz

Ben de anlamadım bu haftalarda neden böyle. Ilk baktıklarında hem vajinal hem de karından muayene ettiler her sey yolunda dedi ama detay vermedi. Sormadan onu da söylemedi ya o da ayrı mesele. Insallah kesede falan bir kanama yoktur. Insallah hepimizin bu sıkıntılar geçer de keyifli keyifli geçiririz kalan zamanı

Mm mi dedi yoksa cm mi. Bana 11 mm yanı 1 cm den az buyuk

Merhaba :) ben Bornovada oturuyorum. burada tınaztepe galen hastanesi var evime yakın diye orayı tercih ettim. Feyza Arman Çaldır hanıma gidiyorum. Çok sakin ve boş bir hastane. Siz neredesiniz?
Ben de bayraklida ikamet ediyorum...benim daha once sebebi bilinmeyen 3 dusgum var diye basindan beri perinatologa gidiyorum.doktorum alsancakta doc.dr.baris buke....sizinle gebelik suremiz ayniymissaglikla alalim kollarimiza insallah

Canım öncelikle geçmiş olsun haftamız aynı galiba ya b3nımee tam 1 ay önce oldu işteyken önce açık pembe sonra kahve rengi leke geldi hastanede çalılıyorum direk doktorun yanına çıktım 2mm dedi ama tüp bebek ve bende biraz anksiyete oldugu için yatırdı benı o gün çok ağladım 2 gün sonra 11 mm oldu keşke o kadar ağlamasaymışım progestan bide iğneyi zaten transferden beri kullanıyordum. Hala da ara ara kahve lekem geliyor kahve ve açık pembeden korkma kırmızınolursa g3l dedi ve wc harıcı kalkma dedi 1 aydır yatıyorum duştan sonra lekem oluyor bazen duşu da oturarak ve sık aralıklarla yapmamaya çalılıyorum sende git bi baktır bakalım kanama alanın mı var yeri nerde işte boyutu ne kadarmış ç ben 9. Haftadan beri izinliyim artık iş yok dedi heyet raporu da verdi hep yatıyorum sen en azından eonanımlı bir şehirde yaşıyorsun benım yaşadıgım yer küçücük 1 ilçe ve en yakın özel üni hastanesi 2.5 saat sonra bende yol iznim çıkwa da memleketime gitsem rahatlasam doktorum bana takıntılı diyor ama kendinin benden altta kalır yanı yok

İkisini de kullanmış bir arkadaşım bana Bio oil i önerdi. Hem diğeri daha pahalı çok bir işe yaramıyor dedi o yüzden ben sadece Bio oil aldım arada da bebek yağı sürüyorum bunu da doktorum önermişti

Ben de bayraklida ikamet ediyorum...benim daha once sebebi bilinmeyen 3 dusgum var diye basindan beri perinatologa gidiyorum.doktorum alsancakta doc.dr.baris buke....sizinle gebelik suremiz ayniymissaglikla alalim kollarimiza insallah
Çok da yakın oturuyormuşuz inşallah sağlıkla huzurla gelirler kucaklarımıza sizin mesajınızı okumuştum detaylı için başka bi doktora daha gitmek istiyordum barış bükeyi deneyeceğim büyük ihtimal

Merhaba :) ben Bornovada oturuyorum. burada tınaztepe galen hastanesi var evime yakın diye orayı tercih ettim. Feyza Arman Çaldır hanıma gidiyorum. Çok sakin ve boş bir hastane. Siz neredesiniz?

Kızlar ben de çiğli deyim .. Hayat hastanesi Dr.Murat Polat a gidiyorum.. hastaneyi beğenmiyorum ama doktorumdan çok memnun olduğum için gidiyorum.. kızımın doğumunu da o yaptırdı,o yüzden yine onda aldım soluğu.. fakat şu an plasentam asagida ve akdeniz anemisi taşiyicisiyim, kan değerlerim de şu an düşmeye başladı.. bu sorunlar devam ederse Ege üniv.e geçicem gibi duruyo..

Cok geçmiş olsun zor bir süreç gerçekten.. Bizim de hem şehir hastanesi hem üniv hastanesi var fakat bu ilgisizlik neden anlamıyorum. Bir de coraspin kullaniyorum kanama varsa daha riskli hale geliyor. Bana hic dinlen yat vs demedi doktorların ikisi de, çalışıyorum ben de halbuki. Bakalım yarın ne diyecek doktor.

Çok ağrıyor sanki regl sancısı çekiyorum, gittikçe büyüyormuş.

Çocugun da varmış yatabildiğin kadar yat ben en azından yatabiliyotum ama inanıyırum yaşayacaksa şakır şakır kanasa da yaşar inşallah hepimiz kucaüımıza alı3ız senınse mı tüp bebek
İlki tüp bebis benim, yaz tatili için tüp planlarken buyuuk supriz yapti minik inşallah sağlıcakla kavuşmak da nasip olur evet nasipleri varsa gelirler kesinlikle ben de buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…