- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.161
Ben 13 haftaligim ama agrim yokKaçıncı haftadasınız? Benim 10-13. hafta arası çoktu ağrım, şimdi 16. haftadayım ve çok çok azaldı. artacak diyor doktor evet ama belki de artmaz: )
Halbuki halimizden en iyi kadın doktor anlar ama nerdeee.. yine de işini iyi yapanlara lafım yok.. önce vicdan merhamet lazım, insanlık lazım..Bence kadin doktorlar kaprisli oluyor valla hele hastasi da hemcinsiyse
Anladım canımMemnun devam edersem isterim heralde ama anestezi doktorlari da çok önemli onlari da araştırmam lazim, sezarjen olacak çünkü lokal istiyorum yine sonrasında bel ağrısı falan yaşamak istemem
İnanamıyorum böyle insanların olduğuna. Yaratık kadın vicdanını nerde kaybettinÇok haklısın .. ya gercekten boyle doktorlarla karsilastirmasin Allahim .. kimseyi böyle insanları eline düşürmesin..üzüldüm adına..
ben de kimyasal gebelik yasadim hic bilmiyordum bile ne oldugunu kimyasalın.. bi anda kanama olunca çiğli acile gittim doktor bana bağırdı gece gece ne geliyorsun hastaneye, düşürmüşsün işte bebeğini daha ne geldin ki defol git düşmüş işte diye bana bağırdı defalarca kez.. hem de doktor kadındı..ağlaya ağlaya hastaneden ayrıldım eşim hastaneyi ayağa kaldırdı..şikayet de ettim.. geçen hafta sonu ilk kez kahverengi lekelenme yaşayınca 6 ay sonra yine cigli acile gittim ama dua ede ede nolur o kadın orda olmasın diye
Emsey bana da çok pahalı geldi yoksa eve de yakın Pendik Bölge Hastanesine gidiyorum şu an ama biraz uzak kalıyorEmsey de bir doktor var adını unuttum o kadın iyiydi ama pahalı olduğu için gidemiyorum ben
Hangi doktor canım ben de Ersoy u çok düşündüm ama emin olamadım şu an hastanem uzak yakın bir yer arıyorumAaa pendikte misin? Ben sakin diye ersoy da başladım gittiğim doktordan da şu anlık çok memnunum, özellikle kanama dönemimde ben ağlarken kadının da gözleri doldu
Sen de mi pendiktesin
Hastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sankiAnladım canım
Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge birazHangi doktor canım ben de Ersoy u çok düşündüm ama emin olamadım şu an hastanem uzak yakın bir yer arıyorum
Aynen canım Kurtköy de oturuyorum bir araştırayım ben de teşekkürlerHastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sanki
Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge biraz
öyle oluyor di mi, ağrı olsa ayrı dert olmasa ayrı: ) ama biz miyomların yaptığı ağrıyla ilgili konuşuyorduk, sizde de mi miyom var? ağrı meselesi herkeste farklı zaten ya herkes öyle diyor, doktorlar da: )Ben 13 haftaligim ama agrim yokacaba bebegim iyi mi yahu ben asiri evhamliyim simdi bunu takarim ben kessin
rahim büyüdükçe o ağrılar bir miktar oluyormuş da miyomlar arttırabilir, arttırmayabilir de.. inşallah geçer..Yarın 16 haftaya giriyorum bulantım çok kötüydü geçer gibi oluyordu ki bu hafta ağrılar başladı midem yine çok kötü oldu.
İnşallah geçerrahim büyüdükçe o ağrılar bir miktar oluyormuş da miyomlar arttırabilir, arttırmayabilir de.. inşallah geçer..
İnşallah düzelir değerlerin de gerek kalmaz üniye gitmeye. İçine sinen bi doktor bulmak çok zor. Doğum çok farklı birşey hastalık değil sonuçta daha farklı bi muamele olması lazım. Zaten en hassas olduğumuz zamanlar. İnşallah hiçbir sıkıntın kalmaz herşey içine sindiği gibi olur , keyifle alırsın bebeğini kucağınaKızlar ben de çiğli deyim .. Hayat hastanesi Dr.Murat Polat a gidiyorum.. hastaneyi beğenmiyorum ama doktorumdan çok memnun olduğum için gidiyorum.. kızımın doğumunu da o yaptırdı,o yüzden yine onda aldım soluğu.. fakat şu an plasentam asagida ve akdeniz anemisi taşiyicisiyim, kan değerlerim de şu an düşmeye başladı.. bu sorunlar devam ederse Ege üniv.e geçicem gibi duruyo..
Maşallah ne kadar güzel. Bütün doktorların olması gerektiği gibi ama biz bulacağız diye doktor doktor gezmek zorunda kalıyoruz. Bir de perinatolog özel ilgi gerektiği için gidilen bi doktor ona rağmen bu şekilde davranılması yazık gerçekten.AminnBen onceki dusuklerimde baska bir prof perinatologtaydim ama inanin hoc ilgilenmiyordu...ben bisey soylemezsen hatirlatmazsam paylasmiyordu benle ....veya mesaj attigimda genelde cevap almiyordum havaya yazmis oluyordum...bunu baya arastirarak gittim.sukur baya ilgili ve detayci biri ..ben demeden herseye bakiyor en azindan ve icimi ferahlaatiyor anlatimiyla
Kesinlikle haklisiniz doktor cok onemli o yuzden herseyimizden kisariz dedik ama yeterki bebegimiz sgalikla guvenli ellerde dogsun diye gunlerce arastirdim ve baris hocayi buldum Rabbim izin veririse eger saglikla o dogumuma girsin isterim...inanilmaz arkadas gibi sohbet ediyir rahatlatiyor stresten uzak tutuyo ve gercekten her muayenede herseyi tek tek inceleyip soyluyorMaşallah ne kadar güzel. Bütün doktorların olması gerektiği gibi ama biz bulacağız diye doktor doktor gezmek zorunda kalıyoruz. Bir de perinatolog özel ilgi gerektiği için gidilen bi doktor ona rağmen bu şekilde davranılması yazık gerçekten.
Ben de kendi doktoruma çok güvenemediğim için testleri tekrar yaptırmak istiyorum. Daha önce bi arkadaşım doğum yapmıştı aynı doktorda. son anda sezaryen istemişti dayanamayıp. İyi ki de öyle yapmış bebeğinin kafatası eksik doğdu görmemişler. Normal doğum olsa ölecekmiş. daha sonra beyninde tümör olduğu görüldü filan ilk ayları hep hastanelerde geçti yavrucağın. Ben de sırf doktoru doğumda çok güzel destek oluyor diye bi de hastane sakin diye tercih ediyorum.
Yani ben ona taktim simdiöyle oluyor di mi, ağrı olsa ayrı dert olmasa ayrı: ) ama biz miyomların yaptığı ağrıyla ilgili konuşuyorduk, sizde de mi miyom var? ağrı meselesi herkeste farklı zaten ya herkes öyle diyor, doktorlar da: )
Aminnİnşallah düzelir değerlerin de gerek kalmaz üniye gitmeye. İçine sinen bi doktor bulmak çok zor. Doğum çok farklı birşey hastalık değil sonuçta daha farklı bi muamele olması lazım. Zaten en hassas olduğumuz zamanlar. İnşallah hiçbir sıkıntın kalmaz herşey içine sindiği gibi olur , keyifle alırsın bebeğini kucağına
e maşallah o zaman arkadaşım: )Yani ben ona taktim simdiarada takiyirdum belirtilerimi ama boyle gordukce daha cok takasim var...benim miyom yok sukur yani olsa doktorum soylerdi diye dusunuyom sadece arada hafif kasik agrim oliyo bi de 2 hafta ince kasik bel ve bacak agrim oldu 1 kereligine mahsus o kadar....bazen gebe oldugumu bile unutuyorum
Evet var ama belli bir haftadan sonra dinleye biliyorlarKızlar sağlık ocaklarında da bebeğin kalp atışını falan dinlemek için bir cihaz var midır bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?