2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnanamıyorum böyle insanların olduğuna. Yaratık kadın vicdanını nerde kaybettin

Aaa pendikte misin? Ben sakin diye ersoy da başladım gittiğim doktordan da şu anlık çok memnunum, özellikle kanama dönemimde ben ağlarken kadının da gözleri doldu

Sen de mi pendiktesin
Hangi doktor canım ben de Ersoy u çok düşündüm ama emin olamadım şu an hastanem uzak yakın bir yer arıyorum

Hastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sanki
Hangi doktor canım ben de Ersoy u çok düşündüm ama emin olamadım şu an hastanem uzak yakın bir yer arıyorum
Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge biraz

Hastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sanki

Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge biraz
Aynen canım Kurtköy de oturuyorum bir araştırayım ben de teşekkürler

Ben 13 haftaligim ama agrim yok acaba bebegim iyi mi yahu ben asiri evhamliyim simdi bunu takarim ben kessin
öyle oluyor di mi, ağrı olsa ayrı dert olmasa ayrı: ) ama biz miyomların yaptığı ağrıyla ilgili konuşuyorduk, sizde de mi miyom var? ağrı meselesi herkeste farklı zaten ya herkes öyle diyor, doktorlar da: )

İnşallah düzelir değerlerin de gerek kalmaz üniye gitmeye. İçine sinen bi doktor bulmak çok zor. Doğum çok farklı birşey hastalık değil sonuçta daha farklı bi muamele olması lazım. Zaten en hassas olduğumuz zamanlar. İnşallah hiçbir sıkıntın kalmaz herşey içine sindiği gibi olur , keyifle alırsın bebeğini kucağına

Maşallah ne kadar güzel. Bütün doktorların olması gerektiği gibi ama biz bulacağız diye doktor doktor gezmek zorunda kalıyoruz. Bir de perinatolog özel ilgi gerektiği için gidilen bi doktor ona rağmen bu şekilde davranılması yazık gerçekten.
Ben de kendi doktoruma çok güvenemediğim için testleri tekrar yaptırmak istiyorum. Daha önce bi arkadaşım doğum yapmıştı aynı doktorda. son anda sezaryen istemişti dayanamayıp. İyi ki de öyle yapmış bebeğinin kafatası eksik doğdu görmemişler. Normal doğum olsa ölecekmiş. daha sonra beyninde tümör olduğu görüldü filan ilk ayları hep hastanelerde geçti yavrucağın. Ben de sırf doktoru doğumda çok güzel destek oluyor diye bi de hastane sakin diye tercih ediyorum.

Kesinlikle haklisiniz doktor cok onemli o yuzden herseyimizden kisariz dedik ama yeterki bebegimiz sgalikla guvenli ellerde dogsun diye gunlerce arastirdim ve baris hocayi buldum Rabbim izin veririse eger saglikla o dogumuma girsin isterim...inanilmaz arkadas gibi sohbet ediyir rahatlatiyor stresten uzak tutuyo ve gercekten her muayenede herseyi tek tek inceleyip soyluyor

Yani ben ona taktim simdiarada takiyirdum belirtilerimi ama boyle gordukce daha cok takasim var...benim miyom yok sukur yani olsa doktorum soylerdi diye dusunuyom sadece arada hafif kasik agrim oliyo bi de 2 hafta ince kasik bel ve bacak agrim oldu 1 kereligine mahsus o kadar....bazen gebe oldugumu bile unutuyorum

Aranızda vajina kaşıntısı yaşayan var mı acaba ?? Hafif bir İdrar yolu enfeksiyonu vardı o zaman hiç kasintim yoktu. dr fitil verdi ve 6 gün sabah akşam kullandım sonrasında bu kaşıntılar başladı ve rahatsız oluyorum artık muayene 4 Mart'ta baya zaman var o yüzden yaşayan var mı size sormak istedim yoksa öne alcam sanırım randevuyu bebeğe bişey olur diye korkuyorum

AminnÇok teşekkür ederim çok çok sağol güzel dileklerin için ..umarım sen de öyle ❤ hepimiz inşallah ❤Hepimiz sağlıkla kavuşalım

e maşallah o zaman arkadaşım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…