2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben uzun süre yaşamıştım canım hatta hamilelikten önce de vardı. Senin durumun bilmiyorum benim ki gibi mi ama benim yanak kısmı acayip bir şekilde kaşınıyor şişiyor kızarıyordu daha sonra deri atımı gibi bişi oluıyodu sonrasında aynı döngü tekrarlanıyodu. Doktoruma hamileliğin ilk zamanlarında söylediğim de mantar dedi ilk haftalarda ilaç önermiyoruz ama fitil yazayım dedi. İlacı almadım zaten önceden beri çekiyorum biraz daha sabredeyim dedim. Son randevumda travazol önerdi. Üst üste 4 akşam duştan sonra çok az sürdüm çok şükür faydasını gördüm. Şu an kaşıntı yok şikayetim geçti. Ama benimkine mantar demişlerdi. Bir de travazol kullanmadan önce iç çamaşırımı her kaşıntı geldiğinde değiştirmeye başlamıştım doktorum öyle önermişti. Bir de iç çamaşırlarımı hep ütülemeye başladım. İstersen sende iç çamaşırını gün içinde sık değiştirmek ve ütülemekle başla randevuna kadar canım.

Çok sağol canım açıklayıcı cevabın için bende mantardan şüpheleniyorum bir de ben her wc gittigimde yikiyorum ve kuruluyorum belki de her seferinde yıkamak iyi gelmiyor ıslak kaliyor olabilir diye düşündüm. Sirkeli su yapıyorum bı kaç gündür ama geçmedi yine de bazen öyle şiddetleniyor zor tutuyorum kendimi İç çamaşır değişikliğini günde 2-3 kez yapıyorum fitil kullandığımdan beri sonra da devam ettim ütüyu de her seferinde yapmadım ama yapayım bundan sonra. Senin ne güzel krem geçirmiş bende mi kullansam acaba ama Dr a sormadan bişey olur mu bilemedim

Ilık suyla yikayin ben cocuklugumdan beri yaşarim bu sıkıntıyı en ufak bi ayak üşütmesinde tekrar eder ama krem ılık su sicak tut hemen gecer ben gencken dikkat etmezdim daha siddetli gecirirdim ama simdi daha temkinliyim

Bende de çok fazla oluyo bende pamuğa zeytin yağı döküp kaşınan yere koydum geçti tramadol gebeliğin ilk zamanları kullanmak istemedim sirke de fayda etmedi bunu denedim animda kaşıntıyı kesti dene istersen

günaydın

O kadar yıl epilasyon yaptırıp tam %95 kurtulmuşken, hamile kaldığımda başa dönme şoku.

belirli bölgeleri geçtim hadi yine epialsyon yaptırım. gobeğimde hiç yoktu. karın bölgem komple tüylendi. siyah bide
göbek kısmınada hiç girmek istemiyorum.

Hastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sanki

Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge biraz
Evet canım ben ersoya çok yakınım ama asla gitmiyorum 2 arkadşım orada doğum yaptı normaldi onların çok sıkıntı yaşadılar kimseyi etkilemek istemem tabiki

Gunaydın kızlar. Ben haftasonu nezle oldum, bogaz agrisiyla basladi burun akıntısı ve hafif bas agrim var. Parol minoset falan hic icmedim direndim limonlu çay, sirkeli gargara yaptım. Yeğenlerimden geçti bana da. Sizce nezle gecirmenin bebeğe zararı olur mu?

Sen yine de doktoruna danışmadan kullanma canım. Ben gerek egzama gerek bu problem olsun çok çektiğim için fikir vermek istedim. En azından zararı olmayan şeyleri dene. Travazolde bildiğim kadarıyla az da olsa bi kortizon var eczacı daha öncesinde öyle söylemişti.

Bebeğe nezle geçmez sanırsam ama istersen en azindan saglik ocagina gidip uygun bir ilaç kullanabilirsin
Bogaz enjeksiyonu veya gribal enfeksiyonda olabilir

Bebeğe nezle geçmez sanırsam ama istersen en azindan saglik ocagina gidip uygun bir ilaç kullanabilirsin
Bogaz enjeksiyonu veya gribal enfeksiyonda olabilir
Ben sık sık bademcik enfeksiyonu gecirirdim eskiden tecrubeliyim baktim telefonun flaşıyla şükür sadece kizarikti, gecti zaten bogazim ama bariz nezle bu belli burnum durmuyor cunku heralde zarari olmaz bebise ateş olmadiktan sonra tesekkurler

günaydın

belirli bölgeleri geçtim hadi yine epialsyon yaptırım. gobeğimde hiç yoktu. karın bölgem komple tüylendi. siyah bide
göbek kısmınada hiç girmek istemiyorum.
Maalesef ki öyleymiş, geç de olsa öğrendim. Bir zamanlar neden bu epilasyon aletini aldım ki, zaten lazere gidiyorum demiştim ama kurtarıcım oldu. :)

Kızlar, ben 16. haftamda cinsiyet belirlendikten sonra sadece annem, kayınvalidem ve görümcelerimin olduğu altı kişilik ufak bir kutlama yapmak istiyorum, kayınvalidem 3 aya yakın bir zamandır bana gelememişti, geleceği zaman da böyle bir hoşluk olsun istiyorum.
Aslında cinsiyet partisi gibi görünüyor ama öyle birşey de değil. Az kişi de olsa güzel bir konsept istiyorum. İlk üç ay pek başımı kaldıramadım belirtilerden, hazır biraz daha rahatken belki bir iki fotoğraf hatıra kalır, sizin fikirleriniz var mı bu konuda? Nasıl birşey olabilir?

merhaba araştırmalarınızdan birşey bulabildiniz mi? bende hamilelikten sonra sigorta paketleri mi yaptırsam diye düşünüyorum.
Ben yaptırdım canım. 4800 tl ye yaptırdım. Onun da %25 lik kısmını devlet desteği olduğu için birdahaki maaşımla geri alacağım. Çok avantajlı oldu böyle. Hastahane bana doğum paketiiçin 6500 tl fiyat vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…