- 27 Ekim 2020
- 448
- 549
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.181
Ben uzun süre yaşamıştım canım hatta hamilelikten önce de vardı. Senin durumun bilmiyorum benim ki gibi mi ama benim yanak kısmı acayip bir şekilde kaşınıyor şişiyor kızarıyordu daha sonra deri atımı gibi bişi oluıyodu sonrasında aynı döngü tekrarlanıyodu. Doktoruma hamileliğin ilk zamanlarında söylediğim de mantar dedi ilk haftalarda ilaç önermiyoruz ama fitil yazayım dedi. İlacı almadım zaten önceden beri çekiyorum biraz daha sabredeyim dedim. Son randevumda travazol önerdi. Üst üste 4 akşam duştan sonra çok az sürdüm çok şükür faydasını gördüm. Şu an kaşıntı yok şikayetim geçti. Ama benimkine mantar demişlerdi. Bir de travazol kullanmadan önce iç çamaşırımı her kaşıntı geldiğinde değiştirmeye başlamıştım doktorum öyle önermişti. Bir de iç çamaşırlarımı hep ütülemeye başladım. İstersen sende iç çamaşırını gün içinde sık değiştirmek ve ütülemekle başla randevuna kadar canım.Aranızda vajina kaşıntısı yaşayan var mı acaba ?? Hafif bir İdrar yolu enfeksiyonu vardı o zaman hiç kasintim yoktu. dr fitil verdi ve 6 gün sabah akşam kullandım sonrasında bu kaşıntılar başladı ve rahatsız oluyorum artık muayene 4 Mart'ta baya zaman var o yüzden yaşayan var mı size sormak istedim yoksa öne alcam sanırım randevuyu bebeğe bişey olur diye korkuyorum
Evet 1 haftadır kullanıyorum ama mahvetti beni bu ilaç kabız oldum afedersin dışkım simsiyah olduKızlar demir ilacı kullanıyor musunuz? Kullanmaya kaçıncı haftadan itibaren başladınız?
Çok sağol canım açıklayıcı cevabın içinBen uzun süre yaşamıştım canım hatta hamilelikten önce de vardı. Senin durumun bilmiyorum benim ki gibi mi ama benim yanak kısmı acayip bir şekilde kaşınıyor şişiyor kızarıyordu daha sonra deri atımı gibi bişi oluıyodu sonrasında aynı döngü tekrarlanıyodu. Doktoruma hamileliğin ilk zamanlarında söylediğim de mantar dedi ilk haftalarda ilaç önermiyoruz ama fitil yazayım dedi. İlacı almadım zaten önceden beri çekiyorum biraz daha sabredeyim dedim. Son randevumda travazol önerdi. Üst üste 4 akşam duştan sonra çok az sürdüm çok şükür faydasını gördüm. Şu an kaşıntı yok şikayetim geçti. Ama benimkine mantar demişlerdi. Bir de travazol kullanmadan önce iç çamaşırımı her kaşıntı geldiğinde değiştirmeye başlamıştım doktorum öyle önermişti. Bir de iç çamaşırlarımı hep ütülemeye başladım. İstersen sende iç çamaşırını gün içinde sık değiştirmek ve ütülemekle başla randevuna kadar canım.
Ilık suyla yikayin ben cocuklugumdan beri yaşarim bu sıkıntıyı en ufak bi ayak üşütmesinde tekrar eder ama krem ılık su sicak tut hemen gecer ben gencken dikkat etmezdim daha siddetli gecirirdim ama simdi daha temkinliyimÇok sağol canım açıklayıcı cevabın içinbende mantardan şüpheleniyorum bir de ben her wc gittigimde yikiyorum ve kuruluyorum belki de her seferinde yıkamak iyi gelmiyor ıslak kaliyor olabilir diye düşündüm. Sirkeli su yapıyorum bı kaç gündür ama geçmedi yine de bazen öyle şiddetleniyor zor tutuyorum kendimi İç çamaşır değişikliğini günde 2-3 kez yapıyorum fitil kullandığımdan beri sonra da devam ettim ütüyu de her seferinde yapmadım ama yapayım bundan sonra. Senin ne güzel krem geçirmiş bende mi kullansam acaba ama Dr a sormadan bişey olur mu bilemedim
Bende de çok fazla oluyo bende pamuğa zeytin yağı döküp kaşınan yere koydum geçti tramadol gebeliğin ilk zamanları kullanmak istemedim sirke de fayda etmedi bunu denedim animda kaşıntıyı kesti dene istersenÇok sağol canım açıklayıcı cevabın içinbende mantardan şüpheleniyorum bir de ben her wc gittigimde yikiyorum ve kuruluyorum belki de her seferinde yıkamak iyi gelmiyor ıslak kaliyor olabilir diye düşündüm. Sirkeli su yapıyorum bı kaç gündür ama geçmedi yine de bazen öyle şiddetleniyor zor tutuyorum kendimi İç çamaşır değişikliğini günde 2-3 kez yapıyorum fitil kullandığımdan beri sonra da devam ettim ütüyu de her seferinde yapmadım ama yapayım bundan sonra. Senin ne güzel krem geçirmiş bende mi kullansam acaba ama Dr a sormadan bişey olur mu bilemedim
Demir ilacin kendisi diskiyi siyah yapar yani kabizlik veya baska biseyden degil..ictiginiz suya ince bir dilim zencefil atin ve oyle icin kabizlik icin etkili oluyoEvet 1 haftadır kullanıyorum ama mahvetti beni bu ilaç kabız oldum afedersin dışkım simsiyah oldu
O kadar yıl epilasyon yaptırıp tam %95 kurtulmuşken, hamile kaldığımda başa dönme şoku.
Evet canım ben ersoya çok yakınım ama asla gitmiyorum 2 arkadşım orada doğum yaptı normaldi onların çok sıkıntı yaşadılar kimseyi etkilemek istemem tabikiHastaneyle ilgili olumsuzluk mu duydun ya da yaşadın canım oyle hissettim sanki
Ümmühan molak avcı doktorum şu an için memnunum. Yenisehir tarafındasin sanırım uzak oraya bölge biraz
Sen yine de doktoruna danışmadan kullanma canım. Ben gerek egzama gerek bu problem olsun çok çektiğim için fikir vermek istedim. En azından zararı olmayan şeyleri dene. Travazolde bildiğim kadarıyla az da olsa bi kortizon var eczacı daha öncesinde öyle söylemişti.Çok sağol canım açıklayıcı cevabın içinbende mantardan şüpheleniyorum bir de ben her wc gittigimde yikiyorum ve kuruluyorum belki de her seferinde yıkamak iyi gelmiyor ıslak kaliyor olabilir diye düşündüm. Sirkeli su yapıyorum bı kaç gündür ama geçmedi yine de bazen öyle şiddetleniyor zor tutuyorum kendimi İç çamaşır değişikliğini günde 2-3 kez yapıyorum fitil kullandığımdan beri sonra da devam ettim ütüyu de her seferinde yapmadım ama yapayım bundan sonra. Senin ne güzel krem geçirmiş bende mi kullansam acaba ama Dr a sormadan bişey olur mu bilemedim
Benim erkek teoriler tutmadı:)Bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu arkadaşlar
merhaba araştırmalarınızdan birşey bulabildiniz mi? bende hamilelikten sonra sigorta paketleri mi yaptırsam diye düşünüyorum.Evet evet hamilelikten sonrada doğum paketi adı altında sigorta yapılıyor ben de araştırıyorum.
Gunaydın kızlar. Ben haftasonu nezle oldum, bogaz agrisiyla basladi burun akıntısı ve hafif bas agrim var. Parol minoset falan hic icmedim direndim limonlu çay, sirkeli gargara yaptım. Yeğenlerimden geçti bana da. Sizce nezle gecirmenin bebeğe zararı olur mu?
Sen nereye gidiyordun canımEvet canım ben ersoya çok yakınım ama asla gitmiyorum 2 arkadşım orada doğum yaptı normaldi onların çok sıkıntı yaşadılar kimseyi etkilemek istemem tabiki
Ben sık sık bademcik enfeksiyonu gecirirdim eskiden tecrubeliyim baktim telefonun flaşıylaBebeğe nezle geçmez sanırsam ama istersen en azindan saglik ocagina gidip uygun bir ilaç kullanabilirsin
Bogaz enjeksiyonu veya gribal enfeksiyonda olabilir
Maalesef ki öyleymiş, geç de olsa öğrendim. Bir zamanlar neden bu epilasyon aletini aldım ki, zaten lazere gidiyorum demiştim ama kurtarıcım oldu. :)günaydın
belirli bölgeleri geçtim hadi yine epialsyon yaptırım. gobeğimde hiç yoktu. karın bölgem komple tüylendi. siyah bide
göbek kısmınada hiç girmek istemiyorum.
Maalesef ki öyleymiş, geç de olsa öğrendim. Bir zamanlar neden bu epilasyon aletini aldım ki, zaten lazere gidiyorum demiştim ama kurtarıcım oldu. :)
Ben tüp bebek yaptırdığım doktorumla devam ediyorm şimdilik ama maddi yönden aşırı kasıyor. Medipole de iyi diyenler var bilemiyorum kafam karışıkSen nereye gidiyordun canım
Ben yaptırdım canım. 4800 tl ye yaptırdım. Onun da %25 lik kısmını devlet desteği olduğu için birdahaki maaşımla geri alacağım. Çok avantajlı oldu böyle. Hastahane bana doğum paketiiçin 6500 tl fiyat vermişti.merhaba araştırmalarınızdan birşey bulabildiniz mi? bende hamilelikten sonra sigorta paketleri mi yaptırsam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?