2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allahım inşallah yavrunuzu size bağışlar 28 e kadar dayanır inşallah. Sizde olumsuz düşünmeyin stres yapmayın hep güzel düşünün pozitif olun bol bol dua edin hatta meryem suresi dinleyin bol bol abdestli olmanıza gerek yok okumadığınız için internetten açın dinleyin 20 dk sadece. Allah kolaylık versin inşallah

Kızlar ben de şeker yüklemesinden çıktım sonuçlar için Cumartesi dr beni arayacak ama muayenede amniyon sıvısı için azalmış dedi.Su boşalması vs yaşadın mı diye sordu ama akıntı dışında ki o da su boşalması gibi değil yaşamadım.Suyun artması için havuç suyu önerdi bu şekilde olan var mı?

deveci armutu da iyi geliyor diyorlar. her gün havuc suyu ile armut yemeye calış cnm <3

Arkadaşlar bende bugün doktordaydım enfeksiyon için şuanda sıcak su torbasıyla yatıyorum idrarda bakteri çıktı antibiyotik yazdı.herkes birer idrar tahlili yaptırsın bu ara bari
sıcak su torbasını nereye koyuyon ?hamilelikte cok sıcak da iyi degil diyorlar.

Selamlar, 21 haftalık hamileyim toplamda 4 kilo aldım. Çatlak için ilk bio-oil kullandım, nemlendirmesinden memnun kalmıştım ama çabuk bitiyor bebe yağı ile benzer işlevi görüyor diye yeniden almadım. bir süredir de akşamları lierac kullanıyorum ama göbeğimin alt kısmından çatlamaya başladım. Hiç kaşıntı hissi vs yok ama kırmızı kırmızı birkaç tane görüyorum çatladığını Ayrıca her duştan sonra tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum.

ben krem almadım hiç kremlere de inanmıyorum . mantık zaten orayı nemli tutmak . iç karnım yok galba benim göbegim 5 aylık olmama ragmen 7 aylık gibi. zeytinyagını azıcık kaynatttım soguttum fısfısaa koydum bi taşım kaynatmak asidini alıp derinin incelmesini engelliyormuş. akşamları düzenli sürmesemde catlak olmadı . ama artık elime gectikçe sürüyorum . zeytinyagı zaten annemlerin dogal .

Tum dualarim sizinlen..saglikla kollariniza alacaksiniz Rabbim buyuk

Ben de krem kullanıyorum ama çatlak vücut yapısıyla alakalı biraz, sırf kullandım demek için kullanıyorum :) çatlamaya da çok elverişliyim bu yüzden büyük bir beklentim yok. Zeytinyağını deneyeyim teşekkürler öneri için..

Arkadaşlar 18+4teyim. 8 9 gündür bebek hareketlerini hissetmiyorum yani ondan öncesinde de çok hissetmiyordum 2 günde bir böyle nabız atımı gibi çok çok küçük hissediyordum, bebek mi emin değildim, sonra hissetmemeye başladım 3 4 gün hissetmeyince doktora gittim bebek iyi, plasenta bebek ile göbek arasında duruyor yastık gibi, hissetmeyi geciktirebilir demişti. ama ondan beri 1 hafta geçti hala hiç hissetmiyorum. Birine sordum acil doktora git dedi çok korktum gitmeli miyim sizce hemen?

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah biraz daha dayanır bebeğin.27. Haftayı görürsünüz inşallah.alacak nefesi varsa her türlü yaşar merak etme.dualarimiz seninle

18 de bende hissetmiyodum ama böyle zamanlarda buradan fikir beyan etmek çokta doğru değil ben kalp atışı dinleme cihazı almıştım ama tedirginlik geçmiyo sık sık gidip baktırdım

Korkma sen çok örnekleri var haberlerde cikti gecen hafta samsunda 21 haftalik bebek yasamis kocaman olmuş atabilsem resmini atardim simdi sana kafani rahatlat tıp cok ilerledi eskisi gibi degilki imkanlar guzel hadi bakalım olacak bu iş isim düşün sen

İçime su serptiniz biraz, ne zaman hissetmeye başladınız acaba
Merhaba ilk gebelikse eğer hiç takma kafana henüz o haftada hissetmek cok zor oluyo. Dedigin gibi plasenta ya da yağ dokusu bile etkiliyor. Ben 18-19 haftalarda biseyler hissediyordum ama bebek mi emin olamiyordum cok düzensiz ve hafifti. İlk defa 21. haftamın ortasinda hissettim. O haftadan sonra ayırt edebilmeye basladim bebek hareketlerini. Herkesin süreci farklı oluyor bence evham yapmayin. Dr iyi dediyse iyidir, benim şu haftalar bile düzensiz yani. Büyüdükce hacimlendikçe daha rahat hissedersiniz :)

Canım sen ve kızın savaşçısınız ikiniz de cok güclüsünüz eminim bu savaştan galip ayrılacaksınız kızınla beraber. Tüm dualarım sizinle inşallah çok iyi haberlerini alacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…