2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Dualarımız seninlıe ınsalah ıkınız ıcın de hersey guzel olur

Kızlar bendemi idrar testi yaptirsam acaba . Hic sikayetim yok ama çevremdede bütün hamilelerde enfeksiyon bakteri var.

Kızlar bendemi idrar testi yaptirsam acaba . Hic sikayetim yok ama çevremdede bütün hamilelerde enfeksiyon bakteri var.
Yaptırın içiniz rahat eder ben cuma gene yaptıtcam bundan sonra 15de bi yaptırcam. Şeker yüklemesi yaptımıcaktım ama doktor yaptır dedi cuma 50 lik yaptrcam

Yaptırın içiniz rahat eder ben cuma gene yaptıtcam bundan sonra 15de bi yaptırcam. Şeker yüklemesi yaptımıcaktım ama doktor yaptır dedi cuma 50 lik yaptrcam

Bende haftaya sağlik ocagina gideceğim eger yaparlarsa orada yaptiracagim

Ben de düşünüyorum ama genelde 7-8. ayda yaptıklarını okudum. Nasıl geçti?
Canım bence de 8. Ay gibi yaptir, göbeğin iyice belli olsun, ben şimdi yaptırsam mesela elbiseden karnım falan gözükmez ki, ben pek istemiyorum ama benim bir arkadaşımla aynıyız beraber yapalım diyo ama bizde en erken 8. Ay düşünüyoruz kısmet olursa.

Cnm bunu mu diyorsun ?

Canım daha çok küçük hissetmeyebilirsin. Ben ilk 19. Haftada hissettim öncesinde hiç yoktu.

Rabbim hayırlısıyla yavrunu sana bağışlasın inşallah şu mübarek ayda dualarımız seninle...

Allah yardımcın olsun. Dilerim bebegin dayanir. Ümidini yitirme hic. Ne mucizeler var hayatta. Erken gelse bile yasayacak bebegin gor bak. Stres yapma. O da etkilemesin durumunu bir de.

Ayrıntılıyı karından yapıyorlar o yarım saatten fazla sürdü. Rahim boyu için vajinal baktı 2 dakika sürdü sürmedi. Çok kısaydı yani.
Çok şükür :) Dediğim gibi gittiğim yerde çatal falan yoktu da, düz sedyede de bakıyolar mı diye bi an şüpheye düştüm daha önce yaptırmadığım için.

Allah'ım bu mübarek ayda dualarını kabul etsin bebeğini sana bağışlasın inşallah

İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna 20 yıl önce annem 5.5 aylık doğurmuş kardeşimi yaşamış ve acil doğuma almışlar suni sancıyla preeklempsiden dolayı. Öncesinde bebeğe hiç müdahale etme şansları olmamış bütün organlarda kanama başlamışmış hastaneye varana kadar. şimdi teknoloji çok çok daha ileri içini ferah tut ki süreç yavaşlasın biliyorum söylemek kolay ☹ Allah yardımcınız olsun yavrunu sana bağışlasın İnşallah

Hepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hiç negatif düşünemiyorum bile inşallah yavrum sağa salim gelir onun sevincini sizlerle paylaşıyım . O kadar çok video izledim araştırdım ki hepsi beni rahatlatı ve hiç üzülmüyorum allahın izniyle yaşayacak güçlü kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…