2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Icini ferah tut canim kanamalara alistik nasil olsa onemli olan bebek saglikli ve iyi kanamalar her zamanki gibi neden bilinmiyor insallah iyi olacaksiniz

Insallah canim. Tam hersey yolunda rahat nefes alabilirsin diyorum problem cikiyor. Bunada şükür

Ben de aldim az once katlanir banyo kuvet setini ,koku hapseden cop kovasi aldik,avent meme kalkani aldim,kiyafet aldim bi ton
Ben de aldim onlari, kiyafet alisverisini halletmistim onceden ama simdi bebek pamuguna kadar aldim en son biberon emzik puset mobilya ve kendimle ilgili eksikler kaldi, onlarda yasaklardan sonra artik alisveris yaptikca heyecanim artiyor
Arkadaslar merhaba...ne zamandir farkindayim ama normaldir diye dsuundugumden sormadim..bu aylarda gogus hassasiyetim yok hatta gebe kalmadan onceki halinde suan normalmidir?
Ya evet benim de oyle, söndüler sanki. Normaldir diye dusundum ben de onun disinda herhangi bir degisiklik yok cunku vucudumda, bebisin hareketlerini de hissediyorum. Belki son aylara dogru süt bezleri aktif oldukca tekrar hacimlenir

Iyiyim canim kanamaya döndü bu gecede yaticam. Arada yokluyor işte.
Geçmiş olsun cnm buralara o kanamalarla geldin. Hiç korkma bunu da atlatırsın kimi hamileler bebek doğana kadar benzer kanamalar geçirirler sende o sansız kişilerden bir tanesinin. Bak ciğer geliştirici bile yapmamışlar ne güzel demek ki erken doğum beklemiyorlar. Erken doğmasın minik kızın yeter gerisi hep unutulur.

Canım benim teşekkürler . Evet bugünlere hep problemle geldik. Bugünümede şükürler olsun. Sonu iyi olsunda razıyım. 30.haftayı geçebilseydim cok iyi olacaktı. Doktorumun bugün 10 tane sezeryanı varmış . İlk fırsatta tekrar muayene edecek beni.

Canim hani korktumak istemem zaten oyle bir riski olsa doktor soylerdi de. Ben hastanede yatigimda benim erken dogum bekliyorlardi ama yine de ceger gelistirici vurmadilar doktorum bana soyle soyledi nst zaten haber veriyormus dogumu onlar dogum yaklastigini ogrendikleri zaman 2 gun icinde 2 tane gobekten igne vuruyorlarmis ama bunun gercekten tam zamaninda olmasi lazimmis yoksa dogumdan mesela 1 hafta once vurulsada o ilac etkinligini kaybediyormus diye anlati bana her an dograbilirsin dediler ama vurmadilar onlar onun zamanini biliyor ama bebek gelecek diye birsey soylememisler sukur insallah iyi olacaklar

Insallah canim. Tam hersey yolunda rahat nefes alabilirsin diyorum problem cikiyor. Bunada şükür
Ben 6 aydır diken üstündeyim.
Reçeteye baktım, erken doğum riski tanısı var.
Her an doğdu mu doğacak mı kasılma mı diye düşünmekten delirdim artık. Doktor da en azından bir kilo olsa yaşatılabilir gibilerinden konuşunca iyice düştü moralim.
Hamileyim ya deyip şöyle keyifle yatamadım bir gün. Allah beterinden korusun bunlar nazar boncuğu olsun inşallah.

Geçersin cnm bak görürsün senden yana benim içim rahat

Doğrudur cnm oğlumda 29. haftada nst de sancı çıkmıstı. Hemen ciğer geliştirici vurmuşlardı 2 gün kalmıştım sonradan anlaşıldı ki yalancı kasılmalarmış. İlk bebeğim 38. hafta da ölü doğduğu için oğlumu 36+6 sezeryanla doğdu. ona ragmen de 12 gün küvozde kalmıştı ilk 2 gün solunum sıkıntısı çekmişti. Hatta bende ciğer geliştirici vuruldu. neden etki etmemiş diye söylemiştim demek ki söylediğin doğru

Bende en baştan beri ohhh diyemedim. Benimkide biraz daha dayanacaksın dedi.

Bugün nasılsınız? Moralini bozma lütfen bebeğin iyiymiş gerisi de düzelecek inşallah

Çok tesekkür ederim canım. Aslinda dün gece 2 ye kadar iyiydim. Gece 2 de birden kanamam tekrarladı. Hafif bir sancilanma oldu. Bu arada evdeki şeker ölcumleriyle hastanedeki asla tutmuyor. Evde
aclık maksimum 100 115
1 saat tokluk 170 falandi. Ama hastanede açlıklar 130 150 arası ve insilüne başlamıs olmama rağmen ve hastane yemeklerine ragmen. Elimdeki cihazla asla tutmuyor. Hem kadın dogum doktoru hemde dahiliyeci öglenden sonra muayene edecekler. Hep diyorum rabbim düsmanima yasatmasin beterinden korusun

Kizlar alakasız ama valla doğum çantasına 2 tane pamuklu yastık kılıfı 1 tane pamuklu çarşaf ve illede su ısıtıcı götürmek şart. Hastane yastik kilıfı ve carsaflar otel tipi oldugundan çok yakıyor. Ağustosu düsünemiyorum.

Şu anda bulunduğun ortam ve yaşadıklarından zaten stres altındasın ondan dolayı da yüksek olabilir diye düşünüyorum. Ben 8 vuruyorum. Dün 89 bıgün 87 sanırım yavaş yavaş inecek gibi. Yüeüyüşleri sadece gündüz yapabiliyorum. Seninde sakinlediğinde düzelir diye düşünüyorum.

Bana gündüz 4 doz gece 8 doz vermis sanirim az geliyor. Sanırim bayram oncesi diyemi ne doğumhane ekmek fırını gibi. Biri gidiyor biri geliyor. Herkes heyecanlı herkes mutlu. Gece boyu bebişlerin minnos ağlama sesleri geliyor. İnsallah hepimize nasip olur

Cok cok geçmiş olsun inşallah hayırlısı sağlıklısiyla çıkacaksınız hastaneden biraz yorucu oluyor bu süreçler ama sağlıklı minik çok şükür dayanmak düşüyor bizlere de dualarımız sizinle

Biraz yükseltirler ozaman. Kuşburnu çayı şekere iyi geliyor dengeliyor diye duydum. Benim diyetisyen güldü geçti. Sen sor bakalım ne diyecekler. Valla 6 yıl olacak almanya ya geleli bayramlara hasretim burada bayram habası yok. Gerçi benim burada kimsem yokOh miss bebek sesleri darısı bizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…