- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.221
Banyo küvet setini nasıl bir şey aldın acaba :) ben de bir iki model bakıyordum ama pek de emin olamadım.Ben de aldim az once katlanir banyo kuvet setini ,koku hapseden cop kovasi aldik,avent meme kalkani aldim,kiyafet aldim bi ton
Merhaba ben soyle bisey aldim ..baya oneren varmisBanyo küvet setini nasıl bir şey aldın acaba :) ben de bir iki model bakıyordum ama pek de emin olamadım.
Canım bunun boyutu nasıl küçük değl dmiMerhaba ben soyle bisey aldim ..baya oneren varmis
Gorumcem almis o israrla al diyordu ...cok memnunmus...boyutuyla ilgili bisey demedi kucuk olsa alma derdi diye dusunuyorum...bir de katlanip ufak bir cekmeceye yatirabiliyirsunuz veya asabiliyorsunuz....ove ive bitiremedi ...youtubeda da bi kac ebe kendill bebek alisverislerinde almislar onlari da izleyince alayim dedim....dun aksam siparis verdim henuz elime gecmediCanım bunun boyutu nasıl küçük değl dmi
Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlar çıkarsınız inşallah hastaneden. Şeker sadece yemek içmekle değil stresle de yükseliyor ondan öyle çıkmış olabilir. İnşallah bir an önce şekerin de kanaman da düzelir. Sağlıkla zamanında gelir kızınÇok tesekkür ederim canım. Aslinda dün gece 2 ye kadar iyiydim. Gece 2 de birden kanamam tekrarladı. Hafif bir sancilanma oldu. Bu arada evdeki şeker ölcumleriyle hastanedeki asla tutmuyor. Evde
aclık maksimum 100 115
1 saat tokluk 170 falandi. Ama hastanede açlıklar 130 150 arası ve insilüne başlamıs olmama rağmen ve hastane yemeklerine ragmen. Elimdeki cihazla asla tutmuyor. Hem kadın dogum doktoru hemde dahiliyeci öglenden sonra muayene edecekler. Hep diyorum rabbim düsmanima yasatmasin beterinden korusun
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatıp çıkarsınız hastaneden, çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır bebislerimize sağlıkla kavusalim inşallahÇok tesekkür ederim canım. Aslinda dün gece 2 ye kadar iyiydim. Gece 2 de birden kanamam tekrarladı. Hafif bir sancilanma oldu. Bu arada evdeki şeker ölcumleriyle hastanedeki asla tutmuyor. Evde
aclık maksimum 100 115
1 saat tokluk 170 falandi. Ama hastanede açlıklar 130 150 arası ve insilüne başlamıs olmama rağmen ve hastane yemeklerine ragmen. Elimdeki cihazla asla tutmuyor. Hem kadın dogum doktoru hemde dahiliyeci öglenden sonra muayene edecekler. Hep diyorum rabbim düsmanima yasatmasin beterinden korusun
1 hafta sonra Dr kontrolüm var ona danışayım kalp-damara yonlendirirse giderim şimdi kafama göre de kullanmıyim az mı çok mu derecesini bilmiyorum foto çektim ama bacaklarımın heryerinde yok. sıcaklar da geliyor umarım varıs corabina gerek kalmazKesinlikle etkisi oluyor. Bayağı rahatlatıyor yani ben de öyle oldu. Ben diz üstü olanını kullanıyorum külotlu olanı da varmış damarlar genişlediği için yerlerinde durmasını sağlıyormuş en az 6 7 saat kullanmalısın demişti eşim.
Göğüs için ne kullanmak lazım kafam çok karışık henüz birşey alamadım. Lansinoh kremi ,gümüş kapak, balmumu vs bunlara 1 ay önceden de başlamak gerekir sanırım. göğüs kalkanı yerine gümüş kapak oluyor mu bir de bu kapak tarzı olanlar göğüste nasıl duracak düşmüyor mu kafamda bu sürü soru göğüs ucum da hala yok ne zaman çıkar bilmiyorum onun içinde silikon göğüs ucu falan varmış neyi alacağımı şaşırdım biraz daha mı beklemeli acaba hepsi de pahalı şeyler o yüzden boşa gitsin de istemiyorum göğüs yarasi ve acısından korkuyorum açıkçasıBu arada aldigim bi kac urun daha var ..onlari da paylasayim belki fikir olur henuz karar vermeyen arkadaslarasut sagma makinesi de lansinoh alacagim nasip olursa
Canım benim de senin bacağındaki gibi üstlerde ve altlarda belli yerlerde var. Ben bacağım çook ağrıyor diye gitmiştim özellikle sol ağrıyordu korkmuştum pıhtı atmasından o yüzden kalp damara gitmiştim. Sıcaklarda kullanmak zor oluyor maalesef ama bence işe yarıyor. İnşallah gerek kalmaz.1 hafta sonra Dr kontrolüm var ona danışayım kalp-damara yonlendirirse giderim şimdi kafama göre de kullanmıyim az mı çok mu derecesini bilmiyorum foto çektim ama bacaklarımın heryerinde yok. sıcaklar da geliyor umarım varıs corabina gerek kalmaz
Belki fikir olur.Göğüs için ne kullanmak lazım kafam çok karışık henüz birşey alamadım. Lansinoh kremi ,gümüş kapak, balmumu vs bunlara 1 ay önceden de başlamak gerekir sanırım. göğüs kalkanı yerine gümüş kapak oluyor mu bir de bu kapak tarzı olanlar göğüste nasıl duracak düşmüyor mu kafamda bu sürü soru göğüs ucum da hala yok ne zaman çıkar bilmiyorum onun içinde silikon göğüs ucu falan varmış neyi alacağımı şaşırdım biraz daha mı beklemeli acaba hepsi de pahalı şeyler o yüzden boşa gitsin de istemiyorum göğüs yarasi ve acısından korkuyorum açıkçası
Ben tatli bir sey yemedim. Bana da tatli yiyip gelin demediler. Zaten pozisyon uygun degilse 5 dk yurumen icin musade ediyorlar, saga don sola don vs diyorlar. Tatli yedikten sonra bebisin asiri hareketi sonucu dr. isini yapmakta da zorlanabilir sonucta.Arkadaşlar merhaba, çoğunuz detaylı ultrasona girdi diye size sormak istedim, gitmeden önce tatlı bişeyler yense mi daha iyi yenmese mi? Bu konuda iki farklı görüş okudum hep. Doktorunuz bir yorumda bulundu mı bunun hakkında? Bir de detaylıda vajinal muayene nadir mi yapılır yoksa genellikle mi?
Acikcasi bu gogus kalkanlarini youtubetaki kullanan ebe ve hemsirelerden dolayi aldim...dusmuyirmus cunku gogus ucuna oturuyo ve akan sutunuz ziyan olmuyormus orada toplaniyormus...ben de bu sebeple aldimGöğüs için ne kullanmak lazım kafam çok karışık henüz birşey alamadım. Lansinoh kremi ,gümüş kapak, balmumu vs bunlara 1 ay önceden de başlamak gerekir sanırım. göğüs kalkanı yerine gümüş kapak oluyor mu bir de bu kapak tarzı olanlar göğüste nasıl duracak düşmüyor mu kafamda bu sürü soru göğüs ucum da hala yok ne zaman çıkar bilmiyorum onun içinde silikon göğüs ucu falan varmış neyi alacağımı şaşırdım biraz daha mı beklemeli acaba hepsi de pahalı şeyler o yüzden boşa gitsin de istemiyorum göğüs yarasi ve acısından korkuyorum açıkçası
Anladım canım benziyor seninkine, benimde sol bacakta gece biraz ağrı oluyor sanki ya da psikolojik mi onu tam anlayamadım çok değil cunku. pihtidan bende korkuyorum en iyisi gidip göstermek çok sağol canımCanım benim de senin bacağındaki gibi üstlerde ve altlarda belli yerlerde var. Ben bacağım çook ağrıyor diye gitmiştim özellikle sol ağrıyordu korkmuştum pıhtı atmasından o yüzden kalp damara gitmiştim. Sıcaklarda kullanmak zor oluyor maalesef ama bence işe yarıyor. İnşallah gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?