2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Benim bir ay önce kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınınca dahiliyeYe gittim karaciğer değerlerimde sorun yoktu alerjim çıktı yumurta yemeyi bıraktım kaşıntılarım geçti . Şimdi 2 gündür bacaklarım kaşınıyo bu defa Farklı olarak kaşıdığım yerlerde sinek ısırığı gibi kabarmalar başladı. Ya acaba ne olabilir ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Canım bunun boyutu nasıl küçük değl dmi
Gorumcem almis o israrla al diyordu ...cok memnunmus...boyutuyla ilgili bisey demedi kucuk olsa alma derdi diye dusunuyorum...bir de katlanip ufak bir cekmeceye yatirabiliyirsunuz veya asabiliyorsunuz....ove ive bitiremedi ...youtubeda da bi kac ebe kendill bebek alisverislerinde almislar onlari da izleyince alayim dedim....dun aksam siparis verdim henuz elime gecmedi

Bu arada aldigim bi kac urun daha var ..onlari da paylasayim belki fikir olur henuz karar vermeyen arkadaslarasut sagma makinesi de lansinoh alacagim nasip olursa

Eklentiler

• Screenshot_20210510-115910_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20210510-120001_Chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20210510-115802_Trendyol.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20210510-115757_Trendyol.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20210510-120021_Chrome.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 81
Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlar çıkarsınız inşallah hastaneden. Şeker sadece yemek içmekle değil stresle de yükseliyor ondan öyle çıkmış olabilir. İnşallah bir an önce şekerin de kanaman da düzelir. Sağlıkla zamanında gelir kızın

Merhabalar. Şeker yükleme testimi bugün yaptırdım. Bana aç gelin demişlerdi. Yanımda şeker ölçüm cihazımı da aldım. Aynı anda ölçmek için. 75gramlık elmalı kutu içecekten içtim. Tadı spriteın şekerli hali gibiydi. İlk yarısını kolay içtim ama son yarısında bayağı zorlandım çok şekerli geldi. Baş dönmesi ve mide bulantısı da yaşamadım ama 1. Ve 2. Saatte başımı duvara vurmak istedim o kadar ki ağrı yaptı. Hatta hala ağrıyor. Efor sarfetmememi su içmememi de söylediler resmen kurudum Cihazla ölçtüğümde 1. Saat 180 2. Saat 165 çıktı sanırım ben de diyet kervanına katılacağım gibi. Umarım cihazdaki değerler yanıltır

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatıp çıkarsınız hastaneden, çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır bebislerimize sağlıkla kavusalim inşallah

1 hafta sonra Dr kontrolüm var ona danışayım kalp-damara yonlendirirse giderim şimdi kafama göre de kullanmıyim az mı çok mu derecesini bilmiyorum foto çektim ama bacaklarımın heryerinde yok. sıcaklar da geliyor umarım varıs corabina gerek kalmaz

Eklentiler

• IMG_20210510_124438.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu arada aldigim bi kac urun daha var ..onlari da paylasayim belki fikir olur henuz karar vermeyen arkadaslarasut sagma makinesi de lansinoh alacagim nasip olursa
Göğüs için ne kullanmak lazım kafam çok karışık henüz birşey alamadım. Lansinoh kremi ,gümüş kapak, balmumu vs bunlara 1 ay önceden de başlamak gerekir sanırım. göğüs kalkanı yerine gümüş kapak oluyor mu bir de bu kapak tarzı olanlar göğüste nasıl duracak düşmüyor mu kafamda bu sürü soru göğüs ucum da hala yok ne zaman çıkar bilmiyorum onun içinde silikon göğüs ucu falan varmış neyi alacağımı şaşırdım biraz daha mı beklemeli acaba hepsi de pahalı şeyler o yüzden boşa gitsin de istemiyorum göğüs yarasi ve acısından korkuyorum açıkçası

Arkadaşlar merhaba, çoğunuz detaylı ultrasona girdi diye size sormak istedim, gitmeden önce tatlı bişeyler yense mi daha iyi yenmese mi? Bu konuda iki farklı görüş okudum hep. Doktorunuz bir yorumda bulundu mı bunun hakkında? Bir de detaylıda vajinal muayene nadir mi yapılır yoksa genellikle mi?

Canım benim de senin bacağındaki gibi üstlerde ve altlarda belli yerlerde var. Ben bacağım çook ağrıyor diye gitmiştim özellikle sol ağrıyordu korkmuştum pıhtı atmasından o yüzden kalp damara gitmiştim. Sıcaklarda kullanmak zor oluyor maalesef ama bence işe yarıyor. İnşallah gerek kalmaz.

Eklentiler

• 8062B74C-1C53-40DB-AB04-A3FCA31B596E.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 91
Belki fikir olur.

Eklentiler

• D4B613CE-DBC8-42C2-BA98-E43EFCFC8A6C.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 104
Ben tatli bir sey yemedim. Bana da tatli yiyip gelin demediler. Zaten pozisyon uygun degilse 5 dk yurumen icin musade ediyorlar, saga don sola don vs diyorlar. Tatli yedikten sonra bebisin asiri hareketi sonucu dr. isini yapmakta da zorlanabilir sonucta.

Acikcasi bu gogus kalkanlarini youtubetaki kullanan ebe ve hemsirelerden dolayi aldim...dusmuyirmus cunku gogus ucuna oturuyo ve akan sutunuz ziyan olmuyormus orada toplaniyormus...ben de bu sebeple aldim

Arkadaslar gecen hafta size demistim ya gogus kenarimda bir sivilcemsi bisey peyda oldu diye...bakin boyle birsey benimkisi

Eklentiler

• 20210510_131639.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 97
Anladım canım benziyor seninkine, benimde sol bacakta gece biraz ağrı oluyor sanki ya da psikolojik mi onu tam anlayamadım çok değil cunku. pihtidan bende korkuyorum en iyisi gidip göstermek çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…