2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Emzirme videoları var YouTube üzerinde, instagramda bazı emzirme danışmanları var. Meme ucunu değil de memenin siyah yeriyle birlikte ağzına almasın gerekiyor bebişin. Dolayısıyla ucunun olması ya da olmaması herhangi bir etken değil hiç endişe etmeyelim.
Eğer sadece meme başınıntutarsa yanlış emmiş oluyor bunda yaraların daha çok olmasına sebep oluyor.
kendime Philips avent kalkan+ lansiloh krem ve göğüs pedi aldım. Bir de mochinin pompasını aldım. Emzirme atleti kullanmayı düşünüyorum onun da bedeninden kuralından emin olamadım, görerek almak istiyorum.
İnşallah sorunsuz emziririz hepimiz

Canim hayirli olsun oncelikle, saglicakla kucagina alirsin insallah ben de 6.haftada keseyi gormustum, 8.haftada bebisi gormustum, gidip de goremem diye beklemistim 8.haftaya kadar

Lansinoh düşünüyordum trendyoldaki yorumlar olumlu baya ama simdi kafam karıştı siz öyle diyince incia yi da araştırayım o zaman teşekkür ederim
Valla ben de lansinoh dusunuyordum ne yalan soyleyeyim arkadasim da inciayi onerince onu alayim dedim, siz yine de bi arastirin tabi herkes lansinoh aliyor kafalar hep karışıyor

8 gün sonra hala kontrol süresi içinde olacağınız için öyle demiş olabilir yani ekstra ücret ödemeyin bence de bi daha. Siz 8gün sonra gidin yine doktoru beğenmezseniz zaten tekrar ücret ödeyip başka doktora gidebilirsiniz

Merhaba ben instagramda bebek hemşiresi diye bir hesap takip ediyorum göğsünüz içe dönük değğlse silikon uç kullanmanıza gerek yok demişti bide uzun vadede silikon uçla emzirme yapılırsa süt kesilmesi olabilirmiş bunu neden söyledi bilmiyorum, ben bu eklediğim fotoğraftkinden aldım bununla vakum yapıp meme ucunu çıkarıp hemen bebeğin ağzına dayamanın faydalı olduğu söylendi bana ama lazım olursa silikon uç da alacağım en azından başlar için

Eklentiler

• 4B54DD79-8C16-4D79-871B-82B49051D7C5.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
Açlik ve tokluk şekeri sonuclarimi degerlendirdi bugun doktor ,Aclik 96 ,tokluk 139 du. Tokluk sekerinin sinira yakin oldugunu soyledi vucudin tolere edemedigini,gebelik şekeri olabilicegini soyledi. Bj sebeple haftaya 75lik şeker tuklemesi yapilacak. blgk arkadasim vardi ozellikle rica etmisti yazmami Etiket yapamadim heralde beceremiyorum bu platformda

Merhaba, evet bu da aklımda eğer ememezse bunlardan yardım alcaz artık. Herkesin farklı yorumu olabiliyor internette de o yüzden biraz da yaşayıp gorcez neyin iyi geldiğini. Okuduklarima gore bebekten bebeğe bile farkedebiliyor bence emme konusu.

Açlık şekeriniz kaçtı

Ben incia aldım doğal içeriğe sahip.

Diyetle çözülür sıkıntı yapma lütfen.

Ozaman kadar yediklerine dikkat eder isen düşebilir.

Ben mustela aldım canım civilde 69.90 dı. İçerik olarak temiz ve marka olarakta güvenilir olduğundan trendyol yorumlarından yola da çıkarak musteladan yana seçimimi yaptım. Civilden zaten zıbın vs sipariş verecektim o da indirimdeyken iyi denk geldi. Korbell siparişini verdim bende bekliyorum c.tesiden beri dağıtımda gelecek inşallah :)
Kızlar bu arada deterjan ne düşünüyorsunuz? Siveno ve green clean arasında kaldım ben. Siveno kötü kokabiliyomuş sanırım deneyiminiz var mı bu konuda?
Birde avent göğüs kalkanı bende düşünüyorum göğüs ucum baya çıkık ve kahverengi yeri büyük muhtemelen çatlak sıkıntısı yaşarım diye düşünüyorum kullanımını anlamadım ama nasıl oluyo tam olarak?

Öyle yapıcam galiba artık teşekkürler

Doktoru siz görseniz sizinde benimle aynı fikirde olurdunuz zaten işinden anlayan insanla anlamayan kendini belli ediyor bir şekilde bu her doktor için geçerli öyle değil mi teşekkür ederim bilginiz için

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…