- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.585
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.261
Canim hayirli olsun oncelikle, saglicakla kucagina alirsin insallahArkadaşlar merhaba 5+4 haftalık hamileyim doktor hem karından hem vajinal ultrasonla keseyi gördü ama bebeğim görünmedi bu haftada görülmemesi normal mi doktor biraz hiçbirşey den anlamıyor gibi geldi birde özele gittim nasıl beslenmeliyim diyorum internetten araştır diyo bana kalp atışları için 8 gün sonra gün verdi ama ben biraz beklemek istiyorum 2 hafta falan sürekli git gel olmasın istiyorum
Bende de aynısından var hatta bebeğime ilk aldığım şeydi güle güle kullansınlar inşallahMerhaba ben soyle bisey aldim ..baya oneren varmis
Valla ben de lansinoh dusunuyordum ne yalan soyleyeyimLansinoh düşünüyordum trendyoldaki yorumlar olumlu baya ama simdi kafam karıştı siz öyle diyinceincia yi da araştırayım o zaman teşekkür ederim
AminnnBende de aynısından var hatta bebeğime ilk aldığım şeydi güle güle kullansınlar inşallah
8 gün sonra hala kontrol süresi içinde olacağınız için öyle demiş olabilir yani ekstra ücret ödemeyin bence de bi daha. Siz 8gün sonra gidin yine doktoru beğenmezseniz zaten tekrar ücret ödeyip başka doktora gidebilirsinizArkadaşlar merhaba 5+4 haftalık hamileyim doktor hem karından hem vajinal ultrasonla keseyi gördü ama bebeğim görünmedi bu haftada görülmemesi normal mi doktor biraz hiçbirşey den anlamıyor gibi geldi birde özele gittim nasıl beslenmeliyim diyorum internetten araştır diyo bana kalp atışları için 8 gün sonra gün verdi ama ben biraz beklemek istiyorum 2 hafta falan sürekli git gel olmasın istiyorum
Merhaba ben instagramda bebek hemşiresi diye bir hesap takip ediyorum göğsünüz içe dönük değğlse silikon uç kullanmanıza gerek yok demişti bide uzun vadede silikon uçla emzirme yapılırsa süt kesilmesi olabilirmiş bunu neden söyledi bilmiyorum, ben bu eklediğim fotoğraftkinden aldım bununla vakum yapıp meme ucunu çıkarıp hemen bebeğin ağzına dayamanın faydalı olduğu söylendi bana ama lazım olursa silikon uç da alacağım en azından başlar içinGöğüs ucu sorunu bende yaşayabilirim hep aynı duruyor çıkacak gibi de degil. Silikon göğüs ucu koyduğum fotoğraftakinden mi acaba? Krem sürünce ya da ped koyunca emzirmeden önce suyla yikamak yeterli midir? enfeksiyon kaparsa hic iyi olmazonun yerine göğüs kalkanı daha hijyenik oluyorsa ondan kullanayim
Merhaba, evet bu da aklımda eğer ememezse bunlardan yardım alcaz artık. Herkesin farklı yorumu olabiliyor internette de o yüzden biraz da yaşayıp gorcez neyin iyi geldiğini. Okuduklarima gore bebekten bebeğe bile farkedebiliyor bence emme konusu.Merhaba ben instagramda bebek hemşiresi diye bir hesap takip ediyorum göğsünüz içe dönük değğlse silikon uç kullanmanıza gerek yok demişti bide uzun vadede silikon uçla emzirme yapılırsa süt kesilmesi olabilirmiş bunu neden söyledi bilmiyorum, ben bu eklediğim fotoğraftkinden aldım bununla vakum yapıp meme ucunu çıkarıp hemen bebeğin ağzına dayamanın faydalı olduğu söylendi bana ama lazım olursa silikon uç da alacağım en azından başlar için
Açlık şekeriniz kaçtıMerhabalar. Şeker yükleme testimi bugün yaptırdım. Bana aç gelin demişlerdi. Yanımda şeker ölçüm cihazımı da aldım. Aynı anda ölçmek için. 75gramlık elmalı kutu içecekten içtim. Tadı spriteın şekerli hali gibiydi. İlk yarısını kolay içtim ama son yarısında bayağı zorlandım çok şekerli geldi. Baş dönmesi ve mide bulantısı da yaşamadım ama 1. Ve 2. Saatte başımı duvara vurmak istedim o kadar ki ağrı yaptı. Hatta hala ağrıyor. Efor sarfetmememi su içmememi de söylediler resmen kurudumCihazla ölçtüğümde 1. Saat 180 2. Saat 165 çıktı sanırım ben de diyet kervanına katılacağım gibi. Umarım cihazdaki değerler yanıltır
Ben incia aldım doğal içeriğe sahip.Krem olarak ne alacaksiniz? Ben baya övülünce lansinoh alacaktim ama muhendisinoglu hesabindaki incelemesini gordum, etken maddesi lanolin hem alerjen hem de etkili degil zeytinyagi daha etkili yazmislarsonra ve arkadasimin tavsiyesine uzerine incia almaya karar verdim iceriginde hem e vitamini hem de zeytinyagi varmis bilginiz olsun belki ürün tercihinize yardimci olur
Açlık şekerim 98di canımAçlık şekeriniz kaçtı
Diyetle çözülür sıkıntı yapma lütfen.Merhabalar. Şeker yükleme testimi bugün yaptırdım. Bana aç gelin demişlerdi. Yanımda şeker ölçüm cihazımı da aldım. Aynı anda ölçmek için. 75gramlık elmalı kutu içecekten içtim. Tadı spriteın şekerli hali gibiydi. İlk yarısını kolay içtim ama son yarısında bayağı zorlandım çok şekerli geldi. Baş dönmesi ve mide bulantısı da yaşamadım ama 1. Ve 2. Saatte başımı duvara vurmak istedim o kadar ki ağrı yaptı. Hatta hala ağrıyor. Efor sarfetmememi su içmememi de söylediler resmen kurudumCihazla ölçtüğümde 1. Saat 180 2. Saat 165 çıktı sanırım ben de diyet kervanına katılacağım gibi. Umarım cihazdaki değerler yanıltır
Evet icerigine ben de dikkat ettim, surekli emzirme ve krem surme halinde olacagimiz icin silsek bile kalinti illa ki olur, icerik onemliBen incia aldım doğal içeriğe sahip.
Ozaman kadar yediklerine dikkat eder isen düşebilir.Açlik ve tokluk şekeri sonuclarimi degerlendirdi bugun doktor ,Aclik 96 ,tokluk 139 du. Tokluk sekerinin sinira yakin oldugunu soyledi vucudin tolere edemedigini,gebelik şekeri olabilicegini soyledi. Bj sebeple haftaya 75lik şeker tuklemesi yapilacak.blgk arkadasim vardi ozellikle rica etmisti yazmami Etiket yapamadim heralde beceremiyorum bu platformda
Ben mustela aldım canım civilde 69.90 dı. İçerik olarak temiz ve marka olarakta güvenilir olduğundan trendyol yorumlarından yola da çıkarak musteladan yana seçimimi yaptım. Civilden zaten zıbın vs sipariş verecektim o da indirimdeyken iyi denk geldi. Korbell siparişini verdim bende bekliyorum c.tesiden beri dağıtımda gelecek inşallah :)Krem olarak ne alacaksiniz? Ben baya övülünce lansinoh alacaktim ama muhendisinoglu hesabindaki incelemesini gordum, etken maddesi lanolin hem alerjen hem de etkili degil zeytinyagi daha etkili yazmislarsonra ve arkadasimin tavsiyesine uzerine incia almaya karar verdim iceriginde hem e vitamini hem de zeytinyagi varmis bilginiz olsun belki ürün tercihinize yardimci olur
Öyle yapıcam galiba artık teşekkürler8 gün sonra hala kontrol süresi içinde olacağınız için öyle demiş olabilir yani ekstra ücret ödemeyin bence de bi daha. Siz 8gün sonra gidin yine doktoru beğenmezseniz zaten tekrar ücret ödeyip başka doktora gidebilirsiniz
Teşekkür ederimCanim hayirli olsun oncelikle, saglicakla kucagina alirsin insallahben de 6.haftada keseyi gormustum, 8.haftada bebisi gormustum, gidip de goremem diye beklemistim 8.haftaya kadar
Doktoru siz görseniz sizinde benimle aynı fikirde olurdunuz zaten işinden anlayan insanla anlamayan kendini belli ediyor bir şekilde bu her doktor için geçerli öyle değil miUzmanlığı kadın doğum olan kişi nasıl anlamasın size öyle gelmiştir. Randevu sonrası haftada giderseniz kontrol randevusu olur ekstra ücret ödemezsiniz, o yüzden 8 gün sonra gel demiştir. 5+4 de kese göründüyse bir hafta sonra da kalp atışını duyarsınız, kalp atışından sonra ayda bir gidersiniz. Ben olsam giderim ertelemem. Daha sonra ayda bir çağırırlar.
nırmal süreç bu şekilde oluyor, bebek değil kese görünüyor sonra da kalp atımı duyuluyor.
Teşekkür ederimBenim de ilk gittiğimde sadece kese görünmüştü. Sonra 6+5 ti sanırım o zaman bebek gözüktü o yüzden endişe etmeyin. Daha çok yeni olduğu için Dr beslenme konusunu geçiştirmis olabilir çünkü ilk 3 ay sizin yedikleriniz bebeğe gitmiyor. 3 aydan sonrası önemli oluyor genelde zaten mide bulantıları ve iştahsızlıktan kilo bile vermiştim ben sonra düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?