2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun.. evet ben varım 18 haftalikken hiçbir şikayetim yoktu ne akıntı ne kaşıntı ne ağrı hiç bir sıkıntım yoktu doktorum diğer rutin tahlillerin yanına idrar tahlili de istedi ve idrarda bakteri çıktı tek dozluk bir ilaç verdi kullandım 3 4 gün sonra aniden kanamayla yatış yapıldı ve sebep enfeksiyon denildi hiçbir belirti yoktu anlayamadım..atlattım çok şükür şimdi 26 hafta 2 günlük hamileyim

Daha cıkmadı sonuclar gec alındı kan araya tatıller girdi ,, arayıp haber verıcekler almanların tatılı bıtmıyor babalar gunuydu dıe kapalıydı heryer
Benimde çarşamba randevum vardı zaten hızlı hızlı bakıyor birşey anlamıyorum. Herşey normal dedi. Rahim diyom normal diyor benim almancam yeterli olmadığından eşimle gidiyorum. Eşime burada sizden duyduklarıma göre sorduruyorum. Birde azar yedik birşey olsa söyleriz gibi. Ama rahimi ölçtü sonra rahimdeki boşlukları falan da ölçtü. Birşey olsa söyler herhalde. Sonuçta geçmişim çok parlak değil ilk bebeğim

Aynen canım zaten bir sorun olmadımı söylemezler demekki hersey yolunda, suyunuda anlıyorlar orda bı bosluk var ölçülüyor mesela azaldımı yada cok arttımı rısklı

Aynen canım zaten bir sorun olmadımı söylemezler demekki hersey yolunda, suyunuda anlıyorlar orda bı bosluk var ölçülüyor mesela azaldımı yada cok arttımı rısklı
Evet boşlukları ölçtü normal dedi. Başta kayıp öyküm çok diye çok ilgili alakalıydı şimdi hızlı bakıp geçiyor. Az ve öz konuşma oluyor. Sağolasın canım ya senin de herşey yolunda gider inşallah..

Çok geçmiş olsun yatıp dinlenin kolay kısalabildiği gibi kolay da uzayabildiğini biliyorum ben dinlenmeye bağlı olarak benim gittiğim doktorlar hep bakıp normal diyolar... ama hep karından baktılar hiç vajinal bakmadılar olmadı ben de bu gidişimde isteyeyim sizin vajinal mi bakıldı rahim uzunluğuna acaba?

Şeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cm

Canim sabah aclik 100 tokluk 128 di. Aclik yine biraz yüksek. Plesantanin suyu iyi dedi doktor ama ölçüm falan söylemedi. Bol su içmeyi ihmal etme dedi. Rahim boyu 42 dedi ama benim sanki aşagidan düşecek gibi. Aradada vajinama vuruyor resmen cikacak gibi.

İnşallah yoktur bısey bence o baskı normal baskı degıl herkes anlar resmen cıkıcak bu dıyordum

Benimds aynisi oluyor canim ama boyu 42 falan dedi. Biraz önce afedersin asagi düşecek sandim ve acı verdi resmen. Neye göre normal anormal anlamadim

Geçmiş olsun benim de oyle oldu ama benim kanamam olmadi dogum sancilarim basladi
Ben enfeksiyon oldugumu hisettim doktors gititm 1 dozluk bi antibiyotik verdi 3/4 gun sonra dogum sancilarim basladi 22+6 haftalikken hastaneye yattim enfeksiyon icin 3 gun fitil kulandim ondan sonra halka koydular benimde rahim agzi kisaligi enfeksiyondan oldu malesef cok dikat edilmeli

Kızlar yalancı kasılmalar başlayan var mı? ben bugün hissettim bebek değil böyle insanın karnı sertlesiyor.

rahim kısalıgına her gittiginde baktir sana göre benimki baya iyi çikiyor gerci benimde aclik bu sabah 86 tokluk 146 ilk defa bukadar cok cikti gerci hic birseyde yemedim anlamadim

Rahim ağzı uzunluğu karından ölçülüyor demi? detaylıda falan söylemişlerdi ama sonradan doktor bununla alakalı bişey demedi genel olarak sıkıntı yok diyor

rahim kısalıgına her gittiginde baktir sana göre benimki baya iyi çikiyor gerci benimde aclik bu sabah 86 tokluk 146 ilk defa bukadar cok cikti gerci hic birseyde yemedim anlamadim

Benim her gittigimde bakiyor doktor uzunluguna suyuna vs. ama anlık degisebiliyor iste. Garantimiz yokki. Benimde agrilarim var bugün. Iyi hissetmiyorum hiç . Sanki heran regli olacak gibi ağrım var. 146 cok yüksek degil canim. Benim hastanede aclik 150 cikmisti. Hastane ortaminda olmakta etkiliyor insani. Bu arada benim yattigim hastanede 3 ana öğün yemek ,3 kerede araöğün meyve ve ayran/yoğurt veriyorlardi. Hergünde sabah aç tok ,öğlen ac tok ,akşam ac tok 6 kere ölçüyor ,günde 2 kerede nst ye bagliyorlardi.
Meyve yiyincede benim çok artiyordu. Oyüzden verselerde 1/4 yiyordum ayranla yada hic yemeyip fındık veya cevizle ayran iciyordum..

Rahim ağzı uzunluğu karından ölçülüyor demi? detaylıda falan söylemişlerdi ama sonradan doktor bununla alakalı bişey demedi genel olarak sıkıntı yok diyor

Evet hem karindan hem vajinal ölcülüyor. Aslinda her kontrolde ölcülmeli. Belkide bakıyor ama normal oldugu için söylemiyordur. Ben her gidisimde soruyorum

Kızlar yalancı kasılmalar başlayan var mı? ben bugün hissettim bebek değil böyle insanın karnı sertlesiyor.

Ben kasilmi bilmiyorum ama bugün birden vajinama dogru keskin bir agri saplandi simdide regli agriladim var bacaklarima vuruyor. Dünden beride daha az haraketli. esim doktora gidelim diyor bilmiyorum bıktım artik

Evet canım vajınal bakıldı , vajınal daha dogru sonuc verıyormus

Evet hem karindan hem vajinal ölcülüyor. Aslinda her kontrolde ölcülmeli. Belkide bakıyor ama normal oldugu için söylemiyordur. Ben her gidisimde soruyorum
en son gittiğimde kasıklarımda çok ağrı var bazen yürüyemiyorum demiştim bebek doğum pozisyonu almamış rahim ağzı kapalı sıkıntı yok dedi belki ölçmüştür benim vajinismus geçmişim var doktorum da vajinismus terapi doktorumdu önceden biraz seçici davranıyor konuşmalarında her şeyi anlatmıyor sanırım korkutmamak için.

Sanada çok geçmiş olsun Allah sağlıcakla vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı Ben artık korkumdan her ay tahlil yaptırıyorum 5 6 litre su içiyorum çünkü 3 litre su içerken enfeksiyon oldu korktum artık

Geçmiş olsun benimde her verdiğim tahlilde bakteri çıkıyo antibiyotik bittiği anda oluyo bazen tek doz munorol bazen hap öle geçiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…