- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.541
Aynen canım bende ayni belirtiler olmuştu ama rahim buyoyor bebek buyuyor diye düşünmüştüm birde hep şey diyordur hatırlıyorsanız bebek sanki çıkacakmış gibi hep aşağıda bi hareketler yapıyor iyi hisetmiyorum sanki birden çikacak gibi vajinaya baskı yapiyorsu oysa rahim ağzı kisa diye oyle oluyormuş bende prosgesteron ve magnesyum kulaniyorum magnesyum kulanilmali kasılmalari ve kabizligi onluyor (gerci kabizlik konusunda bana yardim etmedi) ama herkezin organizmasi farklidirCok sagolun kizlar tek tek alinti yapamadim,, evet benim düsük gecmisimde var kürtajlarimda var bu yuzden kisalabilmesi beklenen bir durummus,, ama Magnesium vermeyen doktor varmis grupta bence kasilmalarda ihmal etmeyin ,,cünkü kasilma hatta kabizlik vb durumlar kisalma basladimi tetikliyormus ben suanda Magnesium ve Progesteron alarak tedavi göruyorum insallah devam etmez kisalma,,,,kizlar doktorum söyle dedi asagiya bir baski hissedersen ikinma hissi hissedersen hastaneye direk git dedi olurda kisalmasi olsn varsa aklinda bulunsun die yazdim,,, bendeki belirtide asagi baski ve bacak aramdaki kemiklerin agrisiydi , o kemigin ismini bilmiyorum ama anlatabilmisimdir umarim,,, her agrida buna isaret degildir ama ben belirtilerimi yazmak istedimki belki basina gelen olursa aklina ölcdurmek gelir,, cünkü benimki tesadüf bir sekilde ölcüldü grupta kac gundur bu agrilardsn konusmusdu bikac kisinin doktoru bu haftalarda olur demisdi bende pek ciddiye almadim normaldir dedim bebek buyuyor baski yapiyor ama benimki bambaska bir nedendenmis malesef,, uzun ve karisik yazdiysam kusura bakmayin
Valla cnm diğer hamileliklerimde olmayan catı ağrısı bu hamileliğimde var sadece saga, saola dönüşlerde oluyor gün içerisinde yok acaba sende nasıl oluyordu çatı ağrısı merak ettimCok sagolun kizlar tek tek alinti yapamadim,, evet benim düsük gecmisimde var kürtajlarimda var bu yuzden kisalabilmesi beklenen bir durummus,, ama Magnesium vermeyen doktor varmis grupta bence kasilmalarda ihmal etmeyin ,,cünkü kasilma hatta kabizlik vb durumlarda kisalma basladimi tetikliyormus ben suanda Magnesium ve Progesteron alarak tedavi göruyorum insallah devam etmez kisalma,,,,kizlar doktorum söyle dedi asagiya bir baski hissedersen ikinma hissi hissedersen hastaneye direk git dedi olurda kisalmasi olsn varsa aklinda bulunsun die yazdim,,, bendeki belirtide asagi baski ve bacak aramdaki kemiklerin agrisiydi , o kemigin ismini bilmiyorum ama anlatabilmisimdir umarim,,, her agrida buna isaret degildir ama ben belirtilerimi yazmak istedimki belki basina gelen olursa aklina ölcdurmek gelir,, cünkü benimki tesadüf bir sekilde ölcüldü grupta kac gundur bu agrilardsn konusmusdu bikac kisinin doktoru bu haftalarda olur demisdi bende pek ciddiye almadim normaldir dedim bebek buyuyor baski yapiyor ama benimki bambaska bir nedendenmis malesef,, uzun ve karisik yazdiysam kusura bakmayin
Aynen canim bebek cikicak gibi resmen tam o bölgeye baski yapiyordu ve önceki hamileligimdede kisalma olmusdu haftalarca hastane gecmisim var ama insan unutuyor gercekden ve tekrar basima gelecegini hic düsünmedim ,, herkesde var bu belırtı normaldır dedımAynen canım bende ayni belirtiler olmuştu ama rahim buyoyor bebek buyuyor diye düşünmüştüm birde hep şey diyordur hatırlıyorsanız bebek sanki çıkacakmış gibi hep aşağıda bi hareketler yapıyor iyi hisetmiyorum sanki birden çikacak gibi vajinaya baskı yapiyorsu oysa rahim ağzı kisa diye oyle oluyormuş bende prosgesteron ve magnesyum kulaniyorum magnesyum kulanilmali kasılmalari ve kabizligi onluyor (gerci kabizlik konusunda bana yardim etmedi) ama herkezin organizmasi farklidir
Evet bendede saga sola dönmek kabus resmen orada o agrıyı hissediyorum,,,herkesın vucudu farklı tepkı verıyor benım hatam herkesde o agrı var normaldır dedım yoksa 1 haftadır o agrıyı cektım seker testıne gıdınce hıc o agrıyı söylemek aklıma bıle gelmedı okadar kafamda normallestırmısımkı , ebe agrın varmı dıe sorunca evet dedım anlattım tam olarak neresı elle gösterdım ve alttan bakılması lazım dedı. Yani ebe sormasa söylemıycektım bıle alısverıste tasıyordum hergün iş güç yapıyordumda,,Valla cnm diğer hamileliklerimde olmayan catı ağrısı bu hamileliğimde var sadece saga, saola dönüşlerde oluyor gün içerisinde yok acaba sende nasıl oluyordu çatı ağrısı merak ettim
Bu haftalarda rahim kisalması normalmış çok dikat edilmesi gerekiyor biz yandık en azindan baskası bizim düştüğümüz hataya düşmesin geçen birileri yazıyordu bebek çok aşağıda falan bizim belirtiler gibi ama korkutmak da istemedim kim yazmıştı onu ? Demekki aynı belirtilermişAynen canim bebek cikicak gibi resmen tam o bölgeye baski yapiyordu ve önceki hamileligimdede kisalma olmusdu haftalarca hastane gecmisim var ama insan unutuyor gercekden ve tekrar basima gelecegini hic düsünmedim ,, herkesde var bu belırtı normaldır dedım
Günaydı ben iyim şükür bebekte iyi benim zaten ağrım falanda yok yani sabah nst ye gittim ağrı 0-9 arası hiç yok 2 hafta daha yatar çıkarız gibi geliyor bana
Ben hamılelıkden önce yasadım hiç bir belirtı yokken baya bakterı cıkmısdı,,, sımdıde tedbıren bi ilac yazdı kısalma oldugu için bakterı enfeksiyon cok rıskli onu önlemek içinYa kızlar söylemeyi unuttum dün doktor idrarda bakteri var dedi tekrar idrar torbasından idrar aldı eğer bakteri varsa antibiyotik baslatacagiz dedi ama benim hiç yanma kaşınma gibi bir şikayetim yok boyle bir durum yasadiniz mi ?
Cnm 20 mayısta randevum var kesinlikle sorarım beni rahatlatan şey aşagı da baskı hissiyatinin olmaması Allahım herkesin bebeişi zamanında doğar inşEvet bendede saga sola dönmek kabus resmen orada o agrıyı hissediyorum,,,herkesın vucudu farklı tepkı verıyor benım hatam herkesde o agrı var normaldır dedım yoksa 1 haftadır o agrıyı cektım seker testıne gıdınce hıc o agrıyı söylemek aklıma bıle gelmedı okadar kafamda normallestırmısımkı , ebe agrın varmı dıe sorunca evet dedım anlattım tam olarak neresı elle gösterdım ve alttan bakılması lazım dedı. Yani ebe sormasa söylemıycektım bıle alısverıste tasıyordum hergün iş güç yapıyordumda,,
artık bişey yazarken 2 kere düşünüyorum dıyorum bu beltıler bazılarında normalmiş die benımkıde normalmiş dedım pek üstüne düşmedım,, herkesde farklı bence herkes kendı doktoruna danısmalı içi rahat etmeli ,,Bu haftalarda rahim kisalması normalmış çok dikat edilmesi gerekiyor biz yandık en azindan baskası bizim düştüğümüz hataya düşmesin geçen birileri yazıyordu bebek çok aşağıda falan bizim belirtiler gibi ama korkutmak da istemedim kim yazmıştı onu ? Demekki aynı belirtilermiş
İnşallah yoktur bısey bence o baskı normal baskı degıl herkes anlar resmen cıkıcak bu dıyordumCnm 20 mayısta randevum var kesinlikle sorarım beni rahatlatan şey aşagı da baskı hissiyatinin olmaması Allahım herkesin bebeişi zamanında doğar inş
Şeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cmOhh ohh masallah canım. 28 29 derken 30 lu haftalarada gelicez insallah. Bende gün sayıyorum her sabah 1 gün daha kurtardik diyorum. Bugün 28+5 olduk. Şükür
Daha cıkmadı sonuclar gec alındı kan araya tatıller girdi ,, arayıp haber verıcekler almanların tatılı bıtmıyor babalar gunuydu dıe kapalıydı heryerŞeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cm
Aman çıkmasın yeri gayet güzel minnoş larınİnşallah yoktur bısey bence o baskı normal baskı degıl herkes anlar resmen cıkıcak bu dıyordum
Suya falan bakılmadı haftaya tam detaylı bakılacak detaylıda hersey normaldı inşallah öyle devam ederŞeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cm
İnşallah canım benim korkum plasentayin suyunun fazla olması baska hiç birsey korkutmuyor gozumuSuya falan bakılmadı haftaya tam detaylı bakılacak detaylıda hersey normaldı inşallah öyle devam eder
Dun konustuk kayinvalidemle dedim anne aşi sirasi alda asi ol diye.. ben olmam inanmiyorum asiya dedi.. kayinbabamda virus diye bir sey yok rahat olun insanlari kandiriyorlar diyor.. boyle dusunen biri icin kendimi riske atmayacagim.. esime soyledim uygun bir dille anlat kimse gelmesin ben kendimi karnımdaki bebegimi ve 5 yasindaki cocugumu dusunmek zorundayim dedim.. oda tamam dedi.. yapacak birsey yok sanirim.. insanlar seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin..Bence siz istiyorsunuz diye desin ..esiniz dusunemiyor olabilir hem hamile halinizle siz gerilceginize baskasi gerilsin...hic dusunmeyin valla bence bu dinemde bencillik en dogal hakkimiz...ben 1.5 senedir gorumcemi eve almiyorum hatta bir ara kustu sonra yine baristi...sonucta haksiz olan ve soz konusu olan saglik otesi yok
Öncelikle iyi durumda olmanıza sevindim inşallah tez zamanda herşey düzelir ve hastaneden çıkarsınız. Bende de çıkmıştı alttan fitil verdi bir hafta kullandım geçti.Ya kızlar söylemeyi unuttum dün doktor idrarda bakteri var dedi tekrar idrar torbasından idrar aldı eğer bakteri varsa antibiyotik baslatacagiz dedi ama benim hiç yanma kaşınma gibi bir şikayetim yok boyle bir durum yasadiniz mi ?
Ohh ohh masallah canım. 28 29 derken 30 lu haftalarada gelicez insallah. Bende gün sayıyorum her sabah 1 gün daha kurtardik diyorum. Bugün 28+5 olduk. Şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?