2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen canım bende ayni belirtiler olmuştu ama rahim buyoyor bebek buyuyor diye düşünmüştüm birde hep şey diyordur hatırlıyorsanız bebek sanki çıkacakmış gibi hep aşağıda bi hareketler yapıyor iyi hisetmiyorum sanki birden çikacak gibi vajinaya baskı yapiyorsu oysa rahim ağzı kisa diye oyle oluyormuş bende prosgesteron ve magnesyum kulaniyorum magnesyum kulanilmali kasılmalari ve kabizligi onluyor (gerci kabizlik konusunda bana yardim etmedi) ama herkezin organizmasi farklidir

Valla cnm diğer hamileliklerimde olmayan catı ağrısı bu hamileliğimde var sadece saga, saola dönüşlerde oluyor gün içerisinde yok acaba sende nasıl oluyordu çatı ağrısı merak ettim

Aynen canim bebek cikicak gibi resmen tam o bölgeye baski yapiyordu ve önceki hamileligimdede kisalma olmusdu haftalarca hastane gecmisim var ama insan unutuyor gercekden ve tekrar basima gelecegini hic düsünmedim ,, herkesde var bu belırtı normaldır dedım

Valla cnm diğer hamileliklerimde olmayan catı ağrısı bu hamileliğimde var sadece saga, saola dönüşlerde oluyor gün içerisinde yok acaba sende nasıl oluyordu çatı ağrısı merak ettim
Evet bendede saga sola dönmek kabus resmen orada o agrıyı hissediyorum,,,herkesın vucudu farklı tepkı verıyor benım hatam herkesde o agrı var normaldır dedım yoksa 1 haftadır o agrıyı cektım seker testıne gıdınce hıc o agrıyı söylemek aklıma bıle gelmedı okadar kafamda normallestırmısımkı , ebe agrın varmı dıe sorunca evet dedım anlattım tam olarak neresı elle gösterdım ve alttan bakılması lazım dedı. Yani ebe sormasa söylemıycektım bıle alısverıste tasıyordum hergün iş güç yapıyordumda,,

Bu haftalarda rahim kisalması normalmış çok dikat edilmesi gerekiyor biz yandık en azindan baskası bizim düştüğümüz hataya düşmesin geçen birileri yazıyordu bebek çok aşağıda falan bizim belirtiler gibi ama korkutmak da istemedim kim yazmıştı onu ? Demekki aynı belirtilermiş

Ya kızlar söylemeyi unuttum dün doktor idrarda bakteri var dedi tekrar idrar torbasından idrar aldı eğer bakteri varsa antibiyotik baslatacagiz dedi ama benim hiç yanma kaşınma gibi bir şikayetim yok boyle bir durum yasadiniz mi ?

Günaydı ben iyim şükür bebekte iyi benim zaten ağrım falanda yok yani sabah nst ye gittim ağrı 0-9 arası hiç yok 2 hafta daha yatar çıkarız gibi geliyor bana

Ohh ohh masallah canım. 28 29 derken 30 lu haftalarada gelicez insallah. Bende gün sayıyorum her sabah 1 gün daha kurtardik diyorum. Bugün 28+5 olduk. Şükür

Buda var kızlar her agrıda tabıkıde buna işaret degıl cok detaylı anlatmamım sebebıde sadece her doktor ölçmüyor bılıyorum bu belırtıler oldumu sız ölçdürün en azından içiniz rahat eder,, benım hem enfeksıyon varmı die bakıldı hem ölçüm yapıldı,, enfeksıyon belırtısıde bu belırtıyle aynıymıs ,, hatta doktorum bı ılac daha verdı O bölgedekı florayı temızlıyormus ph ı duzenlıyormyus olası bır enfeksiyona karsı tedbirmiş

Ben hamılelıkden önce yasadım hiç bir belirtı yokken baya bakterı cıkmısdı,,, sımdıde tedbıren bi ilac yazdı kısalma oldugu için bakterı enfeksiyon cok rıskli onu önlemek için

Cnm 20 mayısta randevum var kesinlikle sorarım beni rahatlatan şey aşagı da baskı hissiyatinin olmaması Allahım herkesin bebeişi zamanında doğar inş

artık bişey yazarken 2 kere düşünüyorum dıyorum bu beltıler bazılarında normalmiş die benımkıde normalmiş dedım pek üstüne düşmedım,, herkesde farklı bence herkes kendı doktoruna danısmalı içi rahat etmeli ,,

Ohh ohh masallah canım. 28 29 derken 30 lu haftalarada gelicez insallah. Bende gün sayıyorum her sabah 1 gün daha kurtardik diyorum. Bugün 28+5 olduk. Şükür
Şeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cm

Şeker durumun ne canim plasentayin suyu normalmi benim normal degil sekerim iyi gidiyor ama plasentayin suyu normalde 10cm oaliymis benim 16cm
Daha cıkmadı sonuclar gec alındı kan araya tatıller girdi ,, arayıp haber verıcekler almanların tatılı bıtmıyor babalar gunuydu dıe kapalıydı heryer

Suya falan bakılmadı haftaya tam detaylı bakılacak detaylıda hersey normaldı inşallah öyle devam eder

Dun konustuk kayinvalidemle dedim anne aşi sirasi alda asi ol diye.. ben olmam inanmiyorum asiya dedi.. kayinbabamda virus diye bir sey yok rahat olun insanlari kandiriyorlar diyor.. boyle dusunen biri icin kendimi riske atmayacagim.. esime soyledim uygun bir dille anlat kimse gelmesin ben kendimi karnımdaki bebegimi ve 5 yasindaki cocugumu dusunmek zorundayim dedim.. oda tamam dedi.. yapacak birsey yok sanirim.. insanlar seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin..

Öncelikle iyi durumda olmanıza sevindim inşallah tez zamanda herşey düzelir ve hastaneden çıkarsınız. Bende de çıkmıştı alttan fitil verdi bir hafta kullandım geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…