2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı mutlu bayramlar güzel ve tatlı anneler Bir şey sormak istiyorum hamileliğimin başından beri ara ara adet döneminde ki sancilarimdan oluyor (adet tarihlerimde değil)bu normal mi sizde de oluyor mu ? Bir de rahim ağzı uzunluğu ultrasonla mı nasıl ölçülüyor?

Hayırlı bayramlar herkese. Ultrasonla ölçülüyor evet canım. Bende de adet zamanlarım dışında sancı oluyor ama sanırım bendeki ayakları sıcak tutmamakla ilgili. Üşütünce ağrım oluyor diye düşünüyorum.

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu dogrumu acaba
Ben buraya girdim bugün 28+4 düm. Yarın 28+5 6 ay 3 hafta gösteriyor.

2.5 cm dan aşağı riskli seninde kısalmış kendini yormamaya çalış ama kısalacağı varsa zaten hemen kısalabilir tekrar uzayabilir bu haftalarda oyle oluyor malesef benim de 1.8 cm di hastaneye girdigimde 0.8mm düştü sonra 1.3/1.5 cm ile yükseldi hastaneden çıktım ve 0.3 mm tekrar hastanedeyim Korkma stres yapma ben bile bu kadarla dayanabiliyorsam sen hali hali dayanırsın canım stres yapma o en çok etkiliyor

Evet sinirda dedi insallah dahada kisalmaz..en korktugum sey premature bebek insallah hepimiz zamaninda kucaklarimiza aliriz
İnşallah kısalmaz. Bol bol dinlenin stres yapmayın. İlaçları kullanın. İnşallah zamanında gelecek bebişler

Canım çok geçmiş olsun, bence yine 2 haftaya taburcu olacaksın, senin cimcime naz yapıyor şimdiden, rahim ağzı yetmezliği genetik olabilir, bol bol dinlen hiç kendini yorma, doğsa bile herhangi bir sağlık problemi yoksa Yaşar merak etme, benim kardeşim 30 yıl önce 28 haftalık doğmuş şimdi aslan gibi. Şimdinin teknolojisiyle 23 24 haftalık bebekler bile yaşıyor. Ama tabiki inşallah zamanında gelir bebisin ki ben öyle olacağını düşünüyorum, sen stres yapma yeter annesi. Kendine dikkat et moralini yüksek tut yeter

Bacak arasındaki kemiklere benim de ağrı oluyor, aşağı baskı da hissediyorum ama daha pazartesi gittim doktor her gittiğimde ölçüyor bisey demedi, bir de idrar kesesi doluyken de kısa çıkabiliyormus onlara dikkat etti mi doktorun canim, aynı belirtiler bende de var korktum şimdi. Ben 25 in altına inerse rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuluyor diye biliyorum.

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu dogrumu acaba
Ben adet tarihime göre hesaplıyorum, son adetim 22 kasımdı, sayınca bu ayın 22 sinde 6 ay bitmiş olacak. Hafta olarak hesaplamaya gerek yokki.

Cevabın için teşekkür ederim canım benim ayak üşütmesinden de değil biraz bu sancılar beni tedirgin ediyor doktoruma sordum pek üstünde durmadı minoset alabilirsin dedi sadece

Günaydin canim nasilsin bebis nasil. Bak bizim kızlar savaşcı diyorum. Bugün cuma 2 gün daha geçti

Ben adet tarihime göre hesaplıyorum, son adetim 22 kasımdı, sayınca bu ayın 22 sinde 6 ay bitmiş olacak. Hafta olarak hesaplamaya gerek yokki.
Zaten şu hafta olayı beni öldürüyor. Olan hesaplama yeteğenimizde allak bullak oluyor Ay ay gitmek bencede mantıklı

Ben Dr sorduğumda bana Zaten her hastanın ki ölçülüyor eğer düşük geçmişi varsa daha çok dikkat ediyoruz dedi. benimki de normalmiş. Bence arada hatırlatmakta fayda var,bilemiyorum belki her Dr bakıyordur uzunluğa
Bu arada iyice dinlen cnm farzetki hastanede sin yatış yapmışlar sana ona göre davran eminim ki ikinci kontrole kadar değer yükselecektir

Günaydın cnm nasıl oldun İnş bian önce yükselir uzunluk tekrardan

Sağol canım inşallah zamanında gelir her sabah nts ye gidiyorum agrilarım hiç yok bebekte iyi gelmeye niyetli değil şükür inşallah bizde sonuna kadar dayanırız

Günaydin canim nasilsin bebis nasil. Bak bizim kızlar savaşcı diyorum. Bugün cuma 2 gün daha geçti
Günaydı ben iyim şükür bebekte iyi benim zaten ağrım falanda yok yani sabah nst ye gittim ağrı 0-9 arası hiç yok 2 hafta daha yatar çıkarız gibi geliyor bana

Cok sagolun kizlar tek tek alinti yapamadim,, evet benim düsük gecmisimde var kürtajlarimda var bu yuzden kisalabilmesi beklenen bir durummus,, ama Magnesium vermeyen doktor varmis grupta bence kasilmalarda ihmal etmeyin ,,cünkü kasilma hatta kabizlik vb durumlarda kisalma basladimi tetikliyormus ben suanda Magnesium ve Progesteron alarak tedavi göruyorum insallah devam etmez kisalma,,,,kizlar doktorum söyle dedi asagiya bir baski hissedersen ikinma hissi hissedersen hastaneye direk git dedi olurda kisalmasi olsn varsa aklinda bulunsun die yazdim,,, bendeki belirtide asagi baski ve bacak aramdaki kemiklerin agrisiydi , o kemigin ismini bilmiyorum ama anlatabilmisimdir umarim,,, her agrida buna isaret degildir ama ben belirtilerimi yazmak istedimki belki basina gelen olursa aklina ölcdurmek gelir,, cünkü benimki tesadüf bir sekilde ölcüldü grupta kac gundur bu agrilardsn konusmusdu bikac kisinin doktoru bu haftalarda olur demisdi bende pek ciddiye almadim normaldir dedim bebek buyuyor baski yapiyor ama benimki bambaska bir nedendenmis malesef,, uzun ve karisik yazdiysam kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…