2021 Aralık Anneleri

Aynen kuzum geçen hafta uyardı doktor 3 hafta dikkat et dedi dayanamadım ben de giriştim eşyalara sonra sancım artınca kontrole gittik bu sefer hepten yatış verdi kafası aşağı bastırmış çünkü bebeğin. İnş hepimiz vakitli sağlıkla doğururuz

Çok teşekkür ederim canım benim moral verdin sağolasın, evet yapmak istiyorum heves ediyorum ama geçen hafta doktoru dinlemeyip yapınca böyle oldu riske attım çok pişman oldum aman sen dinle doktoru elleme risk geçene kadar yapma canım benim

Alışveriş tamam çok şükür şimdi hazırlanması temizlenmesi kaldı eşyaların onlar da olur elbet diyorum oğlum 2 hafta bekle diye

İnşallah canım İnşallah. Sen stres olma akışına bırak herşey hallolur

Eki Görüntüle 2938106
Bugün beyefendinin beyazları yıkandı darısı renklilerine
Oh çok güzel bir görüntü. Ben de dün başladım yıkamalara çok şükür. Büyük parçalardan başladım. İlk polyester yorgan ile polar battaniyesi vardı onları bir arada yıkadım, sonra sabah organizerlerini yıkadım astım, şimdi de yastıkları ve havluları yıkanıyor. Sırada da yün süveterleri var, hepsi hediye. Onları yıkayacağım. Gerisi de artık hastane çantasına koyacaklarım olur.

Ben de aynı şekilde geçen hafta battaniyelerini nevresimlerini yatak yanlarını puset örtülerini falan yıkadım hava kötüydü anca kurudular zaten bugün hava çok güzel güneşli ve esiyor hazır böyleyken yıkayayım dedim. Yarın da renklilerini yıkarım sonra gelsin ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…