O kasılmalar yoğun olursa açılma yapıyorNasil izin vermez ya daha dogmadan bize hukmediyor bu bebelerpeki tehlikesi var mi acaba o kasilmanin ben o sertlesmeyi rahim yapiyor kasilma da rahmin sertlesmesi diye biliyordum
Ucuz diye miEvet ucuz cnm hatta benim doktorum 10 dkkada bitiriyor sezeryanı
Kız yok karıştırdın kel seven ben değilimHadi gözün Aydın kel seviyordun zatepek nazlı seninki de artık doğumda görcen
nerdeyse muayene ücreti gibi o neymiş öyle :OKız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zate
Hatlar yandıKız yok karıştırdın kel seven ben değilim
He ya Allahtan riskli gebelik filan değilnerdeyse muayene ücreti gibi o neymiş öyle :O
Teşekkürler canım hepimizin inşÇok geçmiş olsun. Bence dolabı eşyayı vs dert etme o tarz şeyler bi şekilde halledilir üç beş bişey yıkayıp çantaya atsa eşin yeter. Umarım sağlıkla bu süreci atlatır bebişine kavuşursun
Yok canım ilk bebek, hastane çantasını ayarlicam bi gerisi kalsın inş gerek olmazBakımını yapmanız gereken bir çocuğunuz yoksa yatın dinlenin iş dediğiniz kalır ne olacak yapılmasa da olur.
Aynen kuzum geçen hafta uyardı doktor 3 hafta dikkat et dedi dayanamadım ben de giriştim eşyalara sonra sancım artınca kontrole gittik bu sefer hepten yatış verdi kafası aşağı bastırmış çünkü bebeğin. İnş hepimiz vakitli sağlıkla doğururuzÇok Geçmiş olsun , ben ettim sen etmenormalde yatmam gerekirken kalktm ütü yaptım dolap hazırladm bebeğimin vs. Şmdi zor duruyoruz. Eşin yapar sen strese de sokma kendni. Hepsini yapmasa bile giyecek kadarını yıkayıp ayarlasa yeter
CanımsınÇok geçmiş olsun canım dr dediğini yap kendini yorma işler her türlü hallolur yakın olsaydık keşke sana yardım ederdim
İyi kötü eşin yardım eder meraklanma belki iyi olursun dr ayağa kalk der kendin bile halledersin
Çok teşekkür ederim canım benim moral verdin sağolasın, evet yapmak istiyorum heves ediyorum ama geçen hafta doktoru dinlemeyip yapınca böyle oldu riske attım çok pişman oldum aman sen dinle doktoru elleme risk geçene kadar yapma canım benimÇok geçmiş olsun bizde uzaktayız ailelerimizden erken doğum tehlikesinden benim de yatmamı söyledi doktorum. Bu zamana dek hep eşim idare etti iş başa düşünce insan yapıyor. Hergün gidiyor bir eksiğini tamamlıyor. Bu haftasonu Ankaraya beşikle dolap almaya gidecek. İnternetten tamamlıyoruz kalanları. Dün bebişin kıyafetlerini yıkadı astı. Çok üzüldüm o kadar yapmayı istemiştim ki... Ama bir yerde insan yeter ki bebeğim iyi olsun daha çok yıkarım daha çok alışverişini yaparım diyor. Üzme kendini hayat müşterek onlar da ne kadar bilmese de seve seve yapıyorlar hem öğrenmiş oluyorlar. İnşallah Rabbim bizlere de yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en önemlisi onlarBol bol dinlenmeyi ihmal etme
Alışveriş tamam çok şükür şimdi hazırlanması temizlenmesi kaldı eşyaların onlar da olur elbet diyorum oğlum 2 hafta bekle diyeBenim 28. Haftada öyleydi
Kafası aşağıya çok yakın olduğu için çalışmayı bırakmak zorunda kaldım
3 hafta yattım ebde resmen sadece
Son kontrolde yukarı çıkmıştı biraz
Şimdi daha rahatım
Dinlen yani bol bol
Alışverişleri de internetten yap boşver her şeyi
Ay sezaryen ne kadar ucuzmuş ya
Bizimki resmen 2.5 katı
İnşallah canım İnşallah. Sen stres olma akışına bırak herşey hallolurAynen kuzum geçen hafta uyardı doktor 3 hafta dikkat et dedi dayanamadım ben de giriştim eşyalara sonra sancım artınca kontrole gittik bu sefer hepten yatış verdi kafası aşağı bastırmış çünkü bebeğin. İnş hepimiz vakitli sağlıkla doğururuz
Benim doktor sadece kesip bebeyi cikariyor gerisini digerleri hallediyor...Ucuz diye miyok kız zaten 10 dk sürüyor dikme filan uzun sürüyor biraz da narkozlun geçmesi için bekleniyor
İnşallah canım İnşallah. Sen stres olma akışına bırak herşey hallolur
Doğum zamanı sürekli nst ye bağlıyorlar normal doğumdaCnm nst ler hep acil çekildi benim ağrıyla gittiğim için oyüzden mecbur kalıp ödedim ... Birde ilk ücreti alıp öle bağlıyorlar nst ye ya doğuruyor olsam nolcak o an ilk önce para diyecekler mübarek
Benim 5 dkda bir oluyordu iki hafta once ama agrisiz. Doktor acilma var mi die bakti yoktuO kasılmalar yoğun olursa açılma yapıyor
Oh çok güzel bir görüntü. Ben de dün başladım yıkamalara çok şükür. Büyük parçalardan başladım. İlk polyester yorgan ile polar battaniyesi vardı onları bir arada yıkadım, sonra sabah organizerlerini yıkadım astım, şimdi de yastıkları ve havluları yıkanıyor. Sırada da yün süveterleri var, hepsi hediye. Onları yıkayacağım. Gerisi de artık hastane çantasına koyacaklarım olur.
Ben de aynı şekilde geçen hafta battaniyelerini nevresimlerini yatak yanlarını puset örtülerini falan yıkadım hava kötüydü anca kurudular zatenOh çok güzel bir görüntü. Ben de dün başladım yıkamalara çok şükür. Büyük parçalardan başladım. İlk polyester yorgan ile polar battaniyesi vardı onları bir arada yıkadım, sonra sabah organizerlerini yıkadım astım, şimdi de yastıkları ve havluları yıkanıyor. Sırada da yün süveterleri var, hepsi hediye. Onları yıkayacağım. Gerisi de artık hastane çantasına koyacaklarım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?