Ben ütüledim ama kimbilirne haldelrKızlar ben pijama takımlarını yıkadım ama ütülesem mi bilemedim. Hastane çantasında ütüsü yine bozulacak. Sizler nasl yaptiniz
Ben aylık kontrollere 83 lira veriyorum. Nts ye 15 lira. Doğumda sezeryan olacak 1450 olacak.Benim 28. Haftada öyleydi
Kafası aşağıya çok yakın olduğu için çalışmayı bırakmak zorunda kaldım
3 hafta yattım ebde resmen sadece
Son kontrolde yukarı çıkmıştı biraz
Şimdi daha rahatım
Dinlen yani bol bol
Alışverişleri de internetten yap boşver her şeyi
Ay sezaryen ne kadar ucuzmuş ya
Bizimki resmen 2.5 katı
Cnm herşey valizde benim. Sadece pişama takımını ütüleyip astım giderken koyacam çantayaKızlar ben pijama takımlarını yıkadım ama ütülesem mi bilemedim. Hastane çantasında ütüsü yine bozulacak. Sizler nasl yaptiniz
Ay vallahi benim içinde çok iyi olur. Ütülemesen koyayimBen ütüledim ama kimbilirne haldelrbosver ütuleme.
Ay maşallah ne güzel fiyatlarmışBen aylık kontrollere 83 lira veriyorum. Nts ye 15 lira. Doğumda sezeryan olacak 1450 olacak.
Ben iyiyim elhamdülillah, 3 gündür sancılarım var 100 leri görmeye başladı iğne ve hapla devam ediyoruz. Bebiiişn kilosuna bakmadı bidaha doktorum beni sürekli kontrol ediyor ama . Bebeğin pozisyonu uygun olmuyor . Sen nasılsınnSen nasılsın canım? Son durumun nedir. Bebiş kaç kilo oldu?
Ben ütüyü hijyen için yaptım vallaBen ütüledim ama kimbilirne haldelrbosver ütuleme.
Canım biraz kiyafet ayarlayabilmisler miydi gelirse?Ben iyiyim elhamdülillah, 3 gündür sancılarım var 100 leri görmeye başladı iğne ve hapla devam ediyoruz. Bebiiişn kilosuna bakmadı bidaha doktorum beni sürekli kontrol ediyor ama . Bebeğin pozisyonu uygun olmuyor . Sen nasılsınn
Ben de yeniler diye yaptım jijyen icin. Bi daha yapmam.Ben ütüyü hijyen için yaptım valla
Kırışık olup olmamaları hiç umrumda değil
Tabi tabi . Ben kendim yıkadım ütüledim çantamı iyi kötü hazırlamıştım eksikleriyle. İlk çıktığımda hastaneden hemen eksikleri tamamladık çok şükür . Ama dr um pazartesi 10 günlüğüne İngiltereye gidiyor inşallah 2 hafta daha dayanırızCanım biraz kiyafet ayarlayabilmisler miydi gelirse?
Yalnız her zmn yapman lazımBen de yeniler diye yaptım jijyen icin. Bi daha yapmam.
Canım bizim burada genel olarak fiyatlar 2 yi geçmiyor. Büyük şehire göre çok farklıAy maşallah ne güzel fiyatlarmış
Sigortadan filan mı acaba?
Kızlar ben pijama takımlarını yıkadım ama ütülesem mi bilemedim. Hastane çantasında ütüsü yine bozulacak. Sizler nasl yaptiniz
Ayy valla bende ütüyü düşünüyorum. Elim çantayı hazırlamaya gidiyor ama diyorum hepsi kırış kırış olacakBen ütüledim ama kimbilirne haldelrbosver ütuleme.
Inşallah canımTabi tabi . Ben kendim yıkadım ütüledim çantamı iyi kötü hazırlamıştım eksikleriyle. İlk çıktığımda hastaneden hemen eksikleri tamamladık çok şükür . Ama dr um pazartesi 10 günlüğüne İngiltereye gidiyor inşallah 2 hafta daha dayanırız
Yok yok güzelce paketlerinde hiç buruşmuyorAyy valla bende ütüyü düşünüyorum. Elim çantayı hazırlamaya gidiyor ama diyorum hepsi kırış kırış olacakçocuğun kıyafetleri de öyle kafayı yedim iyice
Sınra her yıkadığımızda ütülemşyoruz di miBen de yeniler diye yaptım jijyen icin. Bi daha yapmam.
Bebeninkiler kırışmıyo ya bi şey olmaz.Ayy valla bende ütüyü düşünüyorum. Elim çantayı hazırlamaya gidiyor ama diyorum hepsi kırış kırış olacakçocuğun kıyafetleri de öyle kafayı yedim iyice
Ne güzelCanım bizim burada genel olarak fiyatlar 2 yi geçmiyor. Büyük şehire göre çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?