Bebeninkileri evet. Kendiminkileri hayırSınra her yıkadığımızda ütülemşyoruz di mi
Maalesef ütülüyorsunuzSınra her yıkadığımızda ütülemşyoruz di mi
ÜffBebeninkileri evet. Kendiminkileri hayır
Tekrarlayayım bn herşeyi her daim ütülerim
Beni üzüyorsunuz bağyanlarMaalesef ütülüyorsunuz
Bin hirsiyi itilirimTekrarlayayım bn herşeyi her daim ütülerimütüsüz bana hiç güzel gelmiyor
Benim buyuk ihtimal sezeryan olucak ama dedigin gibi surekli baglanma durumu olursa maddi çöküş yasayabilirizDoğum zamanı sürekli nst ye bağlıyorlar normal doğumda
Ben ekstra hurç falan almadım hiç ya illa paketlemek mi gerekiyor ? Paketlemeden koysam olmuyor muYok yok güzelce paketlerinde hiç buruşmuyor
Ya bn doğum anında karıştırırsa eşim diye öyle paketledim yooo paket olmasa da olur nolcak güzelce katla koy misBen ekstra hurç falan almadım hiç ya illa paketlemek mi gerekiyor ? Paketlemeden koysam olmuyor mu
Kilitli poşet al bebenin eşyalarına.Ben ekstra hurç falan almadım hiç ya illa paketlemek mi gerekiyor ? Paketlemeden koysam olmuyor mu
Üzülme bağyanBeni üzüyorsunuz bağyanlar
Neden bu kadar ucuz, çok iyiymişBen aylık kontrollere 83 lira veriyorum. Nts ye 15 lira. Doğumda sezeryan olacak 1450 olacak.
Bana o kadar ekstra iş gibi geliyor ki bu düzenleme bavul hazırlama işi ayıp olmasa poşete koycam gitcem hastaneyeKilitli poşet al bebenin eşyalarına.
Poşete koyarsan buruşurBana o kadar ekstra iş gibi geliyor ki bu düzenleme bavul hazırlama işi ayıp olmasa poşete koycam gitcem hastaneye
DoğurtmuyorlarBen ekstra hurç falan almadım hiç ya illa paketlemek mi gerekiyor ? Paketlemeden koysam olmuyor mu
Ama daha hijyenik. Ben kendimde de çamaşırları koydum. Pijamaları olduğu gibi koydum neyse dış kıyafet dedim. Ama bebeninkileri takım takım poşetledim. Hem daha pratik olacak.Bana o kadar ekstra iş gibi geliyor ki bu düzenleme bavul hazırlama işi ayıp olmasa poşete koycam gitcem hastaneye
LannDoğurtmuyorlar
Bi de hemşireker filan cık cık kınıyor
Ben iyiyim elhamdülillah, 3 gündür sancılarım var 100 leri görmeye başladı iğne ve hapla devam ediyoruz. Bebiiişn kilosuna bakmadı bidaha doktorum beni sürekli kontrol ediyor ama . Bebeğin pozisyonu uygun olmuyor . Sen nasılsınn
Sen çok gülme doğurursun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?