Benimki kesin 40. Haftayı dolduracakSen çok gülme doğurursun sonra
Bn pijamayı bile koydum terliği koymadım onu da mı koysamAma daha hijyenik. Ben kendimde de çamaşırları koydum. Pijamaları olduğu gibi koydum neyse dış kıyafet dedim. Ama bebeninkileri takım takım poşetledim. Hem daha pratik olacak.
YaşasınDoğurtmuyorlar
Bi de hemşireker filan cık cık kınıyor
Bnce sen 42 bile görebilirsinBenimki kesin 40. Haftayı dolduracakBen erken geldin diyom ya
Ben de yanlış hesaplamışım hep yaBenimki kesin 40. Haftayı dolduracakBen erken geldin diyom ya
Yılın en hamarat annesiBn pijamayı bile koydum terliği koymadım onu da mı koysam
Yaşasınbeni doğurtcaklar keşkem bi de yanına ödül neyin verseler
Hahaaa sen Aralık 8-9 ben sana doğum tarihi veriyomBen de yanlış hesaplamışım hep ya
2 aralık 38 hafta oluyormuş
37 hafta kasım sonuymuş
37de doğuramam artık
38i beklemeliyim
Yılın en hamarat annesi
Tmm o zmn 12 olsun verdim gitti8-9 bana uymuyor
Olmaz
Ayrıca benim berbat bi beslenme düzenim var ya
Sağlıklı ama mutsuz edici
Poşete koyarsan buruşurkaçan kız bohçası gibi yap bari
Doğurtmuyorlar
Bi de hemşireker filan cık cık kınıyor
Tamam tamam sizin için paketleyeceğimAma daha hijyenik. Ben kendimde de çamaşırları koydum. Pijamaları olduğu gibi koydum neyse dış kıyafet dedim. Ama bebeninkileri takım takım poşetledim. Hem daha pratik olacak.
Ne yediğimi saymak istiyorum sanaTmm o zmn 12 olsun verdim gitti
Numara Bnde saldım ve ödem tutmaya başladım dr da diyor o kadar diyet yaptın son ay şişiricen kendini
Ay yok ben o 42 hafta olayında yumurtlamanın bilinmediği dönemler olduğunu düşünüyorum. Tamam son regle göre 42 yapıyordur ama yumurtlama bilinirken 42 olamaz cıksss.Bnce sen 42 bile görebilirsinpek acelecisin bağyannn
Bana anca yılın pisi ödülü gelirTamam tamam sizin için paketleyeceğimhemşirelerden madalya alırsam da sana armağan edeceğim giggles
Niye yemiyorum kestane yenirNe yediğimi saymak istiyorum sana
Eminim kimsenin gözü kalmaz
O derece iştah kapatıcı çünkü
Sabah yulaf lapası tarçınlı ve 2 tane kuru kayısı
Öğlen karnabahar yemeği sulu ve bi dilim ekmrk
Arada kuruyemil ve kefir yer içerim büyük ihtimalle
Arada bazen mısır cipsi gibi bi şey var kuruyemişçide satılıyor
Onunla kaçamak yapıyorum
Kestane çok yiyesim var ama korkumdan yiyemiyorum
Fiyatlar böyle cnm buradaNeden bu kadar ucuz, çok iyiymiş
Kabız yapar diye korkuyorumNiye yemiyorum kestane yenir
Bnce çok sağlıklı besleniyon
bn yulafı yoğurtlu ve ananaslı tarçınlı seviyom ananas da yiyemiyoz ya yemiyom rahim kaslarını gevşetiyor doğum için diye
Çok biliyon bağyannnAy yok ben o 42 hafta olayında yumurtlamanın bilinmediği dönemler olduğunu düşünüyorum. Tamam son regle göre 42 yapıyordur ama yumurtlama bilinirken 42 olamaz cıksss.
Yspsaydın dicek şekerimKabız yapar diye korkuyorum
Yoksa bi tepsi kestane gömebilirim
Sağlıklı evet ama
Bi sor bakalım bu kadsr sağlıklı olmak istiyor muyum
İlerde oğlum gelinin tarafını tutarsa senin için aylarca cilt bakımı yapmadım, kahve içmedim, sağlıklı beslendim bu muydu karşılığı diyeceğim
Tabi ki çok biliyorum.Çok biliyon bağyannn
Zorla erken doğurcan heee
Sen bu hızla ve istekle min 40-41 arası doğurcan
Oh sağlıkla gelsinler ya.Çantaya yerleşmek üzere hazırlarEki Görüntüle 2938147
Demekki bilmiyon hahaaaTabi ki çok biliyorum.
Dün doktor diyo ki ağrın kasılman var mı? Ben de arada oluyo galiba kasilma dedim. O da diyo ki olsa bilirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?