- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Aynen canım yaa. Çok şükürOh sağlıkla gelsinler ya.Valla cok şükür topikte herkes bu aşamaya geldi ya artık.
O papyonlu olan foto için miÇantaya yerleşmek üzere hazırlarEki Görüntüle 2938147
Yapsaydım da ekmek beyinli olsaydı çocuk sonraYspsaydın dicek şekerim
Aman ye gitsin senin olucam diyince oluyon zaten artık yürüyon da ye bn de severim de ne zmn çıkar acep
Aynen canım. İnş nasip olursa öyle düşünüyorum.O papyonlu olan foto için misağlıkla giysin
Heee şimdi tutar sonra bilememY
Yapsaydım da ekmek beyinli olsaydı çocuk sonra
Keyfimden yapmıyorum sanki
Kıymet bilecek banane
Anasını tutacak hep
E var benim yaşadığım yerde
Sokakta satıyorlar hem pişmiş hem pişmemiş
Kabız yapar diye korkuyorum
Yoksa bi tepsi kestane gömebilirim
Sağlıklı evet ama
Bi sor bakalım bu kadsr sağlıklı olmak istiyor muyum
İlerde oğlum gelinin tarafını tutarsa senin için aylarca cilt bakımı yapmadım, kahve içmedim, sağlıklı beslendim bu muydu karşılığı diyeceğim
Yüksek olunca riskli oluyor o yüzden sen anlamayabilirsinHanımlar bugün benim de doktor kontrolüm vardı. Bebek iyi şükür haftasıyla uyumlu, bir de saçlı olacakmışAma doktorun kliniğinde iki kere tansiyonum 13/8 çıktı, yüksek dediler. Sonra hastaneye gittim 32. hafta çalışabilir raporu için, onu hastane veriyormuş. Orda da nstye sokup tansiyonumu ölçtüler. Tansiyonum bu sefer 12/9 çıktı, doktor ona da yüksek dedi, bir 10 dakika dinlenip tekrar ölçülmesini istedi, o zaman da yüksek çıkarsa kan idrar tahlili bir de kardiyolojiye yönlendirecekti. Bu sefer de 12/7 çıktı, normal dediler şükür. Ama ben kendimi iyi hissediyorum, bilmiyorum doktor değilim sonuçta ama biraz abartmıyorlar mı çok mu yüksek gerçekten? Sizce nasıl?
Yaaa Bnm hiç canım çekmiyorKestane mi çıktı
Ne görsem duysam canım çekiyor
Ben bütün şarküteri ürünlerini yedim oğlum yüzüme bakmasa da olur
Evet Allah korusun, hiç tansiyon sorunum olmadı, o yüzden şaşırdım.Yüksek olunca riskli oluyor o yüzden sen anlamayabilirsin
Gebelik zehirlenmesi filan oluyor
Tabi oğlum yaşlı başlı kadın bi başıma mı durayım deseydinHeee şimdi tutar sonra bilemem
Geçen oğlum diyor sen bizle mi kalırsın evlenince dedim ne işim var sizde ohh dedi
Valla bence çıktı ama herkes şaşırınca bilemedim şimdiKestane mi çıktı
Kapı dışarı çıkmayınca böyle oluyor herhaldeTabi oğlum yaşlı başlı kadın bi başıma mı durayım deseydin
Valla bence çıktı ama herkes şaşırınca bilemedim şimdi
Benzeyen başka bi ürün de tok ki karıştırdım desem
Bana bi torba kestane geldi kalorisini göze alıp da pişiremiyorum bi türlü erteliyorum güya ama bu akşam için de tatlı yaptımKestane mi çıktı
O zaman sen bilmiyor olabilirsinKapı dışarı çıkmayınca böyle oluyor herhalde
Bana bi torba kestane geldi kalorisini göze alıp da pişiremiyorum bi türlü erteliyorum güya ama bu akşam için de tatlı yaptım
Ben tatlıya düşüyorum sürekli ye tatlıyı doğur atlıyı dedikleri doğru galiba
Magnezyum 170₺ miBen muayene ücreti 200 tl ödüyorum, bacağım ağrıyordu ona da magnezyum yazdı direkt doktorun kliniğinden aldım o da 170 tl, maynezyum kullananlar sizde o kadar çok verdiniz mi, ne kadar pahalı öyle
Hastanede rapor kaydı açtırmaya 100 tl verdim, nstye de 5 tl. En ucuz nst benim oldu heralde5 tl nedir ya almasaydın olmazdı sanki. Bugün yani 500 tl ye yakın gitti, her şeye para.
Sanıyorum düşme eğiliminde olmalı bu dönem o yüzden yüksek bulmuşlardır. 10/6 9/5 filan benim. Ki normalim de buydu hep.Hanımlar bugün benim de doktor kontrolüm vardı. Bebek iyi şükür haftasıyla uyumlu, bir de saçlı olacakmışAma doktorun kliniğinde iki kere tansiyonum 13/8 çıktı, yüksek dediler. Sonra hastaneye gittim 32. hafta çalışabilir raporu için, onu hastane veriyormuş. Orda da nstye sokup tansiyonumu ölçtüler. Tansiyonum bu sefer 12/9 çıktı, doktor ona da yüksek dedi, bir 10 dakika dinlenip tekrar ölçülmesini istedi, o zaman da yüksek çıkarsa kan idrar tahlili bir de kardiyolojiye yönlendirecekti. Bu sefer de 12/7 çıktı, normal dediler şükür. Ama ben kendimi iyi hissediyorum, bilmiyorum doktor değilim sonuçta ama biraz abartmıyorlar mı çok mu yüksek gerçekten? Sizce nasıl?
Ben muayene ücreti 200 tl ödüyorum, bacağım ağrıyordu ona da magnezyum yazdı direkt doktorun kliniğinden aldım o da 170 tl, maynezyum kullananlar sizde o kadar çok verdiniz mi, ne kadar pahalı öyle
Hastanede rapor kaydı açtırmaya 100 tl verdim, nstye de 5 tl. En ucuz nst benim oldu heralde5 tl nedir ya almasaydın olmazdı sanki. Bugün yani 500 tl ye yakın gitti, her şeye para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?