- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Şimdi baktım kutuya calcium ağırlıklıymış aslında, içinde magnezyumda varmış. Forever Calcium adı.Hangi magnezyum eczanede belki daha uygundur. Magnezyum diasporal şase kullanıyorum 115.
Şimdi baktım kutuya calcium ağırlıklıymış aslında, içinde magnezyumda varmış. Forever Calcium adı.
Benim o kadar düşük olmuyordu zaten hiç, hep 12/7 o civarlarda olurduSanıyorum düşme eğiliminde olmalı bu dönem o yüzden yüksek bulmuşlardır. 10/6 9/5 filan benim. Ki normalim de buydu hep.
Benim doktorum da pahali bisey istemisti sonra onu bulamadim Aile hekimime yazdirdim bi taneBen muayene ücreti 200 tl ödüyorum, bacağım ağrıyordu ona da magnezyum yazdı direkt doktorun kliniğinden aldım o da 170 tl, maynezyum kullananlar sizde o kadar çok verdiniz mi, ne kadar pahalı öyle
Hastanede rapor kaydı açtırmaya 100 tl verdim, nstye de 5 tl. En ucuz nst benim oldu heralde5 tl nedir ya almasaydın olmazdı sanki. Bugün yani 500 tl ye yakın gitti, her şeye para.
Yaaa iyiymiş, ben uğraşmamak için direkt onu aldım, belki bende daha uygun bulabilirdimBenim doktorum da pahali bisey istemisti sonra onu bulamadim Aile hekimime yazdirdim bi tanedoktorum o da olur hepsi ayni dedi ve 5kurus odemedim
SSK var mı ? Niye o kadar magnezyum ? Magosit ve parol + d vitamini damlaya 40 lira verdim dün . Ayrıca raporlama ya ne alaka ücret alıyorlar ? Hastane ücretine dahil o bizimkinde . Ayrıca doktorun kendi kliniği tabiki anlasmalidir o ilaçla ve kakalamaya çalışmış şahsi görüşüm yani altı üstü magnezyum aynı etkiye sahiptir çok fazla değil mi ?Ben muayene ücreti 200 tl ödüyorum, bacağım ağrıyordu ona da magnezyum yazdı direkt doktorun kliniğinden aldım o da 170 tl, maynezyum kullananlar sizde o kadar çok verdiniz mi, ne kadar pahalı öyle
Hastanede rapor kaydı açtırmaya 100 tl verdim, nstye de 5 tl. En ucuz nst benim oldu heralde5 tl nedir ya almasaydın olmazdı sanki. Bugün yani 500 tl ye yakın gitti, her şeye para.
Yaaa bi susar mısınııız
Bilmiyom doktor degilim deseydinTabi ki çok biliyorum.
Dün doktor diyo ki ağrın kasılman var mı? Ben de arada oluyo galiba kasilma dedim. O da diyo ki olsa bilirdin.
Yok ben pimpirikliyim hala o konuda ya bildiğim yerden yiyorum ya da kendi yaptığımı yiyorum5-6 tane iyidir. Fazlası tıkıyor beni.
2-3 haftadır ben de tatlıya düştüm. Öncesinde düşünürdüm kremasında çiğ yumurta var mı diye. Düşünmeden yiyorum ne canım isterse
Yani bilemiyorum verdiği ilaç aslında calcium ağırlıklı, demin trendyola baktım 185 tl, 15 tl daha uyguna almış olmuşum aslındaSSK var mı ? Niye o kadar magnezyum ? Magosit ve parol + d vitamini damlaya 40 lira verdim dün . Ayrıca raporlama ya ne alaka ücret alıyorlar ? Hastane ücretine dahil o bizimkinde . Ayrıca doktorun kendi kliniği tabiki anlasmalidir o ilaçla ve kakalamaya çalışmış şahsi görüşüm yani altı üstü magnezyum aynı etkiye sahiptir çok fazla değil mi ?
Dogumun içinde olur o zaman diye düşünüyorum ama bizim hastaneye keşke sorsaydınBenim buyuk ihtimal sezeryan olucak ama dedigin gibi surekli baglanma durumu olursa maddi çöküş yasayabiliriz
Poşeti nerden alacağız? Kilitli poşet mi ?Ama daha hijyenik. Ben kendimde de çamaşırları koydum. Pijamaları olduğu gibi koydum neyse dış kıyafet dedim. Ama bebeninkileri takım takım poşetledim. Hem daha pratik olacak.
Kiz marketlerde varPoşeti nerden alacağız? Kilitli poşet mi ?
yok ben daha gelemedimOh sağlıkla gelsinler ya.Valla cok şükür topikte herkes bu aşamaya geldi ya artık.
Evet kilitli marketlerde var.Poşeti nerden alacağız? Kilitli poşet mi ?
Çabul ol amaayok ben daha gelemedim
Kız Allah seni bütün marketlerde varPoşeti nerden alacağız? Kilitli poşet mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?