2021 Aralık Anneleri

Benim doktorum da pahali bisey istemisti sonra onu bulamadim Aile hekimime yazdirdim bi tane doktorum o da olur hepsi ayni dedi ve 5kurus odemedim

SSK var mı ? Niye o kadar magnezyum ? Magosit ve parol + d vitamini damlaya 40 lira verdim dün . Ayrıca raporlama ya ne alaka ücret alıyorlar ? Hastane ücretine dahil o bizimkinde . Ayrıca doktorun kendi kliniği tabiki anlasmalidir o ilaçla ve kakalamaya çalışmış şahsi görüşüm yani altı üstü magnezyum aynı etkiye sahiptir çok fazla değil mi ?

Yani bilemiyorum verdiği ilaç aslında calcium ağırlıklı, demin trendyola baktım 185 tl, 15 tl daha uyguna almış olmuşum aslında Hastaneden bir doktora gitseydim bendende ayriyetten rapor parası almazlardı belkide. Doktorun kendi muayenesi var ona gidiyorum. Ama yinede bir kağıt için o kadar para almaları, insan kendini soyulmuş hissediyor. Ama ne bileyim el mecbur gidiyoruz özele. Sisteme bakıyorum, devlet hastanesine randevu bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…