2021 Aralık Anneleri

Ayyy uyumuşum içerden zıplama hissiyle sıçradım uyandım mübarek ip atlıyor sanırım iki dk kestirme yapalım dedik izin de yok kendi istediği gibi uyuyor Bnde onu uyutmicem

merve doğurmaya niyetli senin daha ortada bişi yok
valla ben ilkinde de 35 36 gibi hazırlamıştım. merveyi tutun bayılmasın
şimdi gerçekten vakit bulamıyorum. cumartesi yarım gün olsa da haftanın 6 günü çalışıyorum. oğlum 1.sınıf onun ödevi okuması vs. derken bi bakıyorum bi hafta daha bitmiş

Ay ilk bebe birinci sınıfsa hele bi şey demiyorum.

Gece uyuma hazırla şaka şaka Allah kolaylık versin

Karnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zaman eger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorumarasi az olsun yas da alip basini gitmesin

Karnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zaman eger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorumarasi az olsun yas da alip basini gitmesin
Ben tek çocukla yoluma devam edeceğim sanırım bünyemin kaldıracağını sanmıyorum

Ben tek çocukla yoluma devam edeceğim sanırım bünyemin kaldıracağını sanmıyorum
Kardessiz bu dunya cekilir mi ya ben de cok mirmir bi insanim aslinda ama kardes cok onemli bisey bence yaslilikta da tek cocuga yuklenmeyelim birbiriyle donusumlu gelsinler pazarligimizi duzmeye

Kızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Bizde 1 numara sleepy aaldık ya 200 tane

Kardessiz bu dunya cekilir mi ya ben de cok mirmir bi insanim aslinda ama kardes cok onemli bisey bence yaslilikta da tek cocuga yuklenmeyelim birbiriyle donusumlu gelsinler pazarligimizi duzmeye
Ben yaşlılık kısmını henüz düşünmedim yani tek çocuğa güzel imkanlar sunabilirim ama iki olursa bir şeyleri eksik yapmak zorunda kalırım diye düşünüyorum. bakalım ama fikrim değişirse en az 7-8 yılı var benim için.

Benim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…