Artık 1 ay kaldı diyebiliyorum. 35. Haftadayım.merve doğurmaya niyetli senin daha ortada bişi yok
vakitim yok anacım. geçen hafta sonu etiket kesme levelini tamamladım. bu hafta sonu niyet ettim yıkamaya.Çabul ol amaa
Hayırlı vakitte gelsinArtık 1 ay kaldı diyebiliyorum. 35. Haftadayım.ki biliyosun ben 2 3 hafta sonraya bekliyorum.
Bu bn niyet ede ede sonra bütün işi bi haftada bitirdimvakitim yok anacım. geçen hafta sonu etiket kesme levelini tamamladım. bu hafta sonu niyet ettim yıkamaya.
Ingaa ıngaa diyen biri olursa görürsün.vakitim yok anacım. geçen hafta sonu etiket kesme levelini tamamladım. bu hafta sonu niyet ettim yıkamaya.
valla ben ilkinde de 35 36 gibi hazırlamıştım. merveyi tutun bayılmasınmerve doğurmaya niyetli senin daha ortada bişi yok
nayır nolamazIngaa ıngaa diyen biri olursa görürsün.
Ay ilk bebe birinci sınıfsa hele bi şey demiyorum.valla ben ilkinde de 35 36 gibi hazırlamıştım. merveyi tutun bayılmasın
şimdi gerçekten vakit bulamıyorum. cumartesi yarım gün olsa da haftanın 6 günü çalışıyorum. oğlum 1.sınıf onun ödevi okuması vs. derken bi bakıyorum bi hafta daha bitmiş
Gece uyuma hazırlavalla ben ilkinde de 35 36 gibi hazırlamıştım. merveyi tutun bayılmasın
şimdi gerçekten vakit bulamıyorum. cumartesi yarım gün olsa da haftanın 6 günü çalışıyorum. oğlum 1.sınıf onun ödevi okuması vs. derken bi bakıyorum bi hafta daha bitmiş
Şeyyy Bnm de orta 1 oluyor muAy ilk bebe birinci sınıfsa hele bi şey demiyorum.
Nayn senin sıpan büyükŞeyyy Bnm de orta 1 oluyor mu
Normal bildiğimiz kilitli poşet mi yoksa başka bi adı varmi ondan sordum ?Kiz marketlerde var
Şok markette var hatta yakinindaysa
Ben tek çocukla yoluma devam edeceğim sanırım bünyemin kaldıracağını sanmıyorumKarnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zamaneger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorum arasi az olsun yas da alip basini gitmesin
Kardessiz bu dunya cekilir mi yaBen tek çocukla yoluma devam edeceğim sanırım bünyemin kaldıracağını sanmıyorum
Bizde 1 numara sleepy aaldık ya 200 taneKızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Yok normal poset.Normal bildiğimiz kilitli poşet mi yoksa başka bi adı varmi ondan sordum ?
Ben yaşlılık kısmını henüz düşünmedimKardessiz bu dunya cekilir mi yaben de cok mirmir bi insanim aslinda ama kardes cok onemli bisey bence yaslilikta da tek cocuga yuklenmeyelim birbiriyle donusumlu gelsinler pazarligimizi duzmeye
Benim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyiiKarnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zamaneger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorum arasi az olsun yas da alip basini gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?