20 güne bitircez 1 numaralı dert etme dostum.Bizde 1 numara sleepy aaldık ya 200 tane
Çok küçük oluyor dediler gaz derdi olmasında yapsın kakasını bitsin 20 güne razıyım dostum20 güne bitircez 1 numaralı dert etme dostum.
Bende 3. Yü yapacam belki kız olur yaaBenim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyii
Bana öyle şeyler demeyin kızıyorum ben.Bende 3. Yü yapacam belki kız olur yaa
Yani ben öyle hesaplayıp aldım. Ilk 20 gün 1 kullanır. Ona da 200 adet gerekir diye. Günde ortalama 10 bez dediler. Daha önce de sığamayacak gibi olmaz sanırım yav.Çok küçük oluyor dediler gaz derdi olmasında yapsın kakasını bitsin 20 güne razıyım dostum
Aradaki yas farki ne kadar az olursa o kadar sıkıntı az oluyorBenim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyii
Yani ben öyle hesaplayıp aldım. Ilk 20 gün 1 kullanır. Ona da 200 adet gerekir diye. Günde ortalama 10 bez dediler. Daha önce de sığamayacak gibi olmaz sanırım yav.
Ben hesap yapmadan aldım bakalım sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bez olsun amannnn
Nie kızzsBana öyle şeyler demeyin kızıyorum ben.
Imkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemliBen yaşlılık kısmını henüz düşünmedimyani tek çocuğa güzel imkanlar sunabilirim ama iki olursa bir şeyleri eksik yapmak zorunda kalırım diye düşünüyorum. bakalım ama fikrim değişirse en az 7-8 yılı var benim için.
2 sene iyidir 2 sene. 3yas ara guzel oluyorBenim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyii
Bakıcaz bakalım o kadar kalmış mı yımırtamImkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemliAma 7-8 yil da cok rahata alistiktannsonra bi daha istemeyiz bence hamilelikti dogumdu
2 sene iyidir 2 sene. 3yas ara guzel oluyor
Öyle işte kızıyom ben evladi cinsiyer belirterek istemelere bana günah geliyo.Nie kızzs
Doğunca onu düşün şekerimKarnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zamaneger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorum arasi az olsun yas da alip basini gitmesin
Ütüyü kırışıklıklar için değil, mikrobu kırılsın diye yapıyoruz. Çantanın içine koyup ağzını hiç açmadığınız sürece temiz kalır, rahat edersinKızlar ben pijama takımlarını yıkadım ama ütülesem mi bilemedim. Hastane çantasında ütüsü yine bozulacak. Sizler nasl yaptiniz
Bnm gibi yapın 10 yılImkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemliAma 7-8 yil da cok rahata alistiktannsonra bi daha istemeyiz bence hamilelikti dogumdu
Allah dua ederken tasarruf edilmesini istemez. Sonuçta Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Ne istiyorsan ayrıntılı iste, O en güzeli neyse onu verir zaten.Öyle işte kızıyom ben evladi cinsiyer belirterek istemelere bana günah geliyo.
Ben en fazla 3 ay dayanırım ütüye. Sonra salarım diye düşünüyorum. Belki de daha erkenTekrarlayayım bn herşeyi her daim ütülerimütüsüz bana hiç güzel gelmiyor
Yaşayıp göreceğiz bakalımImkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemliAma 7-8 yil da cok rahata alistiktannsonra bi daha istemeyiz bence hamilelikti dogumdu
Senin yolundan ilerleyeceğimBnm gibi yapın 10 yılyada yapmayın
Cıks benim kafam öyle çalışmıyoAllah dua ederken tasarruf edilmesini istemez. Sonuçta Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Ne istiyorsan ayrıntılı iste, O en güzeli neyse onu verir zaten.
Bulaştı mı gittimiyorBen en fazla 3 ay dayanırım ütüye. Sonra salarım diye düşünüyorum. Belki de daha erken
İç çamaşırları kurutmaya atarım zaten. Orada kuruyan çamaşıra ütü gerekmiyor. O sıcakla tüm mikropları öldüğü için.Bulaştı mı gittimiyoraslında özellikle iç çamaşır ütülenmeli mikroplar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?