2021 Aralık Anneleri

Çok küçük oluyor dediler gaz derdi olmasında yapsın kakasını bitsin 20 güne razıyım dostum
Yani ben öyle hesaplayıp aldım. Ilk 20 gün 1 kullanır. Ona da 200 adet gerekir diye. Günde ortalama 10 bez dediler. Daha önce de sığamayacak gibi olmaz sanırım yav.

Imkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemli Ama 7-8 yil da cok rahata alistiktannsonra bi daha istemeyiz bence hamilelikti dogumdu
Benim de aşıri acil yapmam lazım yımırtalarım bitiyii
2 sene iyidir 2 sene. 3yas ara guzel oluyor

Imkan noktasinda kesinlikle haklisin. Ikisine de ayni sartlari sunabilmem cok onemli Ama 7-8 yil da cok rahata alistiktannsonra bi daha istemeyiz bence hamilelikti dogumdu

Bakıcaz bakalım o kadar kalmış mı yımırtam

Karnimizdakiler 1.sinifa baslamadan ikinciyi yapmak lazim o zaman eger bu bebito uysal olursa 2 seneye yeni bebek yaparim diyorumarasi az olsun yas da alip basini gitmesin
Doğunca onu düşün şekerim bn 1. Sınıf olsun dedim orta 1e denk geldik anca biraz daha beklesem lise 1 de anca

Kızlar ben pijama takımlarını yıkadım ama ütülesem mi bilemedim. Hastane çantasında ütüsü yine bozulacak. Sizler nasl yaptiniz
Ütüyü kırışıklıklar için değil, mikrobu kırılsın diye yapıyoruz. Çantanın içine koyup ağzını hiç açmadığınız sürece temiz kalır, rahat edersin

Bnm gibi yapın 10 yıl yada yapmayın

Öyle işte kızıyom ben evladi cinsiyer belirterek istemelere bana günah geliyo.
Allah dua ederken tasarruf edilmesini istemez. Sonuçta Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Ne istiyorsan ayrıntılı iste, O en güzeli neyse onu verir zaten.

Ben en fazla 3 ay dayanırım ütüye. Sonra salarım diye düşünüyorum. Belki de daha erken
Bulaştı mı gittimiyor aslında özellikle iç çamaşır ütülenmeli mikroplar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…