2021 Aralık Anneleri

Yani ben öyle hesaplayıp aldım. Ilk 20 gün 1 kullanır. Ona da 200 adet gerekir diye. Günde ortalama 10 bez dediler. Daha önce de sığamayacak gibi olmaz sanırım yav.

Seninki sığmayacak gibi olabilir bizimkiler sığar.

Oh sağlıkla gelsinler ya. Valla cok şükür topikte herkes bu aşamaya geldi ya artık.
Ben gelmedim daha yıkayıp yerleştirecek kadar kıyafet almadım daha Benim daha çok en son ben doğurcam galiba relaks takılıyorum ondan

Benim 5 yaşındaki kızım bile evlenince uzak ev tutacak eşi izin verirse gelecek sen ne diyosun

Kestaneli çıkalı bayagi oldu ya ben iki defa yedim galiba.

Ben internetten aldım doktorum istediğini alabilirsin dedi. Aldığım venatura marka elementel 140 mg magnezyum içeriyor 60 lira civarına aldım. Yalnız tekrar alsam wellcare de çıkarmış onun 200 mg oranı onu alırım. Fiyati da 70 civari sanırım. Kramplarım geçti gibi 1 hafta olmadı başlayalı.

Yaaa iyiymiş, ben uğraşmamak için direkt onu aldım, belki bende daha uygun bulabilirdim
Önceki magositti benim doktorun yazdığı o pek etkili olmadı bende. Bir de saşe yazmıştı en basta ben öyle içemiyorum diye magosit almıştım ama dediğim gibi pek etkisi olmadı. Simdi kullandığım iyi gibi bakalım

İç çamaşırları kurutmaya atarım zaten. Orada kuruyan çamaşıra ütü gerekmiyor. O sıcakla tüm mikropları öldüğü için.
Şeyyy bn herşeyi kurutmaya atarım bide üstüne ütü

Babuşlar her ayağa kalkışta kasılma yaşıyom bence ben karnım top gibi oluyo sertlesiyo. O yüzden bugün bi sey yapmıyom pek yatış.
Yaaa yat kalkma çok olursa dr bi git nst yapsınlar

Bez olarak hangi markayi tercih ettiniz kilo araliklari ayni gibi ama boyutlari farkliymis. Birde 1 numarane kadar sure kullaniliyor kac tane alsam yeterli olur alerji yapar mi diye az almak istiyorum ama hemen biterse ortada kalmayalim

Bugün kızımın okulu yakınlarda büyük bir park var küresel ısınma için etkinlik yaptılar. Uzun zamandır yürüyüş yapmamıştım hava da güzeldi çarptı beni Üstümde bir ağırlık var pert oldum arabayla gittiğim halde iki adım yürüyüşte Yatıyorum ben de şu an valla. Çocukları gelince yedirdim babalarına da dedim yemekler var kendin hallet benden bu kadar

Abooo bu çocuklardan korkulur hee
Geçen yıl gittiği kreşte bir çocukla evlenme planı yapıyordu o zaman anlattı bana bunları. Buralardan tut diyorum uzak olacak arabayla geleceğim diyor Eşini de bahane ediyor izin verirse gelecekmiş hanımefendi. Biz bunlara hiç bel bağlamayalım hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…