- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Yani ben öyle hesaplayıp aldım. Ilk 20 gün 1 kullanır. Ona da 200 adet gerekir diye. Günde ortalama 10 bez dediler. Daha önce de sığamayacak gibi olmaz sanırım yav.
Yok kıız benimki de bu sefer aşıri çıkmadı. B BitterCikilata 5 kilo doğurcak onunki sığmazSeninki sığmayacak gibi olabilirbizimkiler sığar.
Ben gelmedim daha yıkayıp yerleştirecek kadar kıyafet almadım dahaOh sağlıkla gelsinler ya.Valla cok şükür topikte herkes bu aşamaya geldi ya artık.
Benim 5 yaşındaki kızım bile evlenince uzak ev tutacak eşi izin verirse gelecek sen ne diyosunHeee şimdi tutar sonra bilemem
Geçen oğlum diyor sen bizle mi kalırsın evlenince dedim ne işim var sizde ohh dedi
Bizde de anca Eminönü’nde filan oraya pişmiş kim gitçek kocam bey gelsin öyle giderim belkim
Bn hiç canımın bişi istemiyor istediği tek şey hamur işi kim yapacak diyom yemiyom
Kestaneli çıkalı bayagi oldu ya ben iki defa yedim galiba.Heee şimdi tutar sonra bilemem
Geçen oğlum diyor sen bizle mi kalırsın evlenince dedim ne işim var sizde ohh dedi
Bizde de anca Eminönü’nde filan oraya pişmiş kim gitçek kocam bey gelsin öyle giderim belkim
Bn hiç canımın bişi istemiyor istediği tek şey hamur işi kim yapacak diyom yemiyom
Ben internetten aldım doktorum istediğini alabilirsin dedi. Aldığım venatura marka elementel 140 mg magnezyum içeriyor 60 lira civarına aldım. Yalnız tekrar alsam wellcare de çıkarmış onun 200 mg oranı onu alırım. Fiyati da 70 civari sanırım. Kramplarım geçti gibi 1 hafta olmadı başlayalı.Ben muayene ücreti 200 tl ödüyorum, bacağım ağrıyordu ona da magnezyum yazdı direkt doktorun kliniğinden aldım o da 170 tl, maynezyum kullananlar sizde o kadar çok verdiniz mi, ne kadar pahalı öyle
Hastanede rapor kaydı açtırmaya 100 tl verdim, nstye de 5 tl. En ucuz nst benim oldu heralde5 tl nedir ya almasaydın olmazdı sanki. Bugün yani 500 tl ye yakın gitti, her şeye para.
Bebişin ayağa kalkmana izin vermiyorBabuşlar her ayağa kalkışta kasılma yaşıyom bence ben karnım top gibi oluyo sertlesiyo. O yüzden bugün bi sey yapmıyom pek yatış.
Önceki magositti benim doktorun yazdığı o pek etkili olmadı bende. Bir de saşe yazmıştı en basta ben öyle içemiyorum diye magosit almıştım ama dediğim gibi pek etkisi olmadı. Simdi kullandığım iyi gibi bakalımYaaa iyiymiş, ben uğraşmamak için direkt onu aldım, belki bende daha uygun bulabilirdim
Şeyyy bn herşeyi kurutmaya atarım bide üstüne ütüİç çamaşırları kurutmaya atarım zaten. Orada kuruyan çamaşıra ütü gerekmiyor. O sıcakla tüm mikropları öldüğü için.
Ben de 2 3 gündür öyleyimBabuşlar her ayağa kalkışta kasılma yaşıyom bence ben karnım top gibi oluyo sertlesiyo. O yüzden bugün bi sey yapmıyom pek yatış.
Yoooo 5 mi dr dedi 3.700 doğar 4 e bırakmayız
Yaaa yat kalkma çok olursa dr bi git nst yapsınlarBabuşlar her ayağa kalkışta kasılma yaşıyom bence ben karnım top gibi oluyo sertlesiyo. O yüzden bugün bi sey yapmıyom pek yatış.
Abooo bu çocuklardan korkulur heeBenim 5 yaşındaki kızım bile evlenince uzak ev tutacak eşi izin verirse gelecek sen ne diyosun
Bebişin ayağa kalkmana izin vermiyorbugün doktor bana böyle söyledi, olabildiğince dinlen
Ben de 2 3 gündür öyleyim
Dururken sorun yok. Kendime yemek ısıtırken filan gecmedi mesela oturttu illa.Yaaa yat kalkma çok olursa dr bi git nst yapsınlar
Geçen yıl gittiği kreşte bir çocukla evlenme planı yapıyordu o zaman anlattı bana bunları. Buralardan tut diyorum uzak olacak arabayla geleceğim diyorAbooo bu çocuklardan korkulur hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?