2021 Aralık Anneleri

Bakalım benimki işe yarayacak mı, o kadar para verdiğimize göre işe yarasa bari

Geçer mi ki.. Hep böyle olursa zor yav.
Geçer inşallah valla böyle zor dediğin gibi biraz dinlenip durumu izlemek lazım. Bu hafta ultrasonda bebiş daha yukarıdaydı erken doğum gibi bir durum beklemiyoruz demişti o yüzden ürkütmüyor ama zorluyor

Bakalım benimki işe yarayacak mı, o kadar para verdiğimize göre işe yarasa bari
Yarar inşallah. Ben takviyelere biraz meraklıyımdır hasta olan kızıma falan çok araştırır uygun bulduğumu alırım. D vitamini, magnezyum, multivitamin falan aldım en son bayagi tuttu. Eşim diyor inşallah kullanırsın da tek alalım Bazen alıp bekleyenler oluyor ondan diyor o da. Verdiğimiz paraya değil de dediğin gibi ise yarasa tek helal olsun diyoruz

Geçer inşallah valla böyle zor dediğin gibi biraz dinlenip durumu izlemek lazım. Bu hafta ultrasonda bebiş daha yukarıdaydı erken doğum gibi bir durum beklemiyoruz demişti o yüzden ürkütmüyor ama zorluyor
Olur mu olur ama kasılma olur bebe kanala girmez ama doğum başlar belki rahim ağzı filan açılıp. benimki de çok yukarda ve ters zaten.

Dogum icin fiyat aldiniz mi fiyatlar cok yuksek gibi benim hastane 4 bin dedi
Biz tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık 7000 lira civarına. 8 muayene, doğum, standart tahliller, ilk muayeneler dahildi içine. 1500 civarına da devlet iade ediyor, 5500 civarına gelmiş oldu hepsi ekstra bişey çıkmazsa.

Benim de totalde 8bin civarı oluyor ama bana hep doğum çok pahalı çok pahalı diyorlardı ben de sanıyordum ki 15 20 bini gözden çıkarmalıyız. O yüzden bana uygun geldi ölümü görüp sıtmaya razı olmak

Babuşlar her ayağa kalkışta kasılma yaşıyom bence ben karnım top gibi oluyo sertlesiyo. O yüzden bugün bi sey yapmıyom pek yatış.
Yat bence de. Bugün yordun mu kendini ondan olabilir? Ben dayanamıyorum evde ayakta çok iş yapınca falan uzanmam gerekiyor.

Olur mu olur ama kasılma olur bebe kanala girmez ama doğum başlar belki rahim ağzı filan açılıp. benimki de çok yukarda ve ters zaten.
Kız sen ne biçim şeyler biliyorsun Deme öyle deme deme Ay ne bileyim o zaman biraz gözlemleyelim 5 dkda bir 10 dk bir olup rahatsız ederse alırız bi dal nst

ben 2 ay önce sormuştum hastaneye 3500 dediler sezeryan için. Ben 5000 tl falandır diye düşünmüştüm o yüzden bana çok gelmedi. Ama 2 ay oluyor soralı inşallah zam yapmamışlardır

Bizim ki daha manita işlerine başlamadı başlayınca görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…