Sallanır durmuyor. Sallanabilmesi önemli bence. Buna ihtiyaç duyabiliriz. Ben sunu aldım.Kizlar ben henüz beşik yatak filan bakmadım bu fotodakiler nasıl oluyor , cocuk odasi icin mi bunlar sallanir bir yanı yok dimi bunun ?
Çocuk odası için mi derken, yatak odası takımının bir parçası mı demek istedim bu arada. Yoksa tek parça mıKizlar ben henüz beşik yatak filan bakmadım bu fotodakiler nasıl oluyor , cocuk odasi icin mi bunlar sallanir bir yanı yok dimi bunun ?
tek mi takım mı yazmıyor muÇocuk odası için mi derken, yatak odası takımının bir parçası mı demek istedim bu arada. Yoksa tek parça mı
Bnde değilimdeBaşak burcuyum ama o kadar obsesif değilim çok şükür
Sallanmıyor dimi, baya mobilya bu yaa doğru satışı tek ama.tek mi takım mı yazmıyor mu
Sallanana benzemiyor sallanır olursa daha kolay olur uydurmak için
Sallananlar az çok belli olur ve özelliklerinde yazar bu dümdüz bişi hiç sallamaya yer yok çıkıntı filanSallanmıyor dimi, baya mobilya bu yaa doğru satışı tek ama.
Peki bu park beşikler sallanıyor mu?Sallananlar az çok belli olur ve özelliklerinde yazar bu dümdüz bişi hiç sallamaya yer yok çıkıntı filan
Yok bi kac haftam daha var yaa evrene gönderdiğim enerjiye göre
Ayaklarına takılan aparatları oluyor sallanabiliyorPeki bu park beşikler sallanıyor mu?
Bizimki 8 bin dedi vallaDogum icin fiyat aldiniz mi fiyatlar cok yuksek gibi benim hastane 4 bin dedi
Abuuv beterin beteri var demekki cok fazla yaaBizimki 8 bin dedi valla
4 dediyse hiç düşünme hemen doğur
Fiyat artmadan hemen dimiBizimki 8 bin dedi valla
4 dediyse hiç düşünme hemen doğur
Ben de daha danismadim hastane belli degl ama en ucuzu 3 bucuk 4 turAbuuv beterin beteri var demekki cok fazla yaa
Hiç bi bilgim yok bn gidip baksan daha iyi sanırımPeki bu park beşikler sallanıyor mu?
Senin doğurmaya niyetin yok içinde tutcan sanırımBen de daha danismadim hastane belli degl ama en ucuzu 3 bucuk 4 tur
Doktorum da rahat napayim ayda bir gel deyoo yine ole dicek sanrm du bakalim pztsiSenin doğurmaya niyetin yok içinde tutcan sanırım
Allam ya zorla doğurtcaklar beklesin acelesi ne yav
Aynen 38 e kdr dursun en azindanAllam ya zorla doğurtcaklar beklesin acelesi ne yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?