2021 Aralık Anneleri

Buzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Annemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyor

Buzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Ben tatlıda her zaman damyskitchen tariflerini yapıyorum
Kurabiyelerin hamurunu hazırlayıp direkt kilitli poşete yayıp buzluğa atıyorum mesela sonra çıkarıp porsiyonlayıp pişiriyorum 10 dk da pişiyor zaten.
Keki de pişirip dilimleyip öyle buzluğa atıyorum sonra çıkarıp oda sıcaklığında bekleyince yine pamuk gibi oluyor
Böreği de 3 renkli börek yaptım öyle bi şova da gerek yoktu aslında düz börek de yeter ama annem sever diye bunu yaptım
Böreği de aynı şekilde pişirip dilimleyip koyuyorum

Son 1 haftasaglikla gelsin insallah canim

Annemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyor
Mahlepli de ne güzel olmuştur
Ben de oturduğum yerde yapayım diye niyetlendim ama her tarif buzluğa girince güzel olmuyor
Sen çi Allah ıslah eylesin hamişsin sen güne mi hazırlıyosun kendini yaaabazı tarifler buzluğa girince çirkin oluyor o yüzden cesaret edemedim ama damyskitchen in tarifleri iyi diyorsan onlara bakayım
Gerçi biz kimseyi kabul etmicez ilk 40 gün eve ama olsun kendimiz yeriz

Biz de ilk defa mahlepliyi pişirip koyduk normalde taze güzel oluyo o ama çok güzel oldu valla buzluktan çıkarınca 50 derece fırında bi 5 dk buzunu çözdürüyosun yeni yapılmış gibi oluyo

Ya gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.

(Gurbetteyimdir sallıyorumdur rahatlıkla...)
Valla benim ailemin hepsi sehirdısında, esimin ailesi burda yasıyor sadece. Esim de benden pimpirkli herkese söylüyor aylardır ilk 40 gün kimseyi kabul etmicez gelmeyin kapıda kalırsınız die
İnşallah onca lafa söze kulak asar da gelmezler, gelirlerse de hiç öyle çay börek faslına giremem.
Ben kendimiz yeriz die düşünüp yapayım dedim bide özendim şu kadınların hamaratlığına

Ay çok tatlısın Kendine de bebenle yaparsın emzirme molası vere ver hamaratlılığın gelişir.

Bizim insan kaynaklari her ayin 30 unda hatirlat dedi. 1-30 arasi olarak yatiracak. Bende bilmiyorum valla
tamam kuzum sağolasın
öyle mi anladım canım öyle olursa toplu alırım heralde teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Kendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlar sanırım böyle sallamış olmayayim
anladım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…