- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Annemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyorBuzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Bnm 3. Çocuğum dıgerlerındede boyleydı ılk doğumumda kafası büyük dıye normal doğum yaptırmamıştı doktor omuz takılmadı olur rısklı dıye.Doktor bişey demedi ben bakınca şaşırdım bı an
Ben tatlıda her zaman damyskitchen tariflerini yapıyorumBuzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Benimkide 3 hafta öndeBnmkınınde cok. Büyük 38 hafta da 40 +2 gözüküyordu
Son 1 haftaBen doktordan geldim kizlar. Son kontrolümüzde hersey iyi cok sukur sanci falan hic birseyim yok . Haftaya bugun beybime kavusuyorum.Spinal istedim. Doktorda ben hep spinal tavsiye ediyorum dedi. Genel anesteziyi pek tavsiye etmiyorum dedi. Kan sulandiriciya devam hatta dogumdan sonra 10 gun devam edecekmişim
Mahlepli de ne güzel olmuşturAnnemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyor
Sen çi Allah ıslah eylesin hamişsin sen güne mi hazırlıyosun kendini yaaaBen tatlıda her zaman damyskitchen tariflerini yapıyorum
Kurabiyelerin hamurunu hazırlayıp direkt kilitli poşete yayıp buzluğa atıyorum mesela sonra çıkarıp porsiyonlayıp pişiriyorum 10 dk da pişiyor zaten.
Keki de pişirip dilimleyip öyle buzluğa atıyorum sonra çıkarıp oda sıcaklığında bekleyince yine pamuk gibi oluyor
Böreği de 3 renkli börek yaptım öyle bi şova da gerek yoktu aslında düz börek de yeter ama annem sever diye bunu yaptım
Böreği de aynı şekilde pişirip dilimleyip koyuyorum
Amin canim insallahSon 1 haftasaglikla gelsin insallah canim
Biz de ilk defa mahlepliyi pişirip koyduk normalde taze güzel oluyo o ama çok güzel oldu valla buzluktan çıkarınca 50 derece fırında bi 5 dk buzunu çözdürüyosun yeni yapılmış gibi oluyoMahlepli de ne güzel olmuştur
Ben de oturduğum yerde yapayım diye niyetlendim ama her tarif buzluğa girince güzel olmuyor
Sen çi Allah ıslah eylesin hamişsin sen güne mi hazırlıyosun kendini yaaabazı tarifler buzluğa girince çirkin oluyor o yüzden cesaret edemedim ama damyskitchen in tarifleri iyi diyorsan onlara bakayım
Gerçi biz kimseyi kabul etmicez ilk 40 gün eve ama olsun kendimiz yeriz
KeşkeeGerçekten çok kötü biri keşke her gün biri gelip evi temizlese böyle
Ya gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.Buzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Ya ben de gelen olursa yaparm buzluk fln yapamiom ole seyler:)Ya gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.
(Gurbetteyimdir sallıyorumdur rahatlıkla...)
Valla benim ailemin hepsi sehirdısında, esimin ailesi burda yasıyor sadece. Esim de benden pimpirkli herkese söylüyor aylardır ilk 40 gün kimseyi kabul etmicez gelmeyin kapıda kalırsınız dieYa gelen kusura bakmasın al pastaneden kurabiye koy önüne gitsin. Ki kimsede gelmesin zaten.
(Gurbetteyimdir sallıyorumdur rahatlıkla...)
Ay çok tatlısınValla benim ailemin hepsi sehirdısında, esimin ailesi burda yasıyor sadece. Esim de benden pimpirkli herkese söylüyor aylardır ilk 40 gün kimseyi kabul etmicez gelmeyin kapıda kalırsınız die
İnşallah onca lafa söze kulak asar da gelmezler, gelirlerse de hiç öyle çay börek faslına giremem.
Ben kendimiz yeriz die düşünüp yapayım dedim bide özendim şu kadınların hamaratlığına
Benim kv muhtemelen yarın gelir buzluğumu doldurur zaten köy ürünleriyleYa ben de gelen olursa yaparm buzluk fln yapamiom ole seyler:)
Hayalimdeki memleket ziyaretiBenim kv muhtemelen yarın gelir buzluğumu doldurur zaten köy ürünleriyle
tamam kuzum sağolasınBizim insan kaynaklari her ayin 30 unda hatirlat dedi. 1-30 arasi olarak yatiracak. Bende bilmiyorum valla
öyle mi anladım canım öyle olursa toplu alırım heralde teşekkür ederim bilgi verdiğin içinSenin yapabileceğin bir şey değil muhasebecinin yapması lazımAylık olarak alırsan eğer her ay için 2 gün kesinti yapıyormuş yani toplamda 16 hafta için 8 günün ücretini kesmiş olacaklar bilgin olsun
anladım canım çok sağolKendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlarsanırım böyle sallamış olmayayim
Benim kv muhtemelen yarın gelir buzluğumu doldurur zaten köy ürünleriyle
Kv kalcak dimi cnm yaninda insallah gelen olursa yardimci olur dogum sonrasiBenim kv muhtemelen yarın gelir buzluğumu doldurur zaten köy ürünleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?