2021 Aralık Anneleri

Kizlar dogum oncesi hastanede yapilan tahliller icin aç mi gidiliyordu?

Kendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlar sanırım böyle sallamış olmayayim
SGK ya bildiriyorlarmış canım ben sordum bizim ik ya. her ayın sonunda onay veriyorlarmış raporumuza. sonrasında sgk ödeme yapıyormuş. banka bilgin tanımlıysa eğer sgk direk o iban a yatırıyormuş. değilse ptt ye.

20 gun once falan da 2600 olcmustu durmasi sikinti sanrm cnm aynen saglikla gelsinler. Insallahh minnoslar

Benimkininde gelişim durdu gibi bişey ilerlemiyor kilosu. Ama dopler filen normal kan akışı. Suyuda güzel. Salı günü kavuşucaz bizde.

Buzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım

Annemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyor

Buzluk böreği yaptım bende. Annem yaprak sardı. Enerjim olursa kurabiye yapıcam ama bebiş çok baskı yapıyor aşağıya. Ayakta durmaya korkuyorum.

Senin ne zamandi konttrol ne demisti. Kilo alma durmus herhalde benim de bas cevre fln uyumlu ama kilo almio
Salı günü gittim baş falan uyumlu ama bel çevresi düşük dopler a girdim dopler da arterler kan akışı normal gözüküyor, radyoloji uzmanına göre kilo almışda gözüküyor 2750 dedi ama benim doktorum bı kaç kez uğraştı 2500 dedi kilo almış az bile olsa ama Kanal da olduğundan ölçümler sağlıklı olamıyormus o yüzden bilemiyorum öylesine mi sezeryana alınıyorum anca doğunca gorucez ama 1 aydır biz zaten bir gerilik yasiyorduk kanala girmeden öncede vardı toparlamaya başlamışti kanala girdikten sonra işler karıştı, senin bebiş kanaldami?

Benimki kanalda degil canim bukdr gerilik olmuyordu 37 haftada cikti ben de de karin cevresi. Belki senin yanlis olcumdur ama yine de cok buyuk fark olacagini sanmiyorm:s

Benimki kanalda degil canim bukdr gerilik olmuyordu 37 haftada cikti ben de de karin cevresi. Belki senin yanlis olcumdur ama yine de cok buyuk fark olacagini sanmiyorm:s
300 400 gr az ya da cok olabilir bu olcumlerden oyuzden insallah saglikli olsunlar da
Doğru diyorsun zaten riske atamam ki alalım derse aldıracam, haftaya 38 im 39 a kadar da dayanır inşallah apar topar ameliyata almaz diye düşünüyorum ben yine de tüm hazırlığımi yapıp gidicem artık son haftalarimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…