- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
MuhtemelenBenim kvde de buzluğumu iç fasulyeyle doldurdu, bol bol gaz olsun diye heralde
SGK ya bildiriyorlarmış canım ben sordum bizim ik ya. her ayın sonunda onay veriyorlarmış raporumuza. sonrasında sgk ödeme yapıyormuş. banka bilgin tanımlıysa eğer sgk direk o iban a yatırıyormuş. değilse ptt ye.Kendilerine söylemem lazım. Aylık olarak istiyorum diye söyle sanırım onlar maaş yatacağı günden bir kaç gün önce bankaya ya da sgk ya bildiriyorlarsanırım böyle sallamış olmayayim
Muhtemelen bebisine kavustun su dk larYaaAllah razı olsun çok Aminn hazırlandım serum takıldı bekliyorum ben. İlk haberli benm heralde demi diğerleri hep ansızın geldi
Evet canım. Kışın gelip kalabiliyo sadece bir süre. Bu kışa torun da denk getirdik şükür.Kv kalcak dimi cnm yaninda insallah gelen olursa yardimci olur dogum sonrasi
vaayy ne iyiymiş çok özeniyorum böyle kv lereBenim kv muhtemelen yarın gelir buzluğumu doldurur zaten köy ürünleriyle
20 gun once falan da 2600 olcmustu durmasi sikinti sanrm cnm aynen saglikla gelsinler. Insallahh minnoslar
1 gun arayla saglikla dogsun minnoslarBenimkininde gelişim durdu gibi bişey ilerlemiyor kilosu. Ama dopler filen normal kan akışı. Suyuda güzel. Salı günü kavuşucaz bizde.
Cok iyi olur cnm sanaEvet canım. Kışın gelip kalabiliyo sadece bir süre. Bu kışa torun da denk getirdik şükür.Yardımcı olur sağolsun. Anacuğum da inşalalh haber verince gelcek.
Buzluğa atılabilen tarifleri buraya da linkleyin de belki totomu kaldırıp ben de yparım
Annemle mahlepli kurabiye yaptık pişirdik attık buzluğa, kaynanam da börek sardı patatesli peynirli ayrıca onları attık, bir de tatlı kurabiye yapalım diyordu ama benim totom yemiyor
Ben aç gittim canim. Nolur nolmaz diyeKizlar dogum oncesi hastanede yapilan tahliller icin aç mi gidiliyordu?
Ben de sorim oyle olur herhaldeBen aç gittim canim. Nolur nolmaz diye
Aynı durum bizde de şuan su iyi solunum iyi ama bizim arterlerde de sıkıntı yokPztsi alacak cnm iste o sebeple solunum falan iyi suyu iyi diye pztsini bekleyelm dedi ciger gelistirici de vuruldum bugun
Salı günü gittim baş falan uyumlu ama bel çevresi düşük dopler a girdim dopler da arterler kan akışı normal gözüküyor, radyoloji uzmanına göre kilo almışda gözüküyor 2750 dedi ama benim doktorum bı kaç kez uğraştı 2500 dedi kilo almış az bile olsa ama Kanal da olduğundan ölçümler sağlıklı olamıyormus o yüzden bilemiyorum öylesine mi sezeryana alınıyorum anca doğunca gorucez ama 1 aydır biz zaten bir gerilik yasiyorduk kanala girmeden öncede vardı toparlamaya başlamışti kanala girdikten sonra işler karıştı, senin bebiş kanaldami?Senin ne zamandi konttrol ne demisti. Kilo alma durmus herhalde benim de bas cevre fln uyumlu ama kilo almio
Benimki kanalda degil canim bukdr gerilik olmuyordu 37 haftada cikti ben de de karin cevresi. Belki senin yanlis olcumdur ama yine de cok buyuk fark olacagini sanmiyorm:sSalı günü gittim baş falan uyumlu ama bel çevresi düşük dopler a girdim dopler da arterler kan akışı normal gözüküyor, radyoloji uzmanına göre kilo almışda gözüküyor 2750 dedi ama benim doktorum bı kaç kez uğraştı 2500 dedi kilo almış az bile olsa ama Kanal da olduğundan ölçümler sağlıklı olamıyormus o yüzden bilemiyorum öylesine mi sezeryana alınıyorum anca doğunca gorucez ama 1 aydır biz zaten bir gerilik yasiyorduk kanala girmeden öncede vardı toparlamaya başlamışti kanala girdikten sonra işler karıştı, senin bebiş kanaldami?
300 400 gr az ya da cok olabilir bu olcumlerden oyuzden insallah saglikli olsunlar daAynı durum bizde de şuan su iyi solunum iyi ama bizim arterlerde de sıkıntı yok
Aferin sanaBana da temizliğe kadın geldi bugün o iş yaparken ben de boş oturmiyim dedim kek börek kurabiye buzluk stoğu yaptım şimdi kötürüm gibi yatıyorum
Benimki kanalda degil canim bukdr gerilik olmuyordu 37 haftada cikti ben de de karin cevresi. Belki senin yanlis olcumdur ama yine de cok buyuk fark olacagini sanmiyorm:s
Doğru diyorsun zaten riske atamam ki alalım derse aldıracam, haftaya 38 im 39 a kadar da dayanır inşallah apar topar ameliyata almaz diye düşünüyorum ben yine de tüm hazırlığımi yapıp gidicem artık son haftalarimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik300 400 gr az ya da cok olabilir bu olcumlerden oyuzden insallah saglikli olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?