- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bende hatırlamıyorumKizlar dogum oncesi hastanede yapilan tahliller icin aç mi gidiliyordu?
Bn atmadım akşama yemek bile yok o dereceTüm koronasızlar kendini mutfağa atmış bakıyorum da
Sor bakim bende ona göre gidim bn randevudan sonra verecektim 11 de sanırım randevu da önce gidim olmadıBen de sorim oyle olur herhalde
Bende bunu anlamıyorum işte dopler normalken neden kilo almaz bu bebisler benim de herşey normalBenimkininde gelişim durdu gibi bişey ilerlemiyor kilosu. Ama dopler filen normal kan akışı. Suyuda güzel. Salı günü kavuşucaz bizde.
Akşam yemeğimi de yaptımAferin sana
Derdin neydi acep
Akşam da onları yersin
Ohh ohh yakın olsaydık bana da yapaydınAkşam yemeğimi de yaptımmutfak amelesiyim diye boşuna demiyorum canım çektiğinde istediğimi yiyebilmeliyim
A asabiyimben5 ben de mutfakçıyım tamamen oburluktan ama bugün hiç tadım yok hayırlısıOhh ohh yakın olsaydık bana da yapaydınbn getir götür işlerine ve sana bol bol salata yapardım
Evet canım benimki tanımlı hesaba ,sen tanimlatmadiysan önce 170 i ara sgk yi ordan tanimlanmasini iste sonra e devlete gir banka kaydını tanimlattir doğrudan oraya yaticaktir evelallahSGK ya bildiriyorlarmış canım ben sordum bizim ik ya. her ayın sonunda onay veriyorlarmış raporumuza. sonrasında sgk ödeme yapıyormuş. banka bilgin tanımlıysa eğer sgk direk o iban a yatırıyormuş. değilse ptt ye.
Bi gün sana bi gün asabiye gitçem
Ben de bugün çok agresifim profilimdeki foto gibi dolanıyorum evde aslında
Aynen haftasi da iyi olacak cnm drlarimiza guveniyoruz insallahDoğru diyorsun zaten riske atamam ki alalım derse aldıracam, haftaya 38 im 39 a kadar da dayanır inşallah apar topar ameliyata almaz diye düşünüyorum ben yine de tüm hazırlığımi yapıp gidicem artık son haftalarimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Sordum ac gel dendi canimSor bakim bende ona göre gidim bn randevudan sonra verecektim 11 de sanırım randevu da önce gidim olmadı
Yaa o zmn bana 2 saatlik açlık gibi bişi dedi sanki o zmn aç gidimSordum ac gel dendi canim
Genetik te olabilir bence zayif olmalari. Benim bir sebebi var tek damarli olmasi meselaBende bunu anlamıyorum işte dopler normalken neden kilo almaz bu bebisler benim de herşey normal
Erken gidelim 10 a kdr fln . Sezeryan icin de 3te dendi kahvaltiya izin verirlermi bakalmYaa o zmn bana 2 saatlik açlık gibi bişi dedi sanki o zmn aç gidim
Bizde varBn atmadım akşama yemek bile yok o derece
Canim afiyet olsun cok isterdik amaBizde var
Buyrun gelin
Çok şükür canim hayırlı olsun. Gözün aydinBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?