Kac kg çıktı bugün baktı mi ?Genetik te olabilir bence zayif olmalari. Benim bir sebebi var tek damarli olmasi mesela
Maşallah maşallahBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Gece kotu oluyo ozellikle dedigin gibi uyuyunca gectiDün bnm de yürütmeyecek şekilde ağrıyordu dinlen
Dinlenince biraz da olsa hafifliyor
Hayirli olsunBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Masallah masallah. Allah anali babali buyutsün insallah.Ben doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Ben doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Gözünaydın canımBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Çok şükür hayırla büyüsünBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
6 si demiştin senin doktorunda erkene mi çekti?Ben doktordan geldim kizlar. Son kontrolümüzde hersey iyi cok sukur sanci falan hic birseyim yok . Haftaya bugun beybime kavusuyorum.Spinal istedim. Doktorda ben hep spinal tavsiye ediyorum dedi. Genel anesteziyi pek tavsiye etmiyorum dedi. Kan sulandiriciya devam hatta dogumdan sonra 10 gun devam edecekmişim
Çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah minik gözünüzaydınBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Erkek bizim kız olsa kolaydı Beren olacakti ,kızım Çınar mert istiyor bakalımInsallahsenin demi kiz
Hayırlı oldun sağlıkla büyüt canımBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Maşallah maşallah sağlıkla huzurla büyütünHepinize çok teşekkr ediyorum Allah razı olsun, herşey iyi hoştu da anesritezi geçince ağrımı hissetmeye başladım o biraz canımı yakıyor benim. Bebem 46 cm 3390 gr doğdu boyu bise kısa gbi ama olsun sağlıklı ya şükürler olsun. Spinal ile oldum
Bir kac kere olctu hepsi farkli cikti ama yakin 2600 2700 2900 gibi seyler o civar yani dediKac kg çıktı bugün baktı mi ?
Gozunuz aydin canim benim oy masallahhh op kokla minigini kavustunuz sukurHepinize çok teşekkr ediyorum Allah razı olsun, herşey iyi hoştu da anesritezi geçince ağrımı hissetmeye başladım o biraz canımı yakıyor benim. Bebem 46 cm 3390 gr doğdu boyu bise kısa gbi ama olsun sağlıklı ya şükürler olsun. Spinal ile oldum
Hepinize çok teşekkr ediyorum Allah razı olsun, herşey iyi hoştu da anesritezi geçince ağrımı hissetmeye başladım o biraz canımı yakıyor benim. Bebem 46 cm 3390 gr doğdu boyu bise kısa gbi ama olsun sağlıklı ya şükürler olsun. Spinal ile oldum
Bu haftalarda duruyo kiloları bence ,bana da baktı 7 günde 100 gram anca almış , o yüzden rahat ol zaten pazartesi doğumunu yapacaksınBir kac kere olctu hepsi farkli cikti ama yakin 2600 2700 2900 gibi seyler o civar yani dedi
Tahlilleri ne zaman yapacaksınBir kac kere olctu hepsi farkli cikti ama yakin 2600 2700 2900 gibi seyler o civar yani dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?