2021 Aralık Anneleri

Doğum öncesi tahlilleri
Benden kimse tahlil istemedi sadece doktorum sabah 9 da buraya gel önce benim görmem lazım dedi belki o süreçte tahlillerimi alacaktır muhtemelen olabilir 11-12 gibi de sezeryan gerçekleşir dedi . Covid ile ilgili ise hicbisey demedi test sanırım almıyorlar

Aaa neden ki demek sabahından yapacaklar covid yapmıyorlar ilginç bana özellikle covid testi olcak diye söyledi
Bak bakalım

Son düzenleme:

Ben hastaneye sordum pozitif çıkarsam doğuma almaz mısınız diye. Sadece onun için ayrı önlem aldıklarını söylediler. Geri göndermiyorlarmış.
Belki sizin hastane de kabul ediyordur sordunuz mu ?

Aaa neden ki denek sabahından yapacaklar covid yapmıyorlar ilginç beni özellikle covid testi olcak diye söyledi
Bak bakalım
Hic covidden bahsetmedi gerçi covid geçirdiğimi biliyor ama böyle bir süreç var ise alması lazımdı demek almıyorlar burada anlamadım ,geçen sene bel fıtığı ameliyatımdan 2 gün önce covid testi istediler öyle ki eğitim ve araştırma hastanesi idi o hastane ,bu ise özel hastane .

Bana dr demedi randevu ve bilgi veren birim dedi hatta bi gün önce gel dedi pazartesi gelcem bi daha git gel yapmıyım covid geçerli olursa dedim sisteme baktı tmm gelebilirsin dedi
Bnm ki de özel bilemedim olmadı bi gün önce dr sorarsın

evet canım ,Zannetmiyorum çünkü 2 kere yanına gittim ilk kontrol için sonra nst için her ikisinde de detaylı konuştuk herşeyden bahsetti ama ondan bahsetmedi zaten o gün alıyorlarmış ertesi gün taburcu ediyorlarmış

Bende iri dogmamisim zaten sordu doktorda kaç kg doğmuşsun diye galiba bana çekmiş, çünkü eşim 5,5 kg dogmus
Aynen babasina cekmemis dogru cnm minyon olsun bisi olmaz cabucak buyurler. Benimki de esime cekmis bence o ikiz kucuk dogmus minyon buyumus ben 4 200 falan ilk kizimda 3800 du

Ben hastaneye sordum pozitif çıkarsam doğuma almaz mısınız diye. Sadece onun için ayrı önlem aldıklarını söylediler. Geri göndermiyorlarmış.
Belki sizin hastane de kabul ediyordur sordunuz mu ?
Sordum özel hastaneker kabul etmiyormuş koronayken

Kızlar bu oksapar dediğimiz iğne yine göbeğin 3 parmak yanından vurulsa oluyor mu ya da koldan kafama göre vurabilir miyim?

Kızlar bu oksapar dediğimiz iğne yine göbeğin 3 parmak yanından vurulsa oluyor mu ya da koldan kafama göre vurabilir miyim?
Istanbulda kabul eden ozel hastane var cnm orda hic yokmuymus

O zamana kadar geçer karantinan. Daha günün varmış.
Oksapar ben kullanmadım ama eşime kolundan uygulamıştım. Kol bacak göbek vurulabiliyormuş hangisi kolayına geliyorsa.

O zamana kadar geçer karantinan. Daha günün varmış.
Oksapar ben kullanmadım ama eşime kolundan uygulamıştım. Kol bacak göbek vurulabiliyormuş hangisi kolayına geliyorsa.
Kolundan neresinden vurdun aşı yaptığımuz yer gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…