Yooo hep 2 siydi6 si demiştin senin doktorunda erkene mi çekti?
Aynen şimdide kendim boy pos minyonumdur yani, sağlıklı olsunlar gerisini toparlariz hayırlısıylaAynen babasina cekmemis dogru cnm minyon olsun bisi olmaz cabucak buyurler. Benimki de esime cekmis bence o ikiz kucuk dogmus minyon buyumus ben 4 200 falanilk kizimda 3800 du
Geçen perşembe 2900 dü canm. Ve burun kemiğiyle alakalı bi sorun çıkmadı sende kalbini ferah tut ❤Maşallah çok güzel annesi.artık birbirinize alışma zamani en son ultrasonda kaç kg çıkıyordu biraz daha zayıftı sanki.
KOLdan vurabiliyorsun canımSordum özel hastaneker kabul etmiyormuş koronayken
Kızlar bu oksapar dediğimiz iğne yine göbeğin 3 parmak yanından vurulsa oluyor mu ya da koldan kafama göre vurabilir miyim?
Aşı yapar gibi bildiğimiz üst koluödan vuruyorum di mi?KOLdan vurabiliyorsun canım
YouTube dan bak var nasıl vurulduğu oradan da bakabilirsin , geçen sene tüp bebek yaptırdığımda vuruluyodum . Esine söyle o yapsın , kolunun dirsek üstü ile omuz altı etinden ortalama bir yeri tutsun iki parmağı ile arasına alıp vursun .Aşı yapar gibi bildiğimiz üst koluödan vuruyorum di mi?
Hayırlı olsun bebişimiiiz gözün Aydın canım nasıldı biraz anlatır mısın bize müsait olduğundaBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Çok az video varmıi koldanYouTube dan bak var nasıl vurulduğu oradan da bakabilirsin , geçen sene tüp bebek yaptırdığımda vuruluyodum . Esine söyle o yapsın , kolunun dirsek üstü ile omuz altı etinden ortalama bir yeri tutsun iki parmağı ile arasına alıp vursun .
Hayırlı uğurlu olsun sonunda aldın kucağınaBen doğum yaptım kızlar herşey iyi elhamdülillah, darısı sizlere
Bak etiketledim aynısını yap ben hep öyle yaptırırdım . Yukarıda paylaştım senin içinÇok az video varmıi koldan
Ama bi tanesinde kolun o yumuşak yerine arkya doğru olan kısımdan yapmış
Öyle yaptıracağım şimdi
Kolundan neresinden vurdun aşı yaptığımuz yer gibi mi
Ben bacaktan yapıyorum daha kolay geliyo.Aşı yapar gibi bildiğimiz üst koluödan vuruyorum di mi?
YakarKarnımdan vurdum
Dana kocam vuramadı koldan
Ama göbeğim çok yanıtor ya
Yakan bi şey miydi bu
Ay iyi vari
Yakıyor o yüzden dedim koldan bari yap diye , kocanda hicbisey beceremiyo haKarnımdan vurdum
Dana kocam vuramadı koldan
Ama göbeğim çok yanıtor ya
Yakan bi şey miydi bu
Göbekten yapabildiysen öyle devam et. Benim çok gergin yapamıyorum göbekten.Ay iyi vari
Ayy aklıma hamiş kaldığımızda nasıl kaldın ne kullandın ne yaptın diye sorardık Allah'a şükürler olsun bugünleride gördük sağlıkla gelsin yavrularımızÇok şüküren kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz. Kaç kg doğdu boyu kaç doğum nasıldı tüm soruların cevabı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?