2021 Aralık Anneleri

Taa 14 gün sonra dediler delta olduğu için
Ben daha önce hasta oldum filan dedim ama 14ten önce kurtarmıyor dediler valla
Bugün 3. Günüm
Yaaaa daha once yptirmanin bir yolu olmali belki sancim var fln desen bir hfta sonra negatifsem kndi hst de ypcan cunku

Yaaaa daha once yptirmanin bir yolu olmali belki sancim var fln desen bir hfta sonra negatifsem kndi hst de ypcan cunku
Yok valla
Her hafta idrar testi yaptırmam gerekiyor dedim toplum sağlığında çalışan memura da ona bile yaptıramazsın filan dedi
14 gün sonra inşallah negatif çıkarım valla
Kiminin de uzun sürüyor ya negatif çıkması
Bari onunla uğraşmayayım
Ozel hastaneler yapar mi acaba
Kendi doktorumun olduğu hastaneler yapmıyor da
Başka var mı bilmiyorum

Test konusunu doktoruna sor daha once yaptirmak istyrm de bence yardimci olsun

Benim kafamda sundan karisik dependi ben m aldim karnim disinda kilom yok l mi alsaydim nette bi tik genis alanlar daha iyi oldu falan yazmislar
Depend çok genişliyor ama bence büyük beden alma bol olması rahatsızlık verir kenarından sızar falan diye düşündüm ben. Zaten küçük bedeni dar olmaz sadece tam sarar, baya genişleyebilen bişey çünkü

Test konusunu doktoruna sor daha once yaptirmak istyrm de bence yardimci olsun
Test kısmı kesin bilgi ya
Sağlık bakanlığındaki hem memur hem doktor ikisi de negatif bile çıksan olmaz dedi
Ayın 7sine kadar mecburen evdeyim işte

Tahlil yapabilmeye en azından izin çıktı
Buna da şükür

nasil bise oldugunu bilmiyorum oglumda hasta bezi kullanmistim sezaryen sonrasi oyle kanama olmuyor yani ilkinde olmamisti Ben s de almadim m beden aldim iyi olur umarim

O zaman bebisi azcik daha icinde tutcan kuzum inslalah vaktinde gelsn13 aralik iyi mi?

36 tam doldu. dün nst de 1 tane sancı çıktı. olabilir dedi doktor ama başka sözün arasında da belki sezeryanı beklemez dedi. tek sancı önemli bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…