Bana verilmiyor dediler yaBebegi sana verirler cnm ama insallah negatif olunca gelsin rahat rahat mis
Bilmiyorumki ben verilir dusunmustum emzirmeyeBana verilmiyor dediler ya
Bebeğe de bulaştırmaz mıyım öyle
BilmiyorumBilmiyorumki ben verilir dusunmustum emzirmeye
Tekrar test nezmn yptrcnnBilmiyorum
Bi yandan çok ailemin evine de gidesim var
14 günüm dolana kadar o tarafta kalsam keşke
Acil durum olursa doğum da orda olurdu
Taa 14 gün sonra dediler delta olduğu içinTekrar test nezmn yptrcnn
Yaaaa daha once yptirmanin bir yolu olmali belki sancim var fln desen bir hfta sonra negatifsem kndi hst de ypcan cunkuTaa 14 gün sonra dediler delta olduğu için
Ben daha önce hasta oldum filan dedim ama 14ten önce kurtarmıyor dediler valla
Bugün 3. Günüm
Ozel hastaneler yapar mi acabaTaa 14 gün sonra dediler delta olduğu için
Ben daha önce hasta oldum filan dedim ama 14ten önce kurtarmıyor dediler valla
Bugün 3. Günüm
Yok vallaYaaaa daha once yptirmanin bir yolu olmali belki sancim var fln desen bir hfta sonra negatifsem kndi hst de ypcan cunku
Kendi doktorumun olduğu hastaneler yapmıyor daOzel hastaneler yapar mi acaba
Umarım ben değilEee kim doğuruyo bugün?
Test konusunu doktoruna sor daha once yaptirmak istyrm de bence yardimci olsunYok valla
Her hafta idrar testi yaptırmam gerekiyor dedim toplum sağlığında çalışan memura da ona bile yaptıramazsın filan dedi
14 gün sonra inşallah negatif çıkarım valla
Kiminin de uzun sürüyor ya negatif çıkması
Bari onunla uğraşmayayım
Kendi doktorumun olduğu hastaneler yapmıyor da
Başka var mı bilmiyorum
Depend çok genişliyor ama bence büyük beden almaBenim kafamda sundan karisik dependi ben m aldim karnim disinda kilom yok l mi alsaydim nette bi tik genis alanlar daha iyi oldu falan yazmislar
Kv girince iceri suyun gelmesini bekliyoruz cnm hosgeldin derkenEee kim doğuruyo bugün?
Allahım esirgesin canimKavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
Test kısmı kesin bilgi yaTest konusunu doktoruna sor daha once yaptirmak istyrm de bence yardimci olsun
nasil bise oldugunu bilmiyorumDepend çok genişliyor ama bence büyük beden almabol olması rahatsızlık verir kenarından sızar falan diye düşündüm ben. Zaten küçük bedeni dar olmaz sadece tam sarar, baya genişleyebilen bişey çünkü
37+6 dayım. Erken olabilir ama sağlıkla gelsin ben isterim doğurmak. Ama tik yok.Eee kim doğuruyo bugün?
O zaman bebisi azcik daha icinde tutcan kuzum inslalah vaktinde gelsnTest kısmı kesin bilgi ya
Sağlık bakanlığındaki hem memur hem doktor ikisi de negatif bile çıksan olmaz dedi
Ayın 7sine kadar mecburen evdeyim işte
Tahlil yapabilmeye en azından izin çıktı
Buna da şükür
Ilk dogummu?37+6 dayım. Erken olabilir ama sağlıkla gelsin ben isterim doğurmak. Ama tik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?