- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ben de de cikmisti bir kere onemli degil bence takip edersin kendini siklasirsa onemli36 tam doldu. dün nst de 1 tane sancı çıktı. olabilir dedi doktor ama başka sözün arasında da belki sezeryanı beklemez dedi. tek sancı önemli bir şey mi?
14 günün sonunda negatif çıkarsan daha bekletmeyelim dedi doktorO zaman bebisi azcik daha icinde tutcan kuzum inslalah vaktinde gelsn13 aralik iyi mi?
Evet canım . Erkek birde. Gununu bekler diyorlar.Ilk dogummu?
Belli olmaz ama baya beklemis 1 hafta daha bekleyeblr:)Evet canım . Erkek birde. Gununu bekler diyorlar.
Hadi inşKv girince iceri suyun gelmesini bekliyoruz cnm hosgeldin derken
Ay iyi sukur 7 8 i falan guzel tarih14 günün sonunda negatif çıkarsan daha bekletmeyelim dedi doktor
7sinden sonra serbesttirim inşallah
Sıranızı bekleyin bağyaan37+6 dayım. Erken olabilir ama sağlıkla gelsin ben isterim doğurmak. Ama tik yok.
yaaaaa aglucam simdi Rabbim bize de sagliklisiyla nasip etsinKavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
Normal bekliyoruz Smdilik. Çarşamba günü kontrolde az kilo almış dedi doktor. Haftayada kilo almazsa ozaman sezeryan konuşabiliriz demişti. Tabi su azalması kalp ritim bozuklugu Gbi durumlarda olursa sezeryan dedi. beklemedeyiz artik hayırlısı bakalimBelli olmaz ama baya beklemis 1 hafta daha bekleyeblr:)
Ama kimse sırasına göre doğurmadı kiSıranızı bekleyin bağyaan
Hayirlisi olsun hakkinizdaNormal bekliyoruz Smdilik. Çarşamba günü kontrolde az kilo almış dedi doktor. Haftayada kilo almazsa ozaman sezeryan konuşabiliriz demişti. Tabi su azalması kalp ritim bozuklugu Gbi durumlarda olursa sezeryan dedi. beklemedeyiz artik hayırlısı bakalim
Çok sevindim canım doya doya öp kokla bebeğini en uzun ayrılığınız bu olsun.Kavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
Kendi sancin gelmezse sezeryan olcak gibi ozaman saglikla gelsin de hic farketmez cnmNormal bekliyoruz Smdilik. Çarşamba günü kontrolde az kilo almış dedi doktor. Haftayada kilo almazsa ozaman sezeryan konuşabiliriz demişti. Tabi su azalması kalp ritim bozuklugu Gbi durumlarda olursa sezeryan dedi. beklemedeyiz artik hayırlısı bakalim
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde evde de yapılacak bir şey kalmadı. Dün sizler buzluk için kurabiye yaptiniz ev temizliği yaptiniz. Ben o işleri önceden hallettim. Vakitte geçmiyor evde artikHayirlisi olsun hakkinizda
2950 cıktı canimKendi sancin gelmezse sezeryan olcak gibi ozaman saglikla gelsin de hic farketmez cnmne kdr cikmisti kilosu en son
Ohhh şükürler olsun ..Kavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
Iyi canim masallah 3 u gecer. Son haftalarda tam olcemiyorlar bence2950 cıktı canim
Ben ev isini bi ay once halledip evimi kapatip ciktim maras merkezd geldim bi hafta kaynanada kaldim simdi annemde yatma modundayim iyice tembellestim nasil cocuk bakacm hic bilmiyorumAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde evde de yapılacak bir şey kalmadı. Dün sizler buzluk için kurabiye yaptiniz ev temizliği yaptiniz. Ben o işleri önceden hallettim. Vakitte geçmiyor evde artik
İnşallah o zaman direkt negatif çıkabilirimAy iyi sukur 7 8 i falan guzel tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?