- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah cikarsin guzel dusun cnmİnşallah o zaman direkt negatif çıkabilirim
Bazılarının uzuyor çünkü
Karantina bitince negatif çıkmıyorlar
Aynen bende öyle düşündüm ki eğer normal olursa da çok zorlamaz kilodan dolayı beni. Ben 3.5 kg doğmuşum. Esimde zayıf doğmuş. Oyuzden 3 3.5 kg arası doğar benceIyi canim masallah 3 u gecer. Son haftalarda tam olcemiyorlar bence
Gerçi evet çıkarım benceInsallah cikarsin guzel dusun cnm
Aynen gayet guzel iri bebek olmamasi iyi normal dogum sansin var:)Aynen bende öyle düşündüm ki eğer normal olursa da çok zorlamaz kilodan dolayı beni. Ben 3.5 kg doğmuşum. Esimde zayıf doğmuş. Oyuzden 3 3.5 kg arası doğar bence
Evet negatif cikacak cnm buyuk ihtimalGerçi evet çıkarım bence
Zaten bugün 6. Günü hastalığımın
Karantina bittiğinde 17 günlük hasta olacağım
Yok yok iyi düşün iyi olsun canim. Biz anne olacağız her şeyin üstesinden kalkarız Insallah. O gücü kuvveti verir insallah allahBen ev isini bi ay once halledip evimi kapatip ciktim maras merkezd geldim bi hafta kaynanada kaldim simdi annemde yatma modundayim iyice tembellestim nasil cocuk bakacm hic bilmiyorumpazartesi alacak beni korku sardi ameliyati dusunup depresyona girip milleti parcaliyorum arada bi simdiden lohusa kafasina girdim
zaman yaklastikca insanin elinde olmuyo bide devlette olmaya karar verdim ya Allahim son anda ozelemi donsem diye dusunmuyo degilim insallah iyi uyustururlarYok yok iyi düşün iyi olsun canim. Biz anne olacağız her şeyin üstesinden kalkarız Insallah. O gücü kuvveti verir insallah allah
Bebek bezi gibi düşün ama yanları tamamen lastiklinasil bise oldugunu bilmiyorumoglumda hasta bezi kullanmistim sezaryen sonrasi oyle kanama olmuyor yani ilkinde olmamisti Ben s de almadim m beden aldim iyi olur umarim
Sen de haklısın be gülümAma kimse sırasına göre doğurmadı ki
Evet canım bana da öyle demişlerdi ama ben aşısız idim dedim belki sana erken izolasyon çıkışı verirler ama demek sende de 14 günü çıkarman lazım ha birde şu var test zOrunlu filan değil 14 gün sonra ister test ver ister verme onlar için fark etmiyo vermene de gerek yok bencede .keşke testi daha ilk gün yaptırsa idin günün azalirdiTaa 14 gün sonra dediler delta olduğu için
Ben daha önce hasta oldum filan dedim ama 14ten önce kurtarmıyor dediler valla
Bugün 3. Günüm
Ay doktora sordum ya test yaptırayım mı diyeEvet canım bana da öyle demişlerdi ama ben aşısız idim dedim belki sana erken izolasyon çıkışı verirler ama demek sende de 14 günü çıkarman lazım ha birde şu var test zOrunlu filan değil 14 gün sonra ister test ver ister verme onlar için fark etmiyo vermene de gerek yok bencede .keşke testi daha ilk gün yaptırsa idin günün azalirdi
Yapsalar nolur sanki:sgiggles 14 gün sonunda test yapma zorunluluğun yok ki ,kim sana böyle zorunluymus gibi dediler . Ben gittim dediler niye geldin bitti süren yapma testi ben zorla test yaptırdım dedim bakım hamileyim ve kontrole gitmem lazım gideceğim yer hastane ve gebeler ile dolu ya bulastirirsam insanlara ? Resmen yalvardım embesillere, doktor da dahil suratıma böm böm baktı .
Özel hastaneler negatif test sonucun olmadan doğuma kabul etmiyorlargiggles 14 gün sonunda test yapma zorunluluğun yok ki ,kim sana böyle zorunluymus gibi dediler . Ben gittim dediler niye geldin bitti süren yapma testi ben zorla test yaptırdım dedim bakım hamileyim ve kontrole gitmem lazım gideceğim yer hastane ve gebeler ile dolu ya bulastirirsam insanlara ? Resmen yalvardım embesillere, doktor da dahil suratıma böm böm baktı .
Bütçe kesintisiYapsalar nolur sanki:s
Benim hastanemde özel ama kimse demedi gel test ver öyle yapalım diye ya sinir oldum şimdi acaba test yaptırsam mi ?Ay doktora sordum ya test yaptırayım mı diye
Şartmış gibi konuşmadı ki
Ben de yaptırmadım boşa o ortama girmeyeyim diye
Meğerse ortamlara tehlike benmişim asıl
Testi doğum yapabilmek için vermem gerekiyor ya
Özeller negatif test sonucun olmadan doğuma kabul etmiyorlar
Korona olmasam da yaptırmak zorundaydım doğumdab önce zaten
Kısmet işte
Sen elin için ne karar verdin?
Gidecek misin doktora
Tabi ekip ona gore dogum gircekÖzel hastaneler negatif test sonucun olmadan doğuma kabul etmiyorlar
Acil durumlarda da hızlı test varmış antijen mi ne dediler
Her türlü o negatifi istiyorlarmış yani
Devlette de bazı hastanelerde operasyon yapmadan önce yine test yaptırıyorlar mesela
Ona göre işlem yapıyorlar
Uyusukluk odemle ilgili ama kemik icin git istersen birBenim hastanemde özel ama kimse demedi gel test ver öyle yapalım diye ya sinir oldum şimdi acaba test yaptırsam mi ?
Elim garip biliyo musun zaten hamile kaldigimdan beri uyuşukluk vardı ama bu kemik ağrısı son 1 haftadır uykudan sonra geceleri ortaya çıkıyor gündüz çok az bilmiyorum kararsız kaldım canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?