- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Hayirli gelsin minnosDogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali saglikla huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin insallahcok saglikli okuyamiyorum bu ara dun baya bi kasilma falan oldu artik karnim sertlesiyor nasil sertlesebiliyor bu kadar anlamis degilim adet sancim surekli var bazen dokunuslarini baya asagda hissediyorum dun geliyor galiba diye agladimm ama yine kandirdi bizi pazartesi gidecegiz bakalim doktora tabi o kadar durabilirsek
Biz doktorla son konuşmamızda doğumu konuşmuştuk işteBenim hastanemde özel ama kimse demedi gel test ver öyle yapalım diye ya sinir oldum şimdi acaba test yaptırsam mi ?
Elim garip biliyo musun zaten hamile kaldigimdan beri uyuşukluk vardı ama bu kemik ağrısı son 1 haftadır uykudan sonra geceleri ortaya çıkıyor gündüz çok az bilmiyorum kararsız kaldım canım .
Ne bileyim salaklara zorla test aldırdım umurlarinda değil ki kime ne bulaştırmışız .Yapsalar nolur sanki:s
Şimdi doktoruma mesaj yazdım covid testini ,kan tahlilleri filan sanırım sabah alır çünkü sabah 9 da burada ol gel yanıma dedi öğlen 11-12 gibi alırız doğuma muhtemelen o sırada tahlilleri alır . Ama testi valla şuan seninle konuşunca kendim mesaj atıp yazdım sağolasın canımBiz doktorla son konuşmamızda doğumu konuşmuştuk işte
Kan testleri istedi bulaşıcı hastalık için filan
Bi de doğumdan 2 gün önce de korona testi istediler
Sor bence ya
Benim gibi son anda şok yaşama
Allah korusun da
Bence sen de git bari doktora
Sonra beklemediğimiz şeyler çıkabiliyor
En azından önlemi varsa alırsınız
Yıksa zaten biöşey yok
En azından bilir beklersin
Yaşadım biliyorum
Insallah canim benim hepimiz saglikla alalimHayirli gelsin minnos
Bizim burdaki doktorlar da ilaç karşıtıbileyim salaklara zorla test aldırdım umurlarinda değil ki kime ne bulaştırmışız .
Belki o arada demek ki testleri filan yaptıracaktır sanaŞimdi doktoruma mesaj yazdım covid testini ,kan tahlilleri filan sanırım sabah alır çünkü sabah 9 da burada ol gel yanıma dedi öğlen 11-12 gibi alırız doğuma muhtemelen o sırada tahlilleri alır . Ama testi valla şuan seninle
Sütün koruyuculuğu varmış sütten geçmiyormuş dün öyle anlattı hemşireBana verilmiyor dediler ya
Bebeğe de bulaştırmaz mıyım öyle
Bilmiyorum valla geçen demiştim arkadaşım doğum yaptı filan aniden hiç demedi test yaptılar diye o da aynı hastanede yaptı doğumu ,ben şimdi doktoruma yazdım o geri döner ona göre gidip yaptırırımBizim burdaki doktorlar da ilaç karşıtı
Herkrse kullanma diyorlar korona ilaçlarını
Ben bu işten bi şey anlamadım
Belki o arada demek ki testleri filan yaptıracaktır sana
Hazırlık gibi başka ne yapacak olabilir ki 2 3 saat boyunca
6sı yattı 8 de doğurursunTest kısmı kesin bilgi ya
Sağlık bakanlığındaki hem memur hem doktor ikisi de negatif bile çıksan olmaz dedi
Ayın 7sine kadar mecburen evdeyim işte
Tahlil yapabilmeye en azından izin çıktı
Buna da şükür
gözünüz aydın ohh çok şükür ait olduğu yerde minnoşKavuştuk bizyavrumuzu evimize getirdik kızlar dün çok şükür evlat ne büyük mutlulukmuş meğer ne büyük şansmış. Sesi eve şenlik kokusu nimetmiş. Ah nasıl mutluyum nasıl duygusalım anlatamam
benim gittiğim hastane veriyomuş bebeği. zaten covidli gebe de alıyolar.Bana verilmiyor dediler ya
Bebeğe de bulaştırmaz mıyım öyle
aşı da mı farketmiyo acaba 10.günde falan yapmazlar mı kiTaa 14 gün sonra dediler delta olduğu için
Ben daha önce hasta oldum filan dedim ama 14ten önce kurtarmıyor dediler valla
Bugün 3. Günüm
Sezeryan gününden 1 gün önçe covid testi istediler benden. Pazartesi vericemBilmiyorum valla geçen demiştim arkadaşım doğum yaptı filan aniden hiç demedi test yaptılar diye o da aynı hastanede yaptı doğumu ,ben şimdi doktoruma yazdım o geri döner ona göre gidip yaptırırımaynen sabah 9 da gel dedi görmem lazım filan dedi 11-12 gibi de alırız dedi
İnşallah ben değilEee kim doğuruyo bugün?
O zaman emzirebilirim en azındanSütün koruyuculuğu varmış sütten geçmiyormuş dün öyle anlattı hemşire
6sında yatamam6sı yattı 8 de doğurursun
Negatife döner dönmez
Bu haber hoşuma gittibenim gittiğim hastane veriyomuş bebeği. zaten covidli gebe de alıyolar.
Yok delta olunca aşı maşı hiçbi şey farketmiyoraşı da mı farketmiyo acaba 10.günde falan yapmazlar mı ki
Dur biraz da burnumu nazar edeyimKızlar bu hızlı covid testinde de yine burundan sürüntü alıyorlar mı yoksa kandan bakılana mı hızlı test deniliyor?
Ben hepten manyaklaştımşimdide covid testi yaptırmaktan korkmaya başladım daha önce hiç yaptırmadım burnuşum çok acır benim yaa
Holey ama bazılarınım da çok acıomuş yaDur biraz da burnumu nazar edeyim
Görenlerin hayran kaldığı şekilde ve küçülülte bi burnum var
2 kerr test yaptırdım
Hiç acımadı bile
Ondan korkmana gerek yok hiç
Ben 2 kere yaptirdim cok acimadi. Sali gunu bir daha verecegimHoley ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Hızlı test herkese isteyincr yapılıyor mu bilmiyorumHoley ama bazılarınım da çok acıomuş yahızlı test kandan bakılıosa ondan yaptırırım dedim bari
Ben 2 kere yaptirdim cok acimadi. Sali gunu bir daha verecegim
Eşim diyor ki içinden insan çıkacak buna değil de burnuna girecek çubuğa mı takılıyosunHızlı test herkese isteyincr yapılıyor mu bilmiyorum
BAna acil durumlarda yapıyorlar dediler kesin olması için sonucun
Eşimin koca burnu var
Onun her testte acıyor
Burna bakmıyor yani
İçi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?